19 dec, 2019 | Bullet journal, Blog | 0 Reacties

Winter doodles voor in je bullet journal

Doodles, een simpele manier van tekenen. Heerlijk ontspannend. En ideaal voor in je bullet journal. Speciaal voor de winter heb ik een aantal simpel te maken doodles verzameld. Ook al ben je geen tekenwonder, deze lukken je vast wel.

Samen, speciaal voor de crea cross uitdaging van deze week, maakte ik 45 doodles voor in je bullet journal. 

Geen moeilijke maar simpel te tekenen doodles met als thema…. winter.

Winter doodles voor in je bullet journal
Winter doodles voor in je bullet journal

Winter doodles uitleg

Een aantal doodles wil ik toelichten. Zodat jij het nog beter kan tekenen.

Sneeuwvlokken

Sneeuwvlokken horen bij de winter en kunnen dan ook niet ontbreken bij het tekenen van de winter doodles. 

Er is geen goed of fout. Een paar lijnen en een aantal tekeningen er in verwerkt is alles wat er nodig is om een sneeuwvlok te tekenen.

Sneeuwpop

Ik had nog veel meer variaties kunnen doodlen. Maar zo heb je wel een idee. Simpel met slechts een paar knopen tot met een hoed, bezem en sjaal. Sprietjes op het hoofd als haar. Je kan het zo ingewikkeld maken als je zelf wilt. Met een paar simpele lijnen en cirkels heb je al een sneeuwpop.

Bergen

Met de drie verschillende stijlen bergen kan je vast een begin maken. Van meer gedetailleerd tot heel erg simpel. Slechts drie driehoeken zijn nodig om een groep bergen te tekenen. Met een beetje sneeuw er op en het ziet er gezellig uit. 

Bomen

Een aantal zeer makkelijk te tekenen bomen als voorbeeld. Met takken en blaadjes eraan, heeft het meer detail. Maar minder winter en direct een stapje lastiger om te tekenen. De eenvoud van het doodlen maakt het juist zo fijn om zonder er te veel bij na te denken, even te relaxen.

Winterkleding

Teken kleding en geef het een leuk printje. Hou het printje simpel door met lijnen te werken. 

Kaarsen

Uiteraard had ik nog veel meer variaties kunnen tekenen. Maar in deze kaarsen heb ik de belangrijkste kenmerken verwerkt. Het druipen van de kaars en het lichteffect eromheen. Een paar lijnen is genoeg om de suggestie te wekken van een brandende kaars die licht geeft.

Ster

Zoals je kan zien heb ik meerdere sterren getekend. De combinatie van de verschillende sterren bij elkaar of slechts 1 soort. 

Wolken met sneeuw en wind.

Tja, ook dit hoort bij de winter.

Kopjes chocomelk

Ik maakte kopjes met chocomelk en marshmallows. Als je meer van de koffie bent laat je het rietje en marshmallows achterwege.

Met de toelichting en de diverse winter doodles kan jij nu zelf aan de slag. Of je het in je bullet journal gebruikt of het gewoon leuk vind om te tekenen. Ik hoop dat ik je geïnspireerd heb. 

Winter doodles voor in je bullet journal

Crea cross

Doe je mee aan de crea cross gebruik dan #creacross zodat wij jouw creatie zien.

Op de site van Kreanimo kan je ook meer informatie vinden over de linkparty van deze week.

Co-host

Vergeet ook niet om een kijkje te nemen bij Natascha van mama duizendpoot (de andere Co-host).  Natascha maakte deze week een sneeuwman traktatie. Benieuwd hoe dat eruitziet? Neem dan snel een kijkje.

Misschien deed je al mee aan de crea cross of weet je niet zo goed hoe je het moet aanpakken. Zowel voor de bloggers onder ons als de niet bloggers

De linkparty staat namelijk open voor alle nieuwe creatieve projecten die je hebt gemaakt te komen linken. Dat kan een video zijn of een Instagram foto, een Facebookpost of een blogartikel. Aldus Ilse van Kreanimo

Voor de niet bloggers kan je dus ook mee doen. Graag zelfs. Als je wilt krijg ook jij een vermelding op Sociale media en is ook jouw werk even te bewonderen voor iedereen die het maar wilt zien.

Link Party

Link jouw creatieve uitspatting met ons via de link party. Zo kan iedereen jouw werk bekijken

Lees ook eens:

Winter doodles voor in je bullet journal
Shares

Ik de blog kan maak ik soms gebruik van een Affiliate link. met deze link verwijs ik je naar een website waar je het desbetreffend product kan kopen. Hiervoor krijg ik een kleine vergoeding. Het heeft verder geen invloed op jouw aankoopbedrag.

Nieuw

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This