Schrijf je in

Krijg toegang tot onze bibliotheek vol met gratis freebies. Blijf op de hoogte van het nieuwste blogs en shop items. Krijg exclusieve leden aanbiedingen.

24 jun, 2021 | Knutselen, Blog, DIY, Feestje, Freebies | 0 Reacties

Vriendenboekje voor je leraar

Op zoek naar een cadeau voor de juf of meester? Een cadeau wat ze altijd kunnen bewaren? Een cadeau dat altijd leuk blijft? Wat dacht je er dan van om een vriendenboekje te maken voor de leraar. Gratis printable.!!!

Vriendenboekje voor je leraar

Een vriendenboekje is altijd leuk. Zo nu en dan er doorheen te bladeren en te denken o ja, dat was die en met die zat ik op voetbal. Leuk toch!!!

Speciaal voor de leraar heb ik er 1 gemaakt. 

Je krijgt er 1 voor de meester en 1 voor de juf.

Hoe kom je aan vriendenboekje?

Je klikt op de onderstaande knop. Er opent nu een nieuw tabblad op je scherm. Je kan nu het bestand downloaden.

Uitleg vriendenboekje voor je leraar:

Het vriendenboekje bestaat uit een voorkant en de vragenlijst die de kinderen moeten invullen. Bundel alle vragenlijsten samen met de voorkant tot een boekje. 

De voorkant hoef je niet te gebruiken. Maak er jouw creatie van. 

Het vriendenboekje is gemaakt op A4 formaat en kan dus in een map of snelhechter. Vraag aan de kinderen of ze op de achterkant van hun vragenlijst een mooie tekening willen maken. Dan wordt het een superleuk en vrolijk vriendenboekje.

Op de vragenlijst staat een vakje voor eventueel een pasfoto, heb je deze niet, dan kan je ook een mooi zelfportret erin tekenen.

Lees ook eens:

Vriendenboekje voor je leraar
Vriendenboekje voor je leraar
Shares

Ik de blog kan maak ik soms gebruik van een Affiliate link. met deze link verwijs ik je naar een website waar je het desbetreffend product kan kopen. Hiervoor krijg ik een kleine vergoeding. Het heeft verder geen invloed op jouw aankoopbedrag.

Nieuw

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This