Schrijf je in

Krijg toegang tot onze bibliotheek vol met gratis freebies. Blijf op de hoogte van het nieuwste blogs en shop items. Krijg exclusieve leden aanbiedingen.

4 jun, 2020 | Vaderdag, Blog | 0 Reacties

Vaderdag kaarten kleurplaten

Een kaartje krijgen is altijd leuk en zeker deze Vaderdag kaarten. Kaarten die je kan inkleuren en versieren. Een kleurplaat als kaart, helemaal gratis.

Over een paar weken is het alweer Vaderdag. Natuurlijk kan je iets zelf maken of kopen maar een kaartje is altijd leuk. Of je het geeft met of zonder cadeau. De kaarten zijn kleurplaten op kaartformaat. Omdat je de kaarten kan inkleuren geef je toch iets persoonlijks door jou gemaakt.

Hoe kom ik aan de gratis Vaderdag kaarten?

Je klikt op de onderstaande knop. Er opent nu een nieuw tabblad op je scherm. Je kan nu het bestand downloaden.

Krijg je geen toegang?

  • Kijk dan eerst of je wel toegang hebt tot Google Drive.
  • Mij toegang vragen tot het bestand via Google Drive heeft geen nut. Het bestand staat namelijk open voor iedereen die de link krijgt. Lukt dit niet, kijk dan of jouw instellingen in jouw Google Drive account goed staan ingesteld. Kijk of jij kan downloaden van andere accounts. ZO niet veranderen dan de instelling. Dan zou je het bestand moeten kunnen binnen halen.
  • Heb je geen Google account dan is het helaas niet mogelijk om de PDF bestand te downloaden. Vraag desnoods aan iemand die wel een google account heeft.

Plak of print het uit op stevig papier. Kleur het in en versier het. Geef het cadeau of stuur het op. 

Welke kaart vind jij het leukst? 

Lees ook eens:

Vaderdag kaarten kleurplaten
Shares

Ik de blog kan maak ik soms gebruik van een Affiliate link. met deze link verwijs ik je naar een website waar je het desbetreffend product kan kopen. Hiervoor krijg ik een kleine vergoeding. Het heeft verder geen invloed op jouw aankoopbedrag.

Nieuw

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This