Timeline journal review

12/04/2022/
v

Het timeline journal is een uitvouwbaar journal van stevig papier. In het midden een lijn en kleine, grijze stippen (dots) over de gehele pagina’s. Deze lijn vormt de basis. De dots geven je houvast. De hoes (slipcase) beschermt je persoonlijke creatie.

Het timeline journal is een nieuwe manier van journalen. Hoe je het kan gebruiken en hoe het jou kan helpen, lees dan verder.

timeline journal review. de 16 meter uitvouwbare journal

Toen ik zag dat de timeline journal uit zou komen was ik er erg benieuwd na. Maar nu ik het heb moet ik je eerlijk toegeven dat ik nog niet weet hou ik het ga gebruiken. Er zijn zo veel opties:

 • Levensloop. Bijvoorbeeld van je kind zijn of haar eerste jaar of de eerste 18 jaar. Of misschien je eigen levensloop.
 • Gebruik het als een soort van dagboek waarin je de hoogtepunten van je dag, week of maand opsomt.
 • Een vakantie, je mooie rondreis of wereldreis.
 • Je doelen of de carrière pad die je gaat bewandelen.
 • Je zwangerschap
 • Verhuizing
 • Maar je kan de timeline journal ook als planner gebruiken. Vol met weekly’s monthly’s en al het ander dat je vaak in een bullet journal terugziet.

Snap je nu dat ik nog niet weet hoe ik de journal ga gebruiken? Zo veel opties.

Het fijne aan een bullet journal is dat je het kan gebruiken zoals en voor wat jij maar wilt. En dat is met de timeline journal niet anders.

Het voordeel van de journal is dat je het boekje kan uitvouwen en alles in een overzicht kan zien (met een totale lengte van 16 meter en 8 meter per zijde).

timeline journal review. de 16 meter uitvouwbare journal

Eerste indruk timeline journal

De slipcase is een stevige hoes dat perfect past bij de journal. De journal kaft is gemaakt van stevig karton met een motief dat hetzelfde is als de slipcase. Het papier is spierwit en voelt stevig aan (160 GSM). De dots zijn best groot en redelijk donkergrijs (van mij hadden de dots kleiner en minder duidelijk mogen zijn).

Er zit een boekje van bijna 50 pagina’s bij, vol ideeën en uitleg hoe je het systeem kan gebruiken. Alleen het boekje is al een aanwinst. Wil je meer weten over het systeem en uitleg kijk dan het onderstaande filmpje.

Overige informatie:

Het timeline journal is onder anderen te koop bij Bol.com

 • Prijs: €24,99
 • Bindwijze: hardcover
 • Afmetingen 15,5 x 21,5 cm
 • Aantal pagina’s: 108
 • Auteur: Christa Smits
 • Uitgever: BBNC Uitgevers
 • EAN: 9789045327037

Lijkt de journal jou iets? Omdat ik nog niet precies weet hoe ik de journal ga gebruiken ben ik vooral benieuwd of jij weet hoe je het zou gaan gebruiken.

Lees ook eens:

timeline journal review. de 16 meter uitvouwbare journal
Shares
Natuur speurtocht gratis printable

Nieuw:

Wordt lid van mijn Facebookgroep. De groep waar iedereen zijn creativiteit mag laten zien. Of alle creatieve vragen kan stellen.

Create and have fun, Melanie

Soms  maak ik gebruik van affiliate marketing in mijn content. Wat houd dat in?

Als je via mijn blog een aanbevolen product koopt dan krijg ik daar een kleine vergoeding voor. Dit heeft geen invloed op het aankoop bedrag voor jou. De aanbevolen producten zijn producten waar ik achter sta en zelf gebruik. Wil je meer weten over Affiliate marketing ga dan naar de disclaimer voor meer informatie.

Planet Prudence Bullet journal en washi tape review

Planet Prudence Bullet journal en washi tape review

Planet Prudence heeft zins kort nieuwe producten uitgebracht. Een Planet Prudence bullet journal en washi tape. En ik mag het uitproberen zodat jij weet wat je ervan kan verwachten. De bullet journal heb ik al een aantal maanden in huis. Maar geef ik bij deze pas mijn...

Junk journal pagina’s thema Alice in Wonderland

Junk journal pagina’s thema Alice in Wonderland

Heb je een journal of een junk journal en wil je iets leuks maken met het thema Alice in Wonderland? Weet je niet zo goed wat je kan maken, misschien wel inspiratieloos. Op zoek naar ideeën? Dan moet je zeker verder lezen. Heb je niks in huis om met het thema Alice in...

Sticker Lover boek review

Sticker Lover boek review

Ben jij gek op stickers? Heb je er meer dan je nodig hebt? Of ben je op zoek naar stickers dat perfect past in je bullet journal? Dan heb ik het boek voor jou. Speciaal voor alle sticker lover…. Een stickerboek, sticker lover boek. Stickers benadrukken iets...

Natuur journalen, op ontdekkingstocht in de natuur

Natuur journalen, op ontdekkingstocht in de natuur

Op zoek naar een leuke manier om de natuur te ontdekken op een leuke en leerzame manier. Alleen of, samen met je kinderen? Een natuur journal is daarbij een geschikte manier. Schrijf je avonturen op, plak er foto’s bij, teken en leer meer over van alles en nog wat in...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest