Super simpel last minute traktatie

06/09/2017/
v
Shares

Super simpel last minute traktatie, voor als je even geen inspiratie hebt of net als ik het vergeten bent, dat er getrakteerd moet worden. ‘S avonds een oeps momentje hebt….

Super simpel traktatie spekjes lolly

De laatste weekend van de zomervakantie was mijn jongste zoon jarig. Het was dan ook heel erg wennen dat die zelfde maandag mijn kind weer naar school moest. Trakteren ging die dag nog niet. Eerst overleggen met de leerkracht. Uiteraard waren er in de vakantie meer jarigen. Aan het einde van die week zou mijn zoon mogen trakteren. Maar wat, dat moest ik nog verzinnen.

In eerste instantie wilde ik mini pinatas maken die ze open moeten trekken, gevuld met snoep. Maar ik had hier echt geen tijd voor.

Te druk met te veel anderen dingen zorgde dat mijn geniale traktatie idee maar in de kast moest blijven. Volgend jaar dan maar. (Update, na jaren nog altijd niet gebeurd.)

Doordat mijn jongste nu bijna 10 kilometer verderop op school zit en niet meer voor de deur, is het best even wennen. Dat de oudste voor het eerst naar de middelbare school ging maakte het een raar weekje. Erg chaotisch.

Na drie zwangerschappen heeft  mijn geheugen blijvend letsel opgelopen. Echt mijn geheugen is net gatenkaas. Met zoveel veranderingen in een week is het dan ook niet gek dat ik de traktatie al weer vergeten was.

Het is dat ik een berichtje kreeg met de vraag of ik morgen ( die vrijdag) nog mee rij naar school. Het was inmiddels al 4 uur en ik moest toch echt wat bedenken voor de volgende dag. Na wat rond zoeken op Pinterest kwam ik bij vele een super simpel last minute traktatie tegen. Deze zou het gaan worden.

Hup rennen naar de supermarkt.

Het jammere was dat ik een idee op het basis had verzonnen. Beetje jammer dat de supermarkt het niet verkocht. Ter plekke moest ik mijn plan aanpassen. De andere supermarkt in de buurt wordt verbouwd. Zin om naar de andere kant van de wijk te gaan rond dit tijdstip had ik niet meer. Het idee is dan ook iets veranderd. Maar het resultaat is nog steeds erg leuk. En volgens de kinderen super lekker.

Super simpel traktatie spekjes lolly

Moeilijkheidsgraad: ★ ☆ ☆ ☆

Tijdsduur: > 30 minuten

Benodigdheden:

Super simpel traktatie spekjes lolly

Werkbeschrijving:

Volgens mij heb je mijn beschrijving niet eens nodig om dit te kunnen maken. Zo simpel is het.

Prik eerst een aantal zure matjes op de prikker.

Men neemt een spekje die rol je op.

Dan prik je de prikker er doorheen.

Super simpel traktatie spekjes lolly
Super simpel traktatie spekjes lolly

Doe de spek lolly in een zakje. Plak het dicht. De prikker steekt iets uit maar dat geeft niet. Een stukje lint er om heen en het ziet er gezellig uit.

Heb je geen zakjes dan is een stukje cellofaan op rol ook prima. Het principe blijft hetzelfde.

Super simpel traktatie spekjes lolly

De  super simpele last minute traktatie. Een lolly van spek is klaar voor gebruik..

Naast dat dit de makkelijkste en snelste traktatie ooit was die ik maakte. Is dit ook nog eens de goedkoopste geweest. Ook niet geheel onbelangrijk.

Wat vind je van deze traktatie? Heb je het zelf al eens gemaakt? En zo ja hoe beviel deze traktatie? Is het een traktatie die jij een keer gaat maken?

Lees ook eens:

Super simpel traktatie spekjes lolly
Shares

Wordt lid van mijn Facebookgroep. De groep waar iedereen zijn creativiteit mag laten zien. Of alle creatieve vragen kan stellen.

Create and have fun, Melanie

Soms  maak ik gebruik van affiliate marketing in mijn content. Wat houd dat in?

Als je via mijn blog een aanbevolen product koopt dan krijg ik daar een kleine vergoeding voor. Dit heeft geen invloed op het aankoop bedrag voor jou. De aanbevolen producten zijn producten waar ik achter sta en zelf gebruik. Wil je meer weten over Affiliate marketing ga dan naar de disclaimer voor meer informatie.

DIY pompoen pinata

DIY pompoen pinata

Op zoek naar leuke DIY’s om te maken voor Halloween? Dan is de pompoen piñata perfect. Kinderen vinden piñata’s geweldig. De piñata is simpel te maken en kost je vrij weinig. Klinkt het perfect…. Dan is de DIY-pompoen piñata perfect voor jou. De herfst is in aantocht…...

Bedankje labels voor de leraar

Bedankje labels voor de leraar

Wil jij iets maken of kopen om de leraar te bedanken? Met de bedankje labels maak je het geven van een cadeautje nog leuker. En het mooiste is, het is gratis te downloaden. Dus direct te gebruiken. Diverse labels voor verschillende cadeautjes.  Hoe kom je aan de...

Vriendenboekje voor je leraar

Vriendenboekje voor je leraar

Op zoek naar een cadeau voor de juf of meester? Een cadeau wat ze altijd kunnen bewaren? Een cadeau dat altijd leuk blijft? Wat dacht je er dan van om een vriendenboekje te maken voor de leraar. Gratis printable.!!! Een vriendenboekje is altijd leuk. Zo nu en dan er...

Uitvouwbare Moederdag kaart printable

Uitvouwbare Moederdag kaart printable

Wil je zelf iets maken voor Moederdag? Geen tijd, ideeën of zin om alles zelf te bedenken. Dan is de uitvouwbare Moederdag kaart echt iets voor jou. De uitvouwbare Moederdag kaart is gemaakt op A4 formaat. Na het downloaden kan je de kaart gebruiken zoals die is, of...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Deel dit met je vrienden