19 feb, 2019 | Pasen, Blog, DIY, Feestje, Knutselen | 0 Reacties

Stringart paasei knutselen

Het duurt nog wel even tot het Pasen is. Maar ik kon het niet laten om deze alvast te maken. Stringart is leuk voor jong en oud. En deze stringart paasei is uitermate geschikt voor kleine kinderen.

Ik vond dit pakket bij de Action. En wist dat ik dit wilde gaan maken met mijn dochter. Niet alleen is dit een goed tijdverdrijf. Maar ook goed voor de motoriek van je kind.

De Action

In dit pakket zitten twee soorten eieren. Eieren met veel uitsparingen voor het draad en eieren met minder uitsparingen. Mijn dochter (3 jaar) vond de eieren met weinig uitsparingen leuk om te doen. De andere vond ze wat lastiger.

Uiteindelijk is het met hier en daar een beetje hulp gelukt. Uiteindelijk heb ik er twee gemaakt omdat ze er toen wel klaar mee was.

Het is niet moeilijk om te maken. En ook als je dit kant en klare pakket van de Action niet hebt kan je het prima maken. Het enige wat je zelf moet maken zijn de paaseieren.

Ik ga dan ook niet uitleggen hoe je het moet maken als je het pakket hebt. Maar hoe je het moet maken als je het pakket niet hebt.

Moeilijkheidsgraad: ★☆☆☆

Tijdsduur: 5 minuten

Benodigdheden:

  • Karton (liefst een doos)
  • Schaar
  • Stanleymes
  • Touw
Stringart paasei knutselen

Werkbeschrijving:

Teken het ei uit op karton

Knip het ei uit.

Maak met een mes een aantal inkepingen zodat het draad ertussen kan blijven zitten.

De inkepingen hoef je niet te maken. Persoonlijk vind ik het zonder mooier. Maar voor kleine kinderen is het zo wel makkelijker.

Dat was het alweer. Zie je hoe makkelijk het is om deze paasei te maken . Leuk voor tussendoor.

Zoals je kan zien zijn de paaseieren gemaakt met een gaatje aan de bovenkant. Hiermee kan je een mobiel maken of ze in je paastak hangen.

Omdat het nog wel even duurt voordat het Pasen is, heb ik het nog niet opgehangen. Paastakken heb ik nog niet in de winkel zien liggen. Jij wel?

Stringart paasei DIY pakket

Waarom ik het nu al laat zien? Een tip, een idee. Misschien zijn ze nu nog te koop bij de Action. Voor dit pakket betaalde ik ongeveer € 0,99. Het pakket kocht ik alweer een paar weken geleden. Ik hoop dat je het nog kan vinden.

Lees ook eens:

Pin de afbeelding op Pinterest voor later:

Stringart paasei knutselen
Shares

Ik de blog kan maak ik soms gebruik van een Affiliate link. met deze link verwijs ik je naar een website waar je het desbetreffend product kan kopen. Hiervoor krijg ik een kleine vergoeding. Het heeft verder geen invloed op jouw aankoopbedrag.

Nieuw

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This