Strijkkralen sleutelhanger voor Vaderdag

22/05/2018/
v
Shares

Ik hou van snelle en makkelijke DIY’s. Zeker voor Vaderdag en Moederdag vind ik het leuk om een aantal met mijn kinderen te maken. Strijkkralen sleutelhanger voor Vaderdag is hier een perfect voorbeeld van.

Vaak hebben mijn kinderen een spanningsboog van een garnaal. Voor je goed en wel aan een knutsel project met kinderen bent begonnen, zijn ze er alweer klaar mee.  Snel en makkelijk te knutselen projectjes zijn dan ideaal. Zelf vind ik het ook altijd leuk om meerdere makkelijke DIY’s met mijn kinderen te maken.  Papa en opa overladen met cadeautjes.

Strijkkralen sleutelhanger knutselen voor Vaderdag

Strijkkralen sleutelhanger

Dit is een project voor Vaderdag. Maar je kan ook iemand zijn naam of initialen erin verwerken. Dan is het ook een zeer leuk verjaardagscadeau of voor Moederdag te maken met mam erin geschreven.

Moeilijkheidsgraad:    

Tijdsduur: < 15

Benodigdheden:

  • Strijkkralen bord
  • Diverse kleuren
  • Strijkpapier
  • Strijkijzer
Strijkkralen sleutelhanger knutselen voor Vaderdag

Werkbeschrijving:

Dit is nu een typische knutsel die weinig uitleg nodig heeft. De foto’s vertellen je eigenlijk al hoe je het kan maken. De kleuren kan je natuurlijk na eigen inzicht doen.

Wil je een naam schrijven maak de sleutelhanger dan langer.

Een naam of tekst kan je het beste uittekenen op ruitjespapier, vergeet niet om 1 strijkkraal eruit te laten zodat je daar de ring doorheen kan doen.

Heb je geen ring, geen probleem. Een stukje touw zal ook prima kunnen.

Ervoor zorgen dat de sleutelhanger een tijdje mee gaat. Dan kan je er een stukje karton of stof achter plakken met bijvoorbeeld Mod podge.

Strijkkralen sleutelhanger voor Vaderdag is nu af.

Pak het leuk in en je Vaderdag cadeau is af.

Heb jij al iets leuks gemaakt met je kind(eren) voor Vaderdag? Of ga je dat nog doen? Wat vind je van deze DIY-sleutelhanger voor Vaderdag?

Lees ook eens:

Strijkkralen sleutelhanger knutselen voor Vaderdag
Shares

Wordt lid van mijn Facebookgroep. De groep waar iedereen zijn creativiteit mag laten zien. Of alle creatieve vragen kan stellen.

Create and have fun, Melanie

Soms  maak ik gebruik van affiliate marketing in mijn content. Wat houd dat in?

Als je via mijn blog een aanbevolen product koopt dan krijg ik daar een kleine vergoeding voor. Dit heeft geen invloed op het aankoop bedrag voor jou. De aanbevolen producten zijn producten waar ik achter sta en zelf gebruik. Wil je meer weten over Affiliate marketing ga dan naar de disclaimer voor meer informatie.

Het grote Creachick doeboek review

Het grote Creachick doeboek review

Creachick heeft haar eerste doeboek uitgebracht. Dat moet getest worden.  In de review vertel ik je wat je kan verwachten van het doeboek. De voor en nadelen, zodat jij weet wat je kan verwachten. Is de Creachick doeboek de moeite waard? Je leest er alles over,...

Hoe overleef je de Kreadoe beurs?

Hoe overleef je de Kreadoe beurs?

De kreadoe beurs is de plek voor iedereen die ook maar een beetje creatief is of bezig wil zijn. De beurs is erg druk, veel stands en workshops. Ondanks de plattegronden kan het overweldigend zijn. Hoe kan je de dag zo leuk mogelijk maken zonder gillend gek te worden?...

Konijn knutselen met pompoms

Konijn knutselen met pompoms

Van pompoms kan je heel veel dingen maken. Zo ook dieren. Vandaag vertel ik je stap voor stap hoe je een konijn kan maken van pompoms. Wil je een ander dier maken dat kan ook. De techniek is zo simpel dat je er elk dier kan van maken dat je wilt. Met dierendag of...

Uil knutselen met wc-rollen

Uil knutselen met wc-rollen

Knutselen met wc-rollen is een manier om goedkoop de leukste dingen te knutselen. Met de herfst om de hoek leek het mij leuk om jou te laten zien hoe je stap voor stap een uil kan knutselen met wc-rollen. De uil heb ik gemaakt door de veren na te bootsen met cirkels....

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Deel dit met je vrienden