Strijkkralen sleutelhanger voor Vaderdag

22/05/2018/
v

Ik hou van snelle en makkelijke DIY’s. Zeker voor Vaderdag en Moederdag vind ik het leuk om een aantal met mijn kinderen te maken. Strijkkralen sleutelhanger voor Vaderdag is hier een perfect voorbeeld van.

Vaak hebben mijn kinderen een spanningsboog van een garnaal. Voor je goed en wel aan een knutsel project met kinderen bent begonnen, zijn ze er alweer klaar mee.  Snel en makkelijk te knutselen projectjes zijn dan ideaal. Zelf vind ik het ook altijd leuk om meerdere makkelijke DIY’s met mijn kinderen te maken.  Papa en opa overladen met cadeautjes.

Strijkkralen sleutelhanger knutselen voor Vaderdag

Strijkkralen sleutelhanger

Dit is een project voor Vaderdag. Maar je kan ook iemand zijn naam of initialen erin verwerken. Dan is het ook een zeer leuk verjaardagscadeau of voor Moederdag te maken met mam erin geschreven.

Moeilijkheidsgraad:    

Tijdsduur: < 20 minuten

Benodigdheden:

Strijkkralen sleutelhanger knutselen voor Vaderdag

Werkbeschrijving:

Dit is nu een typische knutsel die weinig uitleg nodig heeft. De foto’s vertellen je eigenlijk al hoe je het kan maken. De kleuren kan je natuurlijk na eigen inzicht doen.

Wil je een naam schrijven maak de sleutelhanger dan langer.

Een naam of tekst kan je het beste uittekenen op ruitjespapier, vergeet niet om 1 strijkkraal eruit te laten zodat je daar de ring doorheen kan doen.

Heb je geen ring, geen probleem. Een stukje touw zal ook prima kunnen.

Ervoor zorgen dat de sleutelhanger een tijdje mee gaat. Dan kan je er een stukje karton of stof achter plakken met bijvoorbeeld Mod podge.

Strijkkralen sleutelhanger voor Vaderdag is nu af.

Pak het leuk in en je Vaderdag cadeau is af.

Heb jij al iets leuks gemaakt met je kind(eren) voor Vaderdag? Of ga je dat nog doen? Wat vind je van deze DIY-sleutelhanger voor Vaderdag?

Lees ook eens:

Strijkkralen sleutelhanger knutselen voor Vaderdag
Shares
Natuur speurtocht gratis printable

Nieuw:

Wordt lid van mijn Facebookgroep. De groep waar iedereen zijn creativiteit mag laten zien. Of alle creatieve vragen kan stellen.

Create and have fun, Melanie

Soms  maak ik gebruik van affiliate marketing in mijn content. Wat houd dat in?

Als je via mijn blog een aanbevolen product koopt dan krijg ik daar een kleine vergoeding voor. Dit heeft geen invloed op het aankoop bedrag voor jou. De aanbevolen producten zijn producten waar ik achter sta en zelf gebruik. Wil je meer weten over Affiliate marketing ga dan naar de disclaimer voor meer informatie.

IJsjes knutselen met restjes papier

IJsjes knutselen met restjes papier

Heb je veel restjes papier? Weet je niet zo goed wat je er mee kan doen? Dan is IJsje knutselen met restjes papier wellicht iets voor jou. Maak het zelf of met je kinderen. Vanaf een jonge leeftijd al te maken en ruimt je voorraad met knutsel spullen ietsje op. Ik...

Marshmallows op een stokje traktatie met chocolade en discodip

Marshmallows op een stokje traktatie met chocolade en discodip

Op zoek naar een simpel te maken traktatie, die er leuk uit ziet? Dan is dit wellicht de traktatie voor jou. Vlak na mijn operatie zijn mijn oudste en jongste, 2 dagen na elkaar jarig. Voor de jongste was ik op zoek naar een simpel te maken traktatie die mij niet al...

Natuur journalen, op ontdekkingstocht in de natuur

Natuur journalen, op ontdekkingstocht in de natuur

Op zoek naar een leuke manier om de natuur te ontdekken op een leuke en leerzame manier. Alleen of, samen met je kinderen? Een natuur journal is daarbij een geschikte manier. Schrijf je avonturen op, plak er foto’s bij, teken en leer meer over van alles en nog wat in...

Het grote Creachick doeboek review

Het grote Creachick doeboek review

Creachick heeft haar eerste doeboek uitgebracht. Dat moet getest worden.  In de review vertel ik je wat je kan verwachten van het doeboek. De voor en nadelen, zodat jij weet wat je kan verwachten. Is de Creachick doeboek de moeite waard? Je leest er alles over,...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest