22 mei, 2018 | Knutselen, Blog, Feestje, Vaderdag | 0 Reacties

Strijkkralen sleutelhanger voor Vaderdag

Ik hou van snelle en makkelijke DIY’s. Zeker voor Vaderdag en Moederdag vind ik het leuk om een aantal met mijn kinderen te maken. Strijkkralen sleutelhanger voor Vaderdag is hier een perfect voorbeeld van.

Vaak hebben mijn kinderen een spanningsboog van een garnaal. Voor je goed en wel aan een knutsel project met kinderen bent begonnen, zijn ze er alweer klaar mee.  Snel en makkelijk te knutselen projectjes zijn dan ideaal. Zelf vind ik het ook altijd leuk om meerdere makkelijke DIY’s met mijn kinderen te maken.  Papa en opa overladen met cadeautjes.

Strijkkralen sleutelhanger knutselen voor Vaderdag

Strijkkralen sleutelhanger

Dit is een project voor Vaderdag. Maar je kan ook iemand zijn naam of initialen erin verwerken. Dan is het ook een zeer leuk verjaardagscadeau of voor Moederdag te maken met mam erin geschreven.

Moeilijkheidsgraad:    

Tijdsduur: < 20 minuten

Benodigdheden:

Strijkkralen sleutelhanger knutselen voor Vaderdag

Werkbeschrijving:

Dit is nu een typische knutsel die weinig uitleg nodig heeft. De foto’s vertellen je eigenlijk al hoe je het kan maken. De kleuren kan je natuurlijk na eigen inzicht doen.

Wil je een naam schrijven maak de sleutelhanger dan langer.

Een naam of tekst kan je het beste uittekenen op ruitjespapier, vergeet niet om 1 strijkkraal eruit te laten zodat je daar de ring doorheen kan doen.

Heb je geen ring, geen probleem. Een stukje touw zal ook prima kunnen.

Ervoor zorgen dat de sleutelhanger een tijdje mee gaat. Dan kan je er een stukje karton of stof achter plakken met bijvoorbeeld Mod podge.

Strijkkralen sleutelhanger voor Vaderdag is nu af.

Pak het leuk in en je Vaderdag cadeau is af.

Heb jij al iets leuks gemaakt met je kind(eren) voor Vaderdag? Of ga je dat nog doen? Wat vind je van deze DIY-sleutelhanger voor Vaderdag?

Lees ook eens:

Strijkkralen sleutelhanger knutselen voor Vaderdag
Shares

Ik de blog kan maak ik soms gebruik van een Affiliate link. met deze link verwijs ik je naar een website waar je het desbetreffend product kan kopen. Hiervoor krijg ik een kleine vergoeding. Het heeft verder geen invloed op jouw aankoopbedrag.

Nieuw

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This