Schrijf je in

Krijg toegang tot onze bibliotheek vol met gratis freebies. Blijf op de hoogte van het nieuwste blogs en shop items. Krijg exclusieve leden aanbiedingen.

11 jun, 2022 | DIY, Blog, Bullet journal, Review | 0 Reacties

Sticker Lover boek review

Ben jij gek op stickers? Heb je er meer dan je nodig hebt? Of ben je op zoek naar stickers dat perfect past in je bullet journal? Dan heb ik het boek voor jou. Speciaal voor alle sticker lover…. Een stickerboek, sticker lover boek.

Stickers benadrukken iets belangrijkst. Ze geven structuur. Ze zijn de finishing touch. Of juist het begin van een pagina. En je kunt ze voor alle soorten journals gebruiken. Daarom is er nu ‘Sticker Lover’. Alle stickers die je ooit nodig zou kunnen hebben, gebundeld in een boek, van inspirerende reisstickers voor in je travel journal en praktische plakkers voor je bullet, agenda, bullet journal en art journal en alles daartussenin: dit boek heeft ze allemaal. Aldus Mus creatief.

Met maar liefst 75 pagina’s vol stickers moet er voor eenieder wel iets leuks tussen zitten…toch!

Sticker lover boek review

Eerste indruk

Het boek is gemaakt op een A5/ B5 formaat met een handig elastiek om het boekje dicht te houden.

Zoals Mus creatief al aangeeft zit het vol met diverse stickers. Merendeel zijn stickers met grappige en handige teksten. (Persoonlijk niet mijn go to, mijn ervaring is dat ik ze niet gebruik.) Maar ook thema stickers zoals:

 • Zomer
 • Herfst
 • Winter
 • Lente
 • Planten
 • Persoonlijke verzorging
 • Valentijn(achtig)
 • Dagen van de week
 • Mental health
 • Boeken
 • Baby’s
 • Verduurzamen/ Plastic vrij leven
Sticker lover boek review

De laatste categorie die ik benoem over plastic vrij leven zal ik niet gebruiken. (Zie bovenstaande foto.) Ondanks ik het met de boodschap eens ben, zal ik niet weten waarom ik dit onderwerp zal verwerken in een journal. Al helemaal niet als er 2 pagina’s vol met dezelfde teksten aan gewijd is. De bijbehorende plaatjes van tassen, rietjes, wegwerp voorwerpen en de daarbij duurzame opties zijn voor mij te veel van het goede.

Ook zijn er 2 pagina’s vol met hartjes. Precies dezelfde afmeting en vorm die iets afwijken van elkaar qua kleur. Het komt op mij over als opvulling om maar het boek te vullen.

Uiteindelijk zitten er nog 2 pagina’s vol met bruine ini mini labels. Te klein om ook maar iets op te kunnen schrijven. Allemaal precies hetzelfde. Geen idee wat ik hier mee moet. Ook dit voelt als vulling, om maar te vullen.

Sticker lover boek review
Sticker lover boek review
Sticker lover boek review
Sticker lover boek review

Conclusie

Er is in de sticker lover boek voor eenieder wel iets. Niet alles zal ik gebruiken. Wat jij zal gebruiken hangt van je eigen interesses af en waar je het voor wilt gebruiken. Minus een paar pagina’s waarvan ik het nut echt niet van inzie (en meer als het vullen van het boek aanvoelt) is het zeker een leuk sticker boek. Maar hou je niet van teksten dan denk ik dat er betere opties voor jou zijn. Zoals de Creachick stickervellen (hier heb ik nooit een review geschreven, maar zijn nog altijd mijn go to als ik even snel iets nodig hebt in mijn bullet journal).

Overige informatie:

Sticker lover boek is onder anderen te koop bij bol.com 

Prijs: €15,99

Bindwijze: Paperback

Afmetingen 21,2 x 15,5 x 1,8 cm

Aantal pagina’s: 75 pagina’s

Uitgever: BBNC Uitgevers

EAN: 9789045327129

Lees ook eens:

Sticker lover boek review
Shares

Ik de blog kan maak ik soms gebruik van een Affiliate link. met deze link verwijs ik je naar een website waar je het desbetreffend product kan kopen. Hiervoor krijg ik een kleine vergoeding. Het heeft verder geen invloed op jouw aankoopbedrag.

Nieuw

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This