Schrijf je in

Krijg toegang tot onze bibliotheek vol met gratis freebies. Blijf op de hoogte van het nieuwste blogs en shop items. Krijg exclusieve leden aanbiedingen.

30 mrt, 2017 | Knutselen, Blog, Feestje, Pasen | 0 Reacties

Staande Paasei van strijkkralen

2D Paasei van strijkkralen. Hoe leuk is dit om een middagje met je kinderen te maken. Kleed het Paas ontbijt aan met deze leuke 2D Paasei. Geef iedereen een 2D ei op zijn bord.  Een persoonlijk presentje voor je gasten gemaakt door je kinderen. Hoe leuk is dat.

De paasei van strijkkralen is toch te leuk om niet te maken met je kinderen. Het geeft niet alleen het paasontbijt een leuke persoonlijke aankleding. Het houd je kinderen ook nog een paar uurtjes bezig. Een win win situatie als je het mij vraagt.  En het is ook nog een makkelijk om te maken.

Staande paasei van strijkkralen met gratis patroon

Gebruik de typische Paas kleuren of ga voor moderne kleuren. Maak de paasei van strijkkralen zoals jij het wilt. Qua patroon en kleur gebruik zijn de mogelijkheden oneindig.

Moeilijkheidsgraad:    

Tijdsduur: < 20

Benodigdheden:

  • strijkkralen bord
  • diverse kleuren
  • strijkpapier
  • strijkijzer
Staande paasei van strijkkralen met gratis patroon

Werkbeschrijving:

Het is zo simpel dat ik hier ook niet echt een werkbeschrijving voor hoeft te geven.

Je maakt het patroon na. Je kan er voor kiezen om net zoals mij de patroon te maken of je maakt zelf een ander patroon. Zolang je de hoeveelheid kralen en de vorm maar het zelfde laat.

Als je de patronen na hebt gemaakt kan je de beiden helften strijken.

Plaats de openingen in elkaar en klaar is je paasei.

Hoe kom je aan het patroon?

Je klikt op de onderstaande knop. Er opent nu een nieuw tabblad op je scherm. Je kan nu het bestand downloaden.

Krijg je geen toegang?

  • Kijk dan eerst of je wel toegang hebt tot Google Drive.
  • Mij toegang vragen tot het bestand via Google Drive heeft geen nut. Het bestand staat namelijk open voor iedereen die de link krijgt. Lukt dit niet, kijk dan of jouw instellingen in jouw Google Drive account goed staan ingesteld. Kijk of jij kan downloaden van anderen accounts. Zo niet verander dan de instelling. Dan zou je het bestand moeten kunnen binnenhalen.
  • Heb je geen Google-account dan is het helaas niet mogelijk om het pdf-bestand te downloaden. Vraag het desnoods aan iemand die wel een googleaccount heeft.
  • Kom je er dan nog niet uit neem dan contact met mij op. Dan komen wij er vast wel samen uit.

Tip:

Zorg er voor dat de delen goed plat blijven liggen nadat je ze gestreken hebt totdat ze geheel afgekoeld zijn. Anders kunnen ze krom trekken.

Zie je hoe leuk en simpel het is om te maken?  Ga jij de 2D Paasei maken met je kinderen? Zo ja dan lijkt het mij erg leuk om het resultaat te zien.

Lees ook eens:

Staande paasei van strijkkralen met gratis patroon
Shares

Ik de blog kan maak ik soms gebruik van een Affiliate link. met deze link verwijs ik je naar een website waar je het desbetreffend product kan kopen. Hiervoor krijg ik een kleine vergoeding. Het heeft verder geen invloed op jouw aankoopbedrag.

Nieuw

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This