Sint Maarten liedjes

02/11/2020/
v

Elf november is de dag dat je Sint Maarten liedjes zingen mag. Ben jij daar niet bekend mee, of vindt jij het wel makkelijk om een overzicht aan liedjes te hebben….

Met de gratis uit te printen PDF bestand heb je 3 pagina’s vol met leuke liedjes.

Sint Maarten wordt meestal gevierd op 11 november. In Nederland wordt het voornamelijk gevierd in het Noorden van Nederland.

Mijn oorsprong ligt in het zuiden van Nederland. Toen in naar mijn huidige woonplaats verhuisde leerde ik het feest Sint Maarten kennen.

Ouders met groepen kinderen lopen met de mooiste lampionnen langs de deuren en zingen uit volle borst. Mijn jongens zijn inmiddels te groot, maar mijn dochter zit er nog midden in. 

Liedjes zingen vind ze nog erg spannend. En heel eerlijk is mijn repertoire aan Sint Maarten liedjes niet zo heel groot. De hoogste tijd om de leukste liedjes te verzamelen. En wie weet heb jij er ook wat aan.

Om de Sint Maarten liedjes te krijgen hoef je niet meer te doen dan op de onderstaande knop te klikken. Downloaden en zingen maar.

Sint Maarten liedjes

Hoe te downloaden:

Je klikt op de onderstaande knop. Er opent nu een nieuw tabblad op je scherm. Je kan nu het bestand downloaden.

Krijg je geen toegang?

  • Heb je geen Google account dan is het helaas niet mogelijk om de PDF bestand te downloaden. Vraag het desnoods aan iemand die wel een google account heeft.
  • Kijk dan eerst of je wel toegang hebt tot Google Drive.
  • Mij toegang vragen tot het bestand via Google Drive heeft geen nut. Het bestand staat namelijk open voor iedereen die de link krijgt. Lukt dit niet, kijk dan of jouw instellingen in jouw Google Drive account goed staan ingesteld. Kijk of jij kan downloaden van anderen accounts. Zo niet verander dan de instelling. Dan zou je het bestand moeten kunnen binnen halen.

Rare tijden

Het is een rare tijd. Bij ons in de omgeving, wordt er van ons gevraagd om niet te gaan lopen langs de deuren. Ik hou mij daaraan. Misschien kan het bij jou wel gevierd worden, dat kan.

Maar ben je op zoek naar een alternatief?

Ik heb een tip…

Alternatief Sint Maarten vieren

Heb je er wel eens aan gedacht om het thuis te vieren?

Verstop in en om je huis snoepjes. Maak het gezellig met kaarsjes en andere sfeerverlichting. Loop door het huis al zingend met de licht van de prachtige lampion, op zoek naar snoep.

Hoe ga jij het vieren? (als je het al viert). Heb jij nog een leuk alternatief voor het Sint Maarten feest? 

Lees ook eens:

Sintt Maarten liedjes
Shares
Natuur speurtocht gratis printable

Nieuw:

Wordt lid van mijn Facebookgroep. De groep waar iedereen zijn creativiteit mag laten zien. Of alle creatieve vragen kan stellen.

Create and have fun, Melanie

Soms  maak ik gebruik van affiliate marketing in mijn content. Wat houd dat in?

Als je via mijn blog een aanbevolen product koopt dan krijg ik daar een kleine vergoeding voor. Dit heeft geen invloed op het aankoop bedrag voor jou. De aanbevolen producten zijn producten waar ik achter sta en zelf gebruik. Wil je meer weten over Affiliate marketing ga dan naar de disclaimer voor meer informatie.

Konijn knutselen met pompoms

Konijn knutselen met pompoms

Van pompoms kan je heel veel dingen maken. Zo ook dieren. Vandaag vertel ik je stap voor stap hoe je een konijn kan knutselen van pompoms. Wil je een ander dier maken dat kan ook. De techniek is zo simpel dat je er elk dier kan van maken dat je wilt. Met dierendag of...

Pastel pompoenen schilderen met spullen van de Action

Pastel pompoenen schilderen met spullen van de Action

Pompoenen beschilderen die vele jaren meegaan, het kan. Met plastic pompoenen kan je ze maken naar je eigen smaak. Want waarom moet een pompoen per se oranje zijn. Vandaag geef ik je tips om simpel pompoenen kan pimpen en voor vele jaren kan gebruiken. Al een aantal...

DIY pompoen piñata

DIY pompoen piñata

Op zoek naar leuke DIY’s om te maken voor Halloween? Dan is de pompoen piñata perfect. Kinderen vinden piñata’s geweldig. De piñata is simpel te maken en kost je vrij weinig. Klinkt het perfect…. Dan is de DIY-pompoen piñata perfect voor jou. De herfst is in aantocht…...

Bedankje labels voor de leraar

Bedankje labels voor de leraar

Wil jij iets maken of kopen om de leraar te bedanken? Met de bedankje labels maak je het geven van een cadeautje nog leuker. En het mooiste is, het is gratis te downloaden. Dus direct te gebruiken. Diverse labels voor verschillende cadeautjes.  Hoe kom je aan de...

0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. DIY | Knutselen | Bullet Journal | BMelloW.NL - […] Sint Maarten liedjes […]

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest