Schrijf je in

Krijg toegang tot onze bibliotheek vol met gratis freebies. Blijf op de hoogte van het nieuwste blogs en shop items. Krijg exclusieve leden aanbiedingen.

2 nov, 2020 | Feestje, Blog | 0 Reacties

Sint Maarten liedjes

Elf november is de dag dat je Sint Maarten liedjes zingen mag. Ben jij daar niet bekend mee, of vindt jij het wel makkelijk om een overzicht aan liedjes te hebben….

Met de gratis uit te printen PDF bestand heb je 3 pagina’s vol met leuke liedjes.

Sint Maarten wordt meestal gevierd op 11 november. In Nederland wordt het voornamelijk gevierd in het Noorden van Nederland.

Mijn oorsprong ligt in het zuiden van Nederland. Toen in naar mijn huidige woonplaats verhuisde leerde ik het feest Sint Maarten kennen.

Ouders met groepen kinderen lopen met de mooiste lampionnen langs de deuren en zingen uit volle borst. Mijn jongens zijn inmiddels te groot, maar mijn dochter zit er nog midden in. 

Liedjes zingen vind ze nog erg spannend. En heel eerlijk is mijn repertoire aan Sint Maarten liedjes niet zo heel groot. De hoogste tijd om de leukste liedjes te verzamelen. En wie weet heb jij er ook wat aan.

Om de Sint Maarten liedjes te krijgen hoef je niet meer te doen dan op de onderstaande knop te klikken. Downloaden en zingen maar.

Sint Maarten liedjes

Hoe te downloaden:

Je klikt op de onderstaande knop. Er opent nu een nieuw tabblad op je scherm. Je kan nu het bestand downloaden.

Krijg je geen toegang?

  • Heb je geen Google account dan is het helaas niet mogelijk om de PDF bestand te downloaden. Vraag het desnoods aan iemand die wel een google account heeft.
  • Kijk dan eerst of je wel toegang hebt tot Google Drive.
  • Mij toegang vragen tot het bestand via Google Drive heeft geen nut. Het bestand staat namelijk open voor iedereen die de link krijgt. Lukt dit niet, kijk dan of jouw instellingen in jouw Google Drive account goed staan ingesteld. Kijk of jij kan downloaden van anderen accounts. Zo niet verander dan de instelling. Dan zou je het bestand moeten kunnen binnen halen.

Rare tijden

Het is een rare tijd. Bij ons in de omgeving, wordt er van ons gevraagd om niet te gaan lopen langs de deuren. Ik hou mij daaraan. Misschien kan het bij jou wel gevierd worden, dat kan.

Maar ben je op zoek naar een alternatief?

Ik heb een tip…

Alternatief Sint Maarten vieren

Heb je er wel eens aan gedacht om het thuis te vieren?

Verstop in en om je huis snoepjes. Maak het gezellig met kaarsjes en andere sfeerverlichting. Loop door het huis al zingend met de licht van de prachtige lampion, op zoek naar snoep.

Hoe ga jij het vieren? (als je het al viert). Heb jij nog een leuk alternatief voor het Sint Maarten feest? 

Lees ook eens:

Sintt Maarten liedjes
Shares

Ik de blog kan maak ik soms gebruik van een Affiliate link. met deze link verwijs ik je naar een website waar je het desbetreffend product kan kopen. Hiervoor krijg ik een kleine vergoeding. Het heeft verder geen invloed op jouw aankoopbedrag.

Nieuw

0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. DIY | Knutselen | Bullet Journal | BMelloW.NL - […] Sint Maarten liedjes […]

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This