Simpele Halloween maskers knutselen

16/10/2019/
v
Shares

Met 1 basis masker maak je heel veel verschillende maskers. Omdat het bijna Halloween is maakte ik met mijn kleuter enge maskers.

Enge maskers die zo simpel zijn dat je het zo gemaakt is.

Eerder maakte ik al diverse maskers en . Allemaal gemaakt vanuit een basis masker.

Deze enge maskers zijn niet veel anders.

Gebruik de basis masker om vanuit hier verschillende vormen te maken en te decoreren. 

Zo maakte ik dit keer de maskers hoger. Hierdoor heb je meer ruimte om te decoreren. 

Omdat ik geen vilt of foam kon vinden in de juiste kleuren heb ik het gemaakt van karton. Hiermee kan het ook, maar wil je er langer plezier aan beleven dan is het net zo makkelijk om van vilt of foam te maken. Omdat ik het van karton heb gemaakt, heb ik het in de uitleg over karton. Aan jou met welk materiaal jij wilt werken. 

Simpele Halloween maskers knutselen

De schedel

Maak het uit wit karton. De basis masker heb ik twee keer zo hoog gemaakt. Uit een zwart stukje karton heb ik de zwarte ogen gemaakt. Bij de neus heb ik met stift de neusgaten getekend.

De ogen monster

Met een stansmachine heb ik diverse grote cirkels ui gestanst. Je kan dit uiteraard ook knippen. Met hier en daar wat wiebeloogjes komt het nog meer tot zijn recht.

Groene monster

De vorm is in dit geval hetzelfde als die van de andere twee. Net als met de schedel heb ik grote witte vlakken geknipt en opgeplakt. Met stiften heb ik er zwart en rood aan toegevoegd.

Zo zie je met minimaal aan middelen heb ik verschillende maskers geknutseld. 

Omdat ik gebruik maak van karton heb ik de details kunnen tekenen met stift. Op foam en vilt zal je dit niet met alle stiften kunnen doen. Watervaste stiften zullen eerder nodig zijn. 

Omdat het donderdag is het weer creacross tijd. De creatieve uitdaging. Met deze keer de uitdaging eng. Wil je weten wat andere hebben gemaakt, of heb jij zelf iets gemaakt dat past bij het thema. Lees dan verder. 

Lees ook eens:

Crea cross

Doe je mee aan de crea cross gebruik dan #creacross zodat wij jouw creatie zien. Op de site van Kreanimo kan je ook meer informatie vinden over de linkparty van deze week.

Webkonijn

Vandaag hebben we een extra co-host. Net als vorige week doet nu weer Webkonijn mee. Dit keer maakte Emmy een huisje voor vleermuizen. Heb jij veel vleermuizen in je omgeving dan is dit de DIY voor jou.

Co-host

Vergeet ook niet om een kijkje te nemen bij Natascha van mama duizendpoot (de andere Co-host).  Natascha maakte deze week iets met een zaklamp. Benieuwd hoe dat eruit ziet? Neem dan snel een kijkje. Misschien deed je al mee aan de crea cross of weet je niet zo goed hoe je het moet aanpakken. Zowel voor de bloggers onder ons als de niet bloggers

De linkparty staat namelijk open voor alle nieuwe creatieve projecten die je hebt gemaakt te komen linken. Dat kan een video zijn of een Instagram foto, een Facebookpost of een blogartikel. Aldus Ilse van Kreanimo

Voor de niet bloggers kan je dus ook mee doen. Graag zelfs. Als je wilt krijg ook jij een vermelding op Sociale media en is ook jouw werk even te bewonderen voor iedereen die het maar wilt zien.

Link Party

Link jouw creatieve uitspatting met ons via de link party. Zo kan iedereen jouw werk bekijken

You are invited to the Inlinkz link party!

Simpele Halloween maskers knutselen
Shares

Wordt lid van mijn Facebookgroep. De groep waar iedereen zijn creativiteit mag laten zien. Of alle creatieve vragen kan stellen.

Create and have fun, Melanie

Soms  maak ik gebruik van affiliate marketing in mijn content. Wat houd dat in?

Als je via mijn blog een aanbevolen product koopt dan krijg ik daar een kleine vergoeding voor. Dit heeft geen invloed op het aankoop bedrag voor jou. De aanbevolen producten zijn producten waar ik achter sta en zelf gebruik. Wil je meer weten over Affiliate marketing ga dan naar de disclaimer voor meer informatie.

Sticker Lover boek review

Sticker Lover boek review

Ben jij gek op stickers? Heb je er meer dan je nodig hebt? Of ben je op zoek naar stickers dat perfect past in je bullet journal? Dan heb ik het boek voor jou. Speciaal voor alle sticker lover…. Een stickerboek. Stickers benadrukken iets belangrijkst. Ze geven...

Natuur journalen, op ontdekkingstocht in de natuur

Natuur journalen, op ontdekkingstocht in de natuur

Op zoek naar een leuke manier om de natuur te ontdekken op een leuke en leerzame manier. Alleen, samen of met je kinderen? Een natuur journal is daarbij een geschikte manier. Schrijf je avonturen op, plak er foto’s bij, teken en leer meer over van alles en nog wat in...

Het grote Creachick doeboek review

Het grote Creachick doeboek review

Creachick heeft haar eerste doeboek uitgebracht. Dat moet getest worden.  In de review vertel ik je wat je kan verwachten van het doeboek. De voor en nadelen, zodat jij weet wat je kan verwachten. Is de Creachick doeboek de moeite waard? Je leest er alles over,...

Hoe overleef je de Kreadoe beurs?

Hoe overleef je de Kreadoe beurs?

De kreadoe beurs is de plek voor iedereen die ook maar een beetje creatief is of bezig wil zijn. De beurs is erg druk, veel stands en workshops. Ondanks de plattegronden kan het overweldigend zijn. Hoe kan je de dag zo leuk mogelijk maken zonder gillend gek te worden?...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Deel dit met je vrienden