Schrijf je in

Krijg toegang tot onze bibliotheek vol met gratis freebies. Blijf op de hoogte van het nieuwste blogs en shop items. Krijg exclusieve leden aanbiedingen.

Recepten tekenen boek van Carla Kamphuis review

Na lang wachten is het boek van Carla Kamphuis dan eindelijk uit. Een boek waarin stap voor stap uitgelegd wordt hoe jij je favoriete recepten kan tekenen.

Van de kleurrijkste keukenbenodigdheden tot de fijnste ingrediënten: door de prachtige illustraties worden jouw handgeschreven recepten nog leuker en persoonlijker.

Al weer 2 maanden geleden bestelde ik het boek ik de pre order. En al die tijd wacht ik af in spanning. En toen kwam het boek recepten tekenen van de week binnen….Door jou een kijkje te geven in het boek aan de hand van een review, weet jij wat je kan verwachten en of het boek iets voor jou is.

Recepten tekenen boek van Carla Kamphuis review

Wat kan je van het boek verwachten?

Ontwerp een eigen menukaart, stel een familie kookboek samen of maak iets moois voor aan de keukenmuur. Carla besteedt aandacht aan materialen, kleuren en verhoudingen. Het boek is geschikt voor zowel beginnende als gevorderde kunstenaars en koks.

In ‘Recepten tekenen’ laat illustrator Carla Kamphuis stap voor stap zien hoe je jouw lievelingsrecepten nog mooier op papier kunt zetten. Van de kleurrijkste keukenbenodigdheden tot de fijnste ingrediënten: door de prachtige illustraties worden jouw handgeschreven recepten nog leuker en persoonlijker. Aldus Carla Kamphuis.

Maar is dat ook zo……….

Recepten tekenen boek van Carla Kamphuis review

Het boek recept tekenen

Het boek zit niet alleen vol met prachtige illustraties. Maar wat ik echt top vind is dat er uitleg gegeven wordt over materiaal keuze om mee te werken. Zo word er uitleg gegeven over waterverf en een aantal technieken. Hoe je in perspectief tekent, maar ook stap voor stap uitleg over pagina indelingen, opbouw en hoe je diverse eten en keukengerei kan tekenen en schilderen.

De illustraties zijn gemaakt met waterverf. Hoe je het kan gebruiken, als waarom word allemaal  stap voor stap uitgelegd.

Recepten tekenen boek van Carla Kamphuis review
Recepten tekenen boek van Carla Kamphuis review

Conclusie

Recepten tekenen is perfect voor een beginner of iemand die hier en daar wat houvast nodig heeft. Ben je al een echte tekenwonder dan zullen de illustraties je zeker inspireren en misschien nog iets nieuws leren..  

Verwerk het in een receptenboekje, bullet journal, art journal of welke journal dan ook. Maak tags of kaarten genoeg inspiratie om je te verzekeren van heel veel uren plezier.

Ik wil al jaren een Indische recepten boek maken met onder anderen familie recepten er in. Maar zocht dat kleine beetje originaliteit en houvast. Ik wist dat ik het door middel van illustraties wilde gaan maken. Maar durfde mij er nooit aan te wagen. Nu ik het boek recepten tekenen heb, weet ik zeker dat ik vol goede moed aan de slag kan en durf te gaan. Ik ben genoeg gedreven om snel er mee aan de slag te gaan. Foto’s zullen vast en zeker volgen op mijn socials. En wie weet wijd ik er wel een blog aan. Dus hou mijn blog en socials in de gaten.

Voor als je het misschien nog niet door had, ik ben erg enthousiast over het boek, al had ik van Carla Kamphuis ook niet anders verwacht. Huisportretjes tekenen van haar vind ik ook een geweldige boek en staat in mijn favorieten lijst. 

Recepten tekenen boek van Carla Kamphuis review

Overige informatie:

Recepten tekenen is onder andere te koop bij Bol.com

Prijs: € 20,00 

Bindwijze: Paperback

Auteur: Carla Kamphuis

Aantal pagina’s: 128

Afmetingen: 24,1 x 17 cm.

Uitgever: Kosmos Uitgevers

EAN: 9789043929295

Paperback:

E-book:

Wat denk jij na het lezen en zien van de foto’s is het boek iets voor jou?

Lees ook eens:

Sla op voor later op Pinterest:

Recepten tekenen boek van Carla Kamphuis review
Shares

Ik de blog kan maak ik soms gebruik van een Affiliate link. met deze link verwijs ik je naar een website waar je het desbetreffend product kan kopen. Hiervoor krijg ik een kleine vergoeding. Het heeft verder geen invloed op jouw aankoopbedrag.

Nieuw

0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Creachick Kleurboek Deel 2 Review - […] Recepten tekenen boek van Carla Kamphuis review […]

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This