Schrijf je in

Krijg toegang tot onze bibliotheek vol met gratis freebies. Blijf op de hoogte van het nieuwste blogs en shop items. Krijg exclusieve leden aanbiedingen.

Ravensburger Kerstmis met Disney legpuzzel 1000 stukjes review

Op zoek naar een laatste moment kerstcadeau? Voor het hele gezin of voor Disney of/ en een puzzel fanaat heeft Ravensburger Kerstmis met Disney legpuzzel.

Als je mij al een tijdje volgt, kan het je niet ontgaan zijn dat ik en mijn gezin gek zijn op spelletjes. Als ik deze mag testen, ben ik daar altijd voor in.

Al was een puzzel alweer even geleden dat ik dat had gedaan. Maar de puzzel zag er zo gezellig uit dat ik ervoor ging zitten en al snel kwamen mijn jongens helpen.

Ravensburger Kerstmis met Disney legpuzzel

Het is Kerstmis en buiten rondom de kerstboom vieren je Disney vrienden feest. Alhoewel… feestvieren? Donald kan zich niet staande houden en maakt ruzie met een snoer kerstlampjes. Naast de geïrriteerde Donald staan er verder allemaal vrolijke Disney Figuren op deze prachtige 1000 stukjes legpuzzel die een afmeting heeft van maar liefst 70 x 50 cm. Van Mickey Mouse tot Goofy en van Kwik, Kwek en Kwak tot Pluto, Bambi en Knabbel & Babbel. Al puzzelend kom je ze allemaal tegen!

Ravensburger Kerstmis met Disney legpuzzel 1000 stukjes review

Wat vind ik van de Kerstmis met Disney legpuzzel?

De puzzel ziet er (op de deksel) mooi uit. Een gezellig samenzijn van verschillende bekende Disneyfiguren. De deksel roept bij mij meteen een kerstgevoel op. Ik neem aan dat dit ook het idee erachter is van Ravensburger.

Het begin maken van de puzzel vond ik wel even een uitdaging. Waar begin je? Normaal met de randen maar die waren vrijwel allemaal wit en blauw met hier en daar wat groen van de bomen. Niet bepaald makkelijk om te zien wat waar hoort. Maar ik hou wel van een uitdaging.

Vele gezichten kon ik meteen herkennen. Van hieruit ben ik de puzzel gaan opbouwen. Nadat alle figuren zo goed als af waren, werd de rest ook een stuk makkelijker aan te leggen. Het kasteel en de kerstboom en al snel het huis. De blauwe lucht bleek nog de meeste uitdaging te zijn. Maar tegen die tijd zat de puzzel al bijna in elkaar.

De puzzel is niet al te lastig om te maken. Maar al met al waren we er drie dagen mee bezig. De puzzel ziet er als het af is erg leuk uit. Mooie kleuren (niet zo goed te zien op de foto van wegen de donkere en grijzen dagen en dus slecht licht) Een duidelijke puzzel van een goeie kwaliteit. Past goed bij deze tijd van het jaar. En is de perfecte manier om deze koude wintermaanden door te komen.

Ravensburger heeft een adviesverkoopprijs van €18,99 De Disney kerstpuzzel is te koop bij de meeste speelgoedwinkels en bij Amazon

Lees ook eens:

Pin de afbeelding op Pinterest voor later:

Ravensburger Kerstmis met Disney legpuzzel 1000 stukjes review
Shares

Ik de blog kan maak ik soms gebruik van een Affiliate link. met deze link verwijs ik je naar een website waar je het desbetreffend product kan kopen. Hiervoor krijg ik een kleine vergoeding. Het heeft verder geen invloed op jouw aankoopbedrag.

Nieuw

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This