Pompom lovebugs knutselen voor Valentijnsdag

02/01/2018/
v
Shares

Vandaag heb ik een leuke DIY om met kinderen te maken. Deze pompom lovebugs zoals ik ze liefkozend hebt genoemd zijn in een paar minuten te maken. Zien er schattig uit (al zeg ik het zelf) en daarmee een super lief cadeautje om te geven.

Lovebugs knutselen voor Valentijnsdag

Het nieuwe jaar en het is dinsdag dat betekent een DIY. En omdat de feestdagen voor mij echt achter mij liggen is het tijd om het volgende feest te eren.

Over 6 weken is het alweer tijd voor een volgend feestje. Ik heb het over Valentijn. En ook al zal niet iedereen eraan mee doen. Ik ga er zeker meer dan genoeg aandacht aan besteden. En dat begint vanaf vandaag.

Moeilijkheidsgraad:    

Tijdsduur: < 15 minuten

Benodigdheden:

Werkbeschrijving:

De pompom:

Om te beginnen zal je bij de basis moeten beginnen. De pompom. Als je niet weet hoe je deze kan maken dan verwijs ik je graag naar een eerder geschreven blog. Pompoms hoe te maken. Hier wordt alles duidelijk uitgelegd.

Als de pompom klaar is dan kan het zo zijn dat het hier en daar wat bijgeknipt moet worden. De uitstekende “haren” kan je beter wegknippen. Of je moet het zo mooi vinden…

Lovebugs knutselen voor Valentijnsdag

De voelsprieten:

Knip uit een stuk papier meerdere hartjes. Grote hartjes voor de voeten en kleine hartjes voor aan de voelsprieten.

Plak de voet vast aan de pompom.

Knip een pijpenrager doormidden en vouw beide helften doormidden. Plak de vouw gedeelte vast aan de bovenkant van de pompom.

Als de voelsprieten erop vast zitten kan je beginnen met de hartjes op de uiteinden van de sprieten te plakken.

Ogen:

Het makkelijkst is om er wiebeloogjes op te plakken. Maar stel dat je die niet hebt. Geen man over boord. Dan kan je ze ook tekenen op stevig papier. Uitknippen en opplakken.

Je pompom lovebugs is nu klaar om cadeau te geven aan iemand die je lief vindt.

Wat vind je van de pompom lovebugs? Is dit iets wat jij zal maken?

Lees ook eens: 

Lovebugs knutselen voor Valentijnsdag
Shares

Wordt lid van mijn Facebookgroep. De groep waar iedereen zijn creativiteit mag laten zien. Of alle creatieve vragen kan stellen.

Create and have fun, Melanie

Soms  maak ik gebruik van affiliate marketing in mijn content. Wat houd dat in?

Als je via mijn blog een aanbevolen product koopt dan krijg ik daar een kleine vergoeding voor. Dit heeft geen invloed op het aankoop bedrag voor jou. De aanbevolen producten zijn producten waar ik achter sta en zelf gebruik. Wil je meer weten over Affiliate marketing ga dan naar de disclaimer voor meer informatie.

Pastel pompoenen schilderen met spullen van de Action

Pastel pompoenen schilderen met spullen van de Action

Pompoenen beschilderen die vele jaren meegaan, het kan. Met plastic pompoenen kan je ze maken naar je eigen smaak. Want waarom moet een pompoen per se oranje zijn. Vandaag geef ik je tips om simpel pompoenen kan pimpen en voor vele jaren kan gebruiken. Al een aantal...

DIY pompoen piñata

DIY pompoen piñata

Op zoek naar leuke DIY’s om te maken voor Halloween? Dan is de pompoen piñata perfect. Kinderen vinden piñata’s geweldig. De piñata is simpel te maken en kost je vrij weinig. Klinkt het perfect…. Dan is de DIY-pompoen piñata perfect voor jou. De herfst is in aantocht…...

Bedankje labels voor de leraar

Bedankje labels voor de leraar

Wil jij iets maken of kopen om de leraar te bedanken? Met de bedankje labels maak je het geven van een cadeautje nog leuker. En het mooiste is, het is gratis te downloaden. Dus direct te gebruiken. Diverse labels voor verschillende cadeautjes.  Hoe kom je aan de...

Vriendenboekje voor je leraar

Vriendenboekje voor je leraar

Op zoek naar een cadeau voor de juf of meester? Een cadeau wat ze altijd kunnen bewaren? Een cadeau dat altijd leuk blijft? Wat dacht je er dan van om een vriendenboekje te maken voor de leraar. Gratis printable.!!! Een vriendenboekje is altijd leuk. Zo nu en dan er...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Deel dit met je vrienden