Schrijf je in

Krijg toegang tot onze bibliotheek vol met gratis freebies. Blijf op de hoogte van het nieuwste blogs en shop items. Krijg exclusieve leden aanbiedingen.

pompom kerstbal knutselen

Pompom voor in de kerstboom. Deze simpele DIY is perfect om met je kinderen te maken. Snel en simpel. En kan niet kapot vallen. Ideaal als je het mij vraagt.

Ik loop enorm achter de feiten aan deze week. Normaal heb ik allang een blog online staan. Maar op de een of andere manier krijg ik het niet voor elkaar. Dinsdag kwam ik al tot de conclusie dat ik helemaal geen DIY klaar had staan. Oeps. Mijn planning loopt compleet in de soep.

Vandaag is de rust in huis een beetje wedergekeerd. Zo ben ik nu met 3 DIY projecten tegelijk bezig. Helaas moeten deze drogen meerdere keren. Nieuwsgierig naar wat? Hou de komende dagen mijn blog in de gaten.

Maar voor nu moest ik er ook eentje maken. En zo kwam ik al zoekende in een van mijn knutsel lades mijn nog nooit gebruikte nieuwe pompom maker tegen. En zo ontstond ineens het idee om deze uit te gaan proberen. Een snel te maken DIY voor in de boom ontstond al snel. Kralen heb ik altijd wel in huis. En zo ook nog wel een bol wol die perfect kan bij mijn “foute” kerstboom.

De pompom heb ik gemaakt van een kleur die vast niet iedereen aan zal spreken. Maar maak de pompom in de kleur(en) passend bij je boom en het zal ook in jouw boom niet misstaan.

Moeilijkheidsgraad:    

Tijdsduur: > 60 minuten

Pompoms kerstboom ornament knutselen
Pompoms kerstboom ornament knutselen
Pompoms kerstboom ornament knutselen

Benodigdheden:

  • Wol
  • Schaar
  • Kralen ( optioneel)

Werkbeschrijving:

Pompoms kan je op vele verschillende manieren maken. In een eerdere blog over pompoms heb ik er al eens over geschreven welke manieren er allemaal zijn.

Maak een pompom en hou voldoende draad over. Rijg hier leuke kralen aan en voila je pompom voor in de kerstboom is af.

Zo simpel dat het eigenlijk geen uitleg nodig heeft.

Ik zou zeggen ga er mee aan de slag. Het is zo gemaakt. Een ideaal DIY project voor een woensdagmiddag. Maak jij weleens pompoms? En zo ja, wat maak je er dan van?

Lees ook eens:

Pin de afbeelding op Pinterest voor later:

Pompoms kerstboom ornament knutselen
Shares

Ik de blog kan maak ik soms gebruik van een Affiliate link. met deze link verwijs ik je naar een website waar je het desbetreffend product kan kopen. Hiervoor krijg ik een kleine vergoeding. Het heeft verder geen invloed op jouw aankoopbedrag.

Nieuw

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This