Schrijf je in

Krijg toegang tot onze bibliotheek vol met gratis freebies. Blijf op de hoogte van het nieuwste blogs en shop items. Krijg exclusieve leden aanbiedingen.

30 jul, 2022 | Bullet journal, Blog, Review | 0 Reacties

Planet Prudence Bullet journal en washi tape review

Planet Prudence heeft zins kort nieuwe producten uitgebracht. Een Planet Prudence bullet journal en washi tape. En ik mag het uitproberen zodat jij weet wat je ervan kan verwachten.

De bullet journal heb ik al een aantal maanden in huis. Maar geef ik bij deze pas mijn mening over. In het verleden testte ik wel eens bullet journals, die op het eerste gezicht en testen goed doorstonden, maar later alsnog tegenvielen. En dat wilde ik dit keer voorkomen. De washi tape is net uit en daarom het moment om een review te schrijven.

Planet Prudence Bullet journal en washi tape review

Planet Prudence washi tape

Een doosje vol vrolijke en kleurrijke washi tapes. Is alles wat je van washi tape mag en kan verwachten. Het is een mooie kwaliteit. Het plakt goed, maar is makkelijk los te maken. Scheurt makkelijk af. De illustraties passen perfect bij de Planet Prudence bullet journal. De Illustraties komen hierin terug.

Planet Prudence Bullet journal en washi tape review
Planet Prudence Bullet journal en washi tape review

Planet Prudence bullet journal

De buitenkant is gemaakt van een stevig materiaal dat aanvoelt als leer, maar is dit niet. De kleurrijke buitenkant zie je terug in de binnenkant. Met hier en daar een kleurrijke, zeer grappige illustraties. De stippen zijn licht blauw. Naast illustraties staan voorin de journal ook voorbedrukte pagina’s. Op deze pagina’s staan vooral verschillende trackers. Van lees en film tracker tot een menstruatie tracker.

Er zitten leeslinten in en een elastiek om de journal dicht te houden. Een penloop en een vakje.

Het papier is stevig en iets wat gelig van kleur.

Planet Prudence Bullet journal en washi tape review

Conclusie:

Als je niet al het werk zelf wilt doen en een Bullet journal wilt met al wat illustraties en trackers dan is deze journal zeker de moeite waard. Persoonlijk gebruik ik deze trackers niet. De illustraties zijn grappig, maar zitten mij soms in te weg. Ik gebruik mijn bullet journal als agenda, en niks meer. Hiervoor is het minder geschikt. Als dagboek is het beter geschikt.

Wel vond ik een manier om met de illustraties erin toch te kunnen werken. De journal is bij mij in gebruik als notitieboekje en wat werk gerelateerde dingen zijn er in verwerkt. Iets waar jij het uiteraard ook voor kan gebruiken.

Overige informatie:

Planet Prudence Bullet journal is onder anderen te koop bij bol.com samen met de washi tape ( voor €19,99).

Prijs: €21,99

Bindwijze: Hardcover

Afmetingen 21,2 x 15,8 x 2,4 cm

Aantal pagina’s: 208 pagina’s

Auteur: Planet Prudence

Uitgever: BBNC Uitgevers

EAN: 9789045326795

Lees ook eens:

Planet Prudence Bullet journal en washi tape review
Shares

Ik de blog kan maak ik soms gebruik van een Affiliate link. met deze link verwijs ik je naar een website waar je het desbetreffend product kan kopen. Hiervoor krijg ik een kleine vergoeding. Het heeft verder geen invloed op jouw aankoopbedrag.

Nieuw

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This