Planet Prudence Bullet journal en washi tape review

30/07/2022/
v
Shares

Planet Prudence heeft zins kort nieuwe producten uitgebracht. Een Planet Prudence bullet journal en washi tape. En ik mag het uitproberen zodat jij weet wat je ervan kan verwachten.

De bullet journal heb ik al een aantal maanden in huis. Maar geef ik bij deze pas mijn mening over. In het verleden testte ik wel eens bullet journals, die op het eerste gezicht en testen goed doorstonden, maar later alsnog tegenvielen. En dat wilde ik dit keer voorkomen. De washi tape is net uit en daarom het moment om een review te schrijven.

Planet Prudence Bullet journal en washi tape review

Planet Prudence washi tape

Een doosje vol vrolijke en kleurrijke washi tapes. Is alles wat je van washi tape mag en kan verwachten. Het is een mooie kwaliteit. Het plakt goed, maar is makkelijk los te maken. Scheurt makkelijk af. De illustraties passen perfect bij de Planet Prudence bullet journal. De Illustraties komen hierin terug.

Planet Prudence Bullet journal en washi tape review
Planet Prudence Bullet journal en washi tape review

Planet Prudence bullet journal

De buitenkant is gemaakt van een stevig materiaal dat aanvoelt als leer, maar is dit niet. De kleurrijke buitenkant zie je terug in de binnenkant. Met hier en daar een kleurrijke, zeer grappige illustraties. De stippen zijn licht blauw. Naast illustraties staan voorin de journal ook voorbedrukte pagina’s. Op deze pagina’s staan vooral verschillende trackers. Van lees en film tracker tot een menstruatie tracker.

Er zitten leeslinten in en een elastiek om de journal dicht te houden. Een penloop en een vakje.

Het papier is stevig en iets wat gelig van kleur.

Planet Prudence Bullet journal en washi tape review

Conclusie:

Als je niet al het werk zelf wilt doen en een Bullet journal wilt met al wat illustraties en trackers dan is deze journal zeker de moeite waard. Persoonlijk gebruik ik deze trackers niet. De illustraties zijn grappig, maar zitten mij soms in te weg. Ik gebruik mijn bullet journal als agenda, en niks meer. Hiervoor is het minder geschikt. Als dagboek is het beter geschikt.

Wel vond ik een manier om met de illustraties erin toch te kunnen werken. De journal is bij mij in gebruik als notitieboekje en wat werk gerelateerde dingen zijn er in verwerkt. Iets waar jij het uiteraard ook voor kan gebruiken.

Overige informatie:

Planet Prudence Bullet journal is onder anderen te koop bij bol.com samen met de washi tape ( voor €19,99).

Prijs: €21,99

Bindwijze: Hardcover

Afmetingen 21,2 x 15,8 x 2,4 cm

Aantal pagina’s: 208 pagina’s

Auteur: Planet Prudence

Uitgever: BBNC Uitgevers

EAN: 9789045326795

Lees ook eens:

Planet Prudence Bullet journal en washi tape review
Shares

Wordt lid van mijn Facebookgroep. De groep waar iedereen zijn creativiteit mag laten zien. Of alle creatieve vragen kan stellen.

Create and have fun, Melanie

Soms  maak ik gebruik van affiliate marketing in mijn content. Wat houd dat in?

Als je via mijn blog een aanbevolen product koopt dan krijg ik daar een kleine vergoeding voor. Dit heeft geen invloed op het aankoop bedrag voor jou. De aanbevolen producten zijn producten waar ik achter sta en zelf gebruik. Wil je meer weten over Affiliate marketing ga dan naar de disclaimer voor meer informatie.

Sticker Lover boek review

Sticker Lover boek review

Ben jij gek op stickers? Heb je er meer dan je nodig hebt? Of ben je op zoek naar stickers dat perfect past in je bullet journal? Dan heb ik het boek voor jou. Speciaal voor alle sticker lover…. Een stickerboek, sticker lover boek. Stickers benadrukken iets...

Natuur journalen, op ontdekkingstocht in de natuur

Natuur journalen, op ontdekkingstocht in de natuur

Op zoek naar een leuke manier om de natuur te ontdekken op een leuke en leerzame manier. Alleen of, samen met je kinderen? Een natuur journal is daarbij een geschikte manier. Schrijf je avonturen op, plak er foto’s bij, teken en leer meer over van alles en nog wat in...

Het grote Creachick doeboek review

Het grote Creachick doeboek review

Creachick heeft haar eerste doeboek uitgebracht. Dat moet getest worden.  In de review vertel ik je wat je kan verwachten van het doeboek. De voor en nadelen, zodat jij weet wat je kan verwachten. Is de Creachick doeboek de moeite waard? Je leest er alles over,...

Bullet journal termen die je moet kennen

Bullet journal termen die je moet kennen

Start je met een bullet journal, of snap je vaak niet waar bullet journalers het over hebben. Bullet journal termen waar je het bestaan niet eens van af weet. Dan moet je dit zeker lezen. Zeker als je net start met een bullet journal kan het overweldigend zijn. Zo...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Deel dit met je vrienden