Plan with me. Bullet journal thema kleurrijk surfen

21/06/2021/
v

Op zoek naar een vrolijke zomer thema voor in je bullet journal? Dan is de plan with me van deze maand echt iets voor jou. Het thema dat ik dit keer gebruik is kleurrijk surfen aan het strand thema.

Laat je inspireren en maak jouw creatie.

Kleurrijk surfen is een thema dat past bij een typisch zomers tafereel aan het strand. Heel kleurrijk dit keer.

De afbeeldingen die ik gebruik zijn proef. Dingen die ik toch minder handig en bruikbaar vond, zijn aangepast. Foutjes zijn er inmiddels uit gehaald. Hierdoor kan de afbeeldingen die ik gebruik iets afwijken van de afbeeldingen die jij krijgt.

Dat gezegd hebbende………. 

Bullet journal plan with me thema kleurrijk surfen

Omslag

De afbeelding voor mijn omslag, heb ik voor mijn travelers notebook deels weg moeten knippen. Dat wist ik van te voren. De tekst staat goed in het midden nu en een deel van de surfplank valt er nu af. Persoonlijk vind ik dit wel wat hebben. 

Omdat ik met een nieuwe insert werk heb ik de linker kant, tevens de kaft ook meer een beetje opgefleurd. Hier en daar wat versiersels, het was vrij makkelijk om te maken. Dat de afbeelding voor de omslag eigenlijk al genoeg is, heeft het niet veel meer nodig.

Hoe kom je aan de gratis omslag?

Je klikt op de knop. Er opent nu een nieuw tabblad op je scherm. Je kan nu het bestand downloaden.

Krijg je geen toegang?

  • Kijk dan eerst of je wel toegang hebt tot Google Drive.
  • Mij toegang vragen tot het bestand via Google Drive heeft geen nut. Het bestand staat namelijk open voor iedereen die de link krijgt. Lukt dit niet, kijk dan of jouw instellingen in jouw Google Drive account goed staan ingesteld. Kijk of jij kan downloaden van anderen accounts. Zo niet verander dan de instelling. Dan zou je het bestand moeten kunnen binnen halen.
  • Heb je geen Google account dan is het helaas niet mogelijk om de PDF bestand te downloaden. Vraag het desnoods aan iemand die wel een google account heeft.
Bullet journal plan with me thema kleurrijk surfen
Bullet journal plan with me thema kleurrijk surfen

Weekly

De weekly’s heb ik voor de maand juli vrij open gehouden. Ik merk elka jaar weer dat ik in de zomervakantie veel minder mijn bullet journal gebruik. Door het open te houden kan ik het per week indelen naar wat ik nodig heb. Hier en daar een afspraak opschrijven en eerder een grote to do lijst maken dan elke dag 1 lijst. 

Maar mocht ik het toch nog anders willen gebruiken dan is het nu nog flexibel genoeg om dat te kunnen. 

Bullet journal plan with me thema kleurrijk surfen
Bullet journal plan with me thema kleurrijk surfen

Braindump pagina:

De braindump pagina is voor mij nog altijd het meest gebruikte pagina.  De braindump pagina is een plek waar ik alles opschrijf wat ik even snel moet opschrijven zonder dat het een vaste plek nodig heeft. Vaak uitgebreidere omschrijving van doelen, to do’s en ideeën.

Heel veel  meer spannende pagina’s heb ik niet gemaakt voor nu, zoals ik al zei, veel zal ik het in de vakantie niet gebruiken.

Misschien dat ik in mijn junk journal nog een leuke pagina zal maken.

Denk je na het zien van deze plan with me dit wil ik ook maken. Tegen een kleine vergoeding heb jij het direct in huis.

Ga naar de shop om het hele pakket te kopen.

Bullet journal plan with me thema kleurrijk surfen

In de shop

Bullet journal pakket thema kleurrijk surfen bestaat uit 7 maal A4 formaat pagina’s met plaatjes en functionele items die je goed kan gebruiken in je bullet journal en junk journal. Knip plak en creëer je mooiste bullet journal pagina’s.

Het bestaat uit plaatjes met en zonder tekst, de dagen van de week en de maand juli. Als je dit thema in een andere maand wilt gebruiken dat kan, de omslagpagina dat voor juli is bedoeld is ook zonder de maand tekst te verkrijgen in het pakket.

Welk thema zou jij graag willen zien?

Lees ook eens:

Bullet journal plan with me thema kleurrijk surfen
Shares
Natuur speurtocht gratis printable

Nieuw:

Wordt lid van mijn Facebookgroep. De groep waar iedereen zijn creativiteit mag laten zien. Of alle creatieve vragen kan stellen.

Create and have fun, Melanie

Soms  maak ik gebruik van affiliate marketing in mijn content. Wat houd dat in?

Als je via mijn blog een aanbevolen product koopt dan krijg ik daar een kleine vergoeding voor. Dit heeft geen invloed op het aankoop bedrag voor jou. De aanbevolen producten zijn producten waar ik achter sta en zelf gebruik. Wil je meer weten over Affiliate marketing ga dan naar de disclaimer voor meer informatie.

IJsjes knutselen met restjes papier

IJsjes knutselen met restjes papier

Heb je veel restjes papier? Weet je niet zo goed wat je er mee kan doen? Dan is IJsje knutselen met restjes papier wellicht iets voor jou. Maak het zelf of met je kinderen. Vanaf een jonge leeftijd al te maken en ruimt je voorraad met knutsel spullen ietsje op. Ik...

Planet Prudence Bullet journal en washi tape review

Planet Prudence Bullet journal en washi tape review

Planet Prudence heeft zins kort nieuwe producten uitgebracht. Een Planet Prudence bullet journal en washi tape. En ik mag het uitproberen zodat jij weet wat je ervan kan verwachten. De bullet journal heb ik al een aantal maanden in huis. Maar geef ik bij deze pas mijn...

Junk journal pagina’s thema Alice in Wonderland

Junk journal pagina’s thema Alice in Wonderland

Heb je een journal of een junk journal en wil je iets leuks maken met het thema Alice in Wonderland? Weet je niet zo goed wat je kan maken, misschien wel inspiratieloos. Op zoek naar ideeën? Dan moet je zeker verder lezen. Heb je niks in huis om met het thema Alice in...

Sticker Lover boek review

Sticker Lover boek review

Ben jij gek op stickers? Heb je er meer dan je nodig hebt? Of ben je op zoek naar stickers dat perfect past in je bullet journal? Dan heb ik het boek voor jou. Speciaal voor alle sticker lover…. Een stickerboek, sticker lover boek. Stickers benadrukken iets...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest