Schrijf je in

Krijg toegang tot onze bibliotheek vol met gratis freebies. Blijf op de hoogte van het nieuwste blogs en shop items. Krijg exclusieve leden aanbiedingen.

29 mei, 2021 | Bullet journal, Blog, Freebies | 0 Reacties

Plan with me. Bullet journal thema geel

Op zoek naar een vrolijke lente en zomer thema voor in je bullet journal? Dan is de plan with me van deze maand echt iets voor jou. Het thema dat ik dit keer gebruik is de kleur geel.

Laat je inspireren en maak jouw creatie.

Het is alweer meer dan een jaar geleden dat ik een plan with me schreef en mijn bullet journal met jou deelde. Mijn A5-formaat bullet journal van Scribbels that matter had ik ingeruild voor een travelers notebook. Bovendien wilde ik me meer concentreren op het plannen en niet het mooi maken voor mijn lezers/ volgers.

Het werkte omdat ik niet meer bezig was met het mooi maken van mijn bullet journal/ Travelers notebook, kreeg ik meer gedaan. Geen afleiding meer. Allee de omslag maakte ik nog gezellig. Op een sticker na bleven mijn pagina’s leeg. Nou ja leeg, geen dingen meer om het mooier te maken.

Heb of herken jij het probleem? Dan is het wellicht een goede manier voor jou.

Waarom ik dan nu toch weer een plan with me wilde maken. Het was alweer een tijd geleden. Ook ik wil wel eens verandering in mijn bullet journal. (Ik werk in een travelers notebook maar noem het bullet journal aangezien ik werk volgens het bullet journal methode en een dotted planner systeem heb.) Bovendien ben ik zelf afbeeldingen gaan bewerken om te gaan gebruiken in een planner. Dit moest getest worden.

Zo…. Nu weet je dat ook weer.  Dan kan ik je nu meenemen en mijn plan with me laten zien.

De afbeeldingen die ik gebruik zijn proef. Foutjes zijn er inmiddels uit gehaald. Hierdoor kan de afbeeldingen die ik gebruik iets afwijken van de afbeeldingen die jij krijgt. Zo vond ik de weekdagen te klein nadat ik het opplakte. Van 1,5 cm ben ik naar 2cm gegaan.

Bullet journal plan with me thema geel

Omslag

De omslag heb zo gemaakt dat je het in zijn geheel op een bladzijde kan plakken. In de cirkel kan je de maand schrijven waarin je het wilt gebruiken. De kalender invullen en je omslag is klaar.

Hoe kom je aan de gratis omslag?

Je klikt op de onderstaande knop. Het item wordt in de winkelwagen geplaatst. (Rechts boven in.) Klik er op en je krijgt direct de omslag gratis gedownload.

Bullet journal kit thema geel gratis omslag

0,00

Weekly

Bullet journal plan with me thema geel

De weekly’s die ik hier gebruik zijn eigenlijk de indelingen die ik vaak gebruik. De meeste weekly indelingen spreken voor zich.

Bullet journal plan with me thema geel

Deze pagina’s heb ik vooral leeg gelaten. Zo nu en dan vind ik het fijner om op het moment zelf te bedenken hoe ik de indeling maak.

Bullet journal plan with me thema geel

Mijn favo weekly indeling

De vakjes zijn er om aan te kruizen op welke dag er iets moet gebeuren. Kan ik over de taak een week (of tot de laatste dag) doen dan plaats ik een streep door de week. Als ik het aan het einde van de week de taak af heb kruis ik de laatste dag door. Is het niet gelukt neem ik het mee naar de week erop. Dan wordt het een prioriteit.

Naast de vakjes is er ruimte om de taken op te schrijven. De plekken die open zijn gebruik ik meestal voor notities en belangrijke mededelingen/ afspraken.

Bullet journal plan with me thema geel

Braindump pagina:

De braindump pagina is voor mij nog altijd het meest gebruikte pagina. (Nadat ik de foto heb gemaakt is het al helemaal vol geschreven.)  De braindump pagina is een plek waar ik alles opschrijf wat ik even snel moet opschrijven zonder dat het een vaste plek nodig heeft. Vaak uitgebreidere omschrijving van doelen, to do’s en ideeën. Vaak gebruik ik geen eens een weekly omdat ik op de braindump pagina alles staat waar ik aan moet werken.

Denk jij na het zien van de plan with me dat wil ik zelf ook wel maken. Ik heb een gratis PDF bestand met de maand omslag en wat extra’s. Wil je het hele pakket dan kan je dit tegen een kleine vergoeding aanschaffen. 

In het pakket zit dan nog veel meer dan ik heb gemaakt in mijn plan with me.

In de shop

Ga naar de shop om het hele pakket te kopen. Hu de shop in de gaten vanaf nu zal er elke 2de week van de maand een nieuwe printable pakket te krijgen zijn.

Bullet journal pakket thema geel bestaat uit 6 maal A4 formaat pagina’s met plaatjes en functionele items die je goed kan gebruiken in je bullet journal en junk journal. Knip plak en creëer je mooiste bullet journal pagina’s.

Het bestaat uit plaatjes met en zonder tekst, de dagen van de week en de maand juni. Als je dit thema in een andere maand wilt gebruiken dat kan, de omslagpagina kan je zelf de juiste maand schrijven.

Bullet journal kit thema geel

1,75

Welk thema zou jij graag willen zien?

Bullet journal plan with me thema geel
Shares

Ik de blog kan maak ik soms gebruik van een Affiliate link. met deze link verwijs ik je naar een website waar je het desbetreffend product kan kopen. Hiervoor krijg ik een kleine vergoeding. Het heeft verder geen invloed op jouw aankoopbedrag.

Nieuw

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This