Schrijf je in

Krijg toegang tot onze bibliotheek vol met gratis freebies. Blijf op de hoogte van het nieuwste blogs en shop items. Krijg exclusieve leden aanbiedingen.

18 jan, 2018 | Bullet journal, Blog | 0 Reacties

Plan with me. Bullet journal thema 80’s

De 80;s je houd er van of niet. Maar deze maand laat ik je mijn plan with me bullet journal thema 80’s. Met typische 80’s items en kleuren ga ik aan de slag. Laat je inspireren en ga met mij mee op reis door je jaren 80.

In februari ben ik jarig en ik zat te bedenken, wat voor thema ik ga maken in mijn bullet journal. Ik wilde geen verjaardags thema maar wel iets wat mij aan mijn jeugd doet denken. En zo bedacht ik dat de 80’s een leuk thema zal zijn. De jaren 60, 70 en 90 zijn ook leuke thema’s om mee te werken. 

Omslag

De omslag is gemaakt in de typische jaren 80 en 90 kleuren en vormen. Met een cassette als blikvanger. Een cassette kan ik niet los zien van deze tijd. De tijd dat je uren achter je radio zat om dat ene nieuwe liedje te kunnen opnemen, hopend dat er niet doorheen gepraat zou worden.

Plan with me bullet journal thema 80s

Monthly

Voor de monthly hou ik van de klassieke kalenderindeling. Dit is wat mijn brein het beste kan verwerken. Ik tekende platen om de kalender heen. (Nog altijd staat een platenspeler en platen op mijn wensenlijst, omdat het naar mijn mening de beste manier van muziek luisteren is )Platen zijn super eenvoudig om te tekenen. Teken een cirkel met een kleine cirkel er in, kleur de kleine cirkel in en teken de buitenste rand van de cirkel in met zwarte lijnen.

Plan with me bullet journal thema 80s

Weekly

De weekly’s maakte ik door een lijn om de pagina te maken en dit verschillende kleuren te geven. Aan de zijkant stempelde ik de dagen van de week.

Plan with me bullet journal thema 80s

Braindump

De braindump pagina is iets waar ik echt niet zonder kan. Niet alleen kan ik hier alles wat in mijn hoofd zit plaatsen, maar ook uitwerken. 

Voor als je de braindump pagina niet herkent, het is geïnspireerd op de Gameboy spelcomputer die uitkwam in 1989, dus nog net mee kan in de jaren 80 thema. Dit is denk ik wel mijn favoriete pagina van deze maand. Welke is jouw favoriet?

Heel wat uren heb ik op mijn Gameboy doorgebracht. Wat ik me vooral kan herinneren is dat ik veelal Tetris er op speelde. De later kleurenversie speelde ik vooral Super Mario en Zelda op. Heb jij er 1 gehad, zo ja wat speelde jij er vooral op?

Plan with me bullet journal thema 80s
Plan with me bullet journal thema 80s

Memorie

Ik maakte een pagina met mijn favoriete muziek. Misschien herken je de vereenvoudigde platen en platenhoes op de rechterpagina? Doe Maar, een Nederlandse band uit Nederland, dat razend populair was in de jaren 80. Vandaag de dag luister ik nog naar hun muziek, vooral als ik een rotdag heb, hun liedjes mee blèren maakt mijn dag altijd goed.

Dit was het dan de plan with me bullet journal thema 80’s. Wat vind je van het thema? Wil je het ook namaken, maar ben je niet zo goed in tekenen. Door de simpele vormen (driehoek, cirkel, rechthoek en zigzag) in de typische kleuren (blauw, paars, geel, roze) te teken zal het er al snel uitzien als de jaren 80.

Lees ook eens:

Pin de afbeelding op Pinterest voor later:

Plan with me bullet journal thema 80s
Shares

Ik de blog kan maak ik soms gebruik van een Affiliate link. met deze link verwijs ik je naar een website waar je het desbetreffend product kan kopen. Hiervoor krijg ik een kleine vergoeding. Het heeft verder geen invloed op jouw aankoopbedrag.

Nieuw

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This