Schrijf je in

Krijg toegang tot onze bibliotheek vol met gratis freebies. Blijf op de hoogte van het nieuwste blogs en shop items. Krijg exclusieve leden aanbiedingen.

1 apr, 2019 | Pasen, Blog, Feestje, Freebies | 0 Reacties

Pasen woordzoeker

De Pasen woordzoeker is niet alleen leuk. Het vergroot de woordenschat en verbeterd  de spelling van je kind. En omdat het bijna Pasen is, heb ik de woorden passend bij Pasen in de woordzoeker verwerkt.

Lees snel verder als jij de Pasen woordzoeker gratis wilt downloaden.

Pin de afbeelding op Pinterest voor later:

Pasen woordzoeker gratis te downloaden

Vandaag is het weer crea cross tijd. En de uitdaging van deze week is Pasen. Niet al te moeilijk. Mijn blog staat er vol mee. Maar ik wilde eens iets nieuws. En zo kwam ik uit bij het Pasen woordzoeker puzzel.

De puzzel is denk ik geschikt vanaf een jaar of 7/8. Kijk als ouder of als leerkracht naar de woorden om een inschatting te maken. Zelf weet je het beste wat een kind aan kan.

Voordeel is wel dat de woorden al voorgeschreven staan. En daarmee naar mijn eigen inschatting wel te doen is vanaf groep 4.

Hoe werkt het spel?

Ik denk dat iedereen wel weet hoe een woordzoeker in zijn werking gaat. Maar voor als je het toch nog uitgelegd wilt krijgen….

Onder in de bladzijde heb ik woorden opgeschreven. Zoek de woorden op. De woorden kunnen horizontaal, verticaal, diagonaal en van boven naar beneden en van rechts naar links geschreven staan.

Hoe kom je aan de woordzoeker?

Je klikt op de onderstaande knop. Er opent nu een nieuw tabblad op je scherm. Je kan nu het bestand downloaden.

Er zijn 2 verschillende uitvoeringen. Selecteer en print uit welke jij wilt.

Krijg je geen toegang?

  • Kijk dan eerst of je wel toegang hebt tot Google Drive.
  • Mij toegang vragen tot het bestand via Google Drive heeft geen nut. Het bestand staat namelijk open voor iedereen die de link krijgt. Lukt dit niet, kijk dan of jouw instellingen in jouw Google Drive account goed staan ingesteld. Kijk of jij kan downloaden van anderen accounts. ZO niet verander dan de instelling. Dan zou je het bestand moeten kunnen binnen halen.
  • Heb je geen Google account dan is het helaas niet mogelijk om de PDF bestand te downloaden. Vraag het desnoods aan iemand die wel een google account heeft.

Crea cross

Misschien deed je al mee aan de crea cross of weet je niet zo goed hoe je het moet aanpakken. Zowel voor de bloggers onder ons als de niet bloggers

De linkparty staat namelijk open voor alle nieuwe creatieve projecten die je hebt gemaakt te komen linken. Dat kan een video zijn of een instagram foto, een facebookpost of een blogartikel. Aldus Ilse van Kreanimo

Voor de niet bloggers kan je dus ook mee doen. Graag zelfs. Als je wilt krijg ook jij een vermelding op Sociale media en is ook jouw werk even te bewonderen voor iedereen die het maar wilt zien.

Denk je dat wil ik ook wel eens Co-host zijn, dat kan. Stuur een email naar Ilse: Ilse@kreanimo.be of neem even contact op met mij of Natasha voor meer info.

Op de site van Kreanimo kan je ook meer informatie vinden over de linkparty van deze week.

Co-host

Vandaag doet Suzan van Kids fun zone mee met de crea cross uitdaging van deze week. Zij maakte onder andere te schattige konijntjes. Iets wat ik ook al heel lang wil maken, maar er nooit van komt. Nieuwsgierig wat dat is. Neem dan snel een kijkje

Vergeet ook niet om een kijkje te nemen bij Natasha van mama duizendpoot (de andere Co-host). Natascha maakte dit keer eierwarmers.

Link Party

Link jouw creatieve uitspatting met ons via de link party. Zo kan iedereen jouw werk bekijken

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

Lees ook eens: 

Pin de afbeelding op Pinterest voor later:

Pasen woordzoeker gratis te downloaden
Shares

Ik de blog kan maak ik soms gebruik van een Affiliate link. met deze link verwijs ik je naar een website waar je het desbetreffend product kan kopen. Hiervoor krijg ik een kleine vergoeding. Het heeft verder geen invloed op jouw aankoopbedrag.

Nieuw

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This