Pasen woordzoeker

01/04/2019/
v
Shares

De Pasen woordzoeker is niet alleen leuk. Het vergroot de woordenschat en verbeterd  de spelling van je kind. En omdat het bijna Pasen is, heb ik de woorden passend bij Pasen in de woordzoeker verwerkt.

Lees snel verder als jij de Pasen woordzoeker gratis wilt downloaden.

Pasen woordzoeker gratis printable

Vandaag is het weer crea cross tijd. En de uitdaging van deze week is Pasen. Niet al te moeilijk. Mijn blog staat er vol mee. Maar ik wilde eens iets nieuws. En zo kwam ik uit bij het Pasen woordzoeker puzzel.

De puzzel is denk ik geschikt vanaf een jaar of 7/8. Kijk als ouder of als leerkracht naar de woorden om een inschatting te maken. Zelf weet je het beste wat een kind aan kan.

Voordeel is wel dat de woorden al voorgeschreven staan. En daarmee naar mijn eigen inschatting wel te doen is vanaf groep 4.

Hoe werkt het spel?

Ik denk dat iedereen wel weet hoe een woordzoeker in zijn werking gaat. Maar voor als je het toch nog uitgelegd wilt krijgen….

Onder in de bladzijde heb ik woorden opgeschreven. Zoek de woorden op. De woorden kunnen horizontaal, verticaal, diagonaal en van boven naar beneden en van rechts naar links geschreven staan.

Hoe kom je aan de woordzoeker?

Je klikt op de onderstaande knop. Er opent nu een nieuw tabblad op je scherm. Je kan nu het bestand downloaden.

Er zijn 2 verschillende uitvoeringen. Selecteer en print uit welke jij wilt.

Krijg je geen toegang?

  • Kijk dan eerst of je wel toegang hebt tot Google Drive.
  • Mij toegang vragen tot het bestand via Google Drive heeft geen nut. Het bestand staat namelijk open voor iedereen die de link krijgt. Lukt dit niet, kijk dan of jouw instellingen in jouw Google Drive account goed staan ingesteld. Kijk of jij kan downloaden van anderen accounts. ZO niet verander dan de instelling. Dan zou je het bestand moeten kunnen binnen halen.
  • Heb je geen Google account dan is het helaas niet mogelijk om de PDF bestand te downloaden. Vraag het desnoods aan iemand die wel een google account heeft.
Pasen woordzoeker gratis printable

Crea cross

Misschien deed je al mee aan de crea cross of weet je niet zo goed hoe je het moet aanpakken. Zowel voor de bloggers onder ons als de niet bloggers

De linkparty staat namelijk open voor alle nieuwe creatieve projecten die je hebt gemaakt te komen linken. Dat kan een video zijn of een instagram foto, een facebookpost of een blogartikel. Aldus Ilse van Kreanimo

Voor de niet bloggers kan je dus ook mee doen. Graag zelfs. Als je wilt krijg ook jij een vermelding op Sociale media en is ook jouw werk even te bewonderen voor iedereen die het maar wilt zien.

Denk je dat wil ik ook wel eens Co-host zijn, dat kan. Stuur een email naar Ilse: Ilse@kreanimo.be of neem even contact op met mij of Natasha voor meer info.

Op de site van Kreanimo kan je ook meer informatie vinden over de linkparty van deze week.

Co-host

Vandaag doet Suzan van Kids fun zone mee met de crea cross uitdaging van deze week. Zij maakte onder andere te schattige konijntjes. Iets wat ik ook al heel lang wil maken, maar er nooit van komt. Nieuwsgierig wat dat is. Neem dan snel een kijkje

Vergeet ook niet om een kijkje te nemen bij Natasha van mama duizendpoot (de andere Co-host). Natascha maakte dit keer eierwarmers.

Link Party

Link jouw creatieve uitspatting met ons via de link party. Zo kan iedereen jouw werk bekijken

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

Lees ook eens: 

Pasen woordzoeker gratis printable
Shares

Wordt lid van mijn Facebookgroep. De groep waar iedereen zijn creativiteit mag laten zien. Of alle creatieve vragen kan stellen.

Create and have fun, Melanie

Soms  maak ik gebruik van affiliate marketing in mijn content. Wat houd dat in?

Als je via mijn blog een aanbevolen product koopt dan krijg ik daar een kleine vergoeding voor. Dit heeft geen invloed op het aankoop bedrag voor jou. De aanbevolen producten zijn producten waar ik achter sta en zelf gebruik. Wil je meer weten over Affiliate marketing ga dan naar de disclaimer voor meer informatie.

Konijn knutselen met pompoms

Konijn knutselen met pompoms

Van pompoms kan je heel veel dingen maken. Zo ook dieren. Vandaag vertel ik je stap voor stap hoe je een konijn kan knutselen van pompoms. Wil je een ander dier maken dat kan ook. De techniek is zo simpel dat je er elk dier kan van maken dat je wilt. Met dierendag of...

Pastel pompoenen schilderen met spullen van de Action

Pastel pompoenen schilderen met spullen van de Action

Pompoenen beschilderen die vele jaren meegaan, het kan. Met plastic pompoenen kan je ze maken naar je eigen smaak. Want waarom moet een pompoen per se oranje zijn. Vandaag geef ik je tips om simpel pompoenen kan pimpen en voor vele jaren kan gebruiken. Al een aantal...

DIY pompoen piñata

DIY pompoen piñata

Op zoek naar leuke DIY’s om te maken voor Halloween? Dan is de pompoen piñata perfect. Kinderen vinden piñata’s geweldig. De piñata is simpel te maken en kost je vrij weinig. Klinkt het perfect…. Dan is de DIY-pompoen piñata perfect voor jou. De herfst is in aantocht…...

Bedankje labels voor de leraar

Bedankje labels voor de leraar

Wil jij iets maken of kopen om de leraar te bedanken? Met de bedankje labels maak je het geven van een cadeautje nog leuker. En het mooiste is, het is gratis te downloaden. Dus direct te gebruiken. Diverse labels voor verschillende cadeautjes.  Hoe kom je aan de...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Deel dit met je vrienden