Paasei kleurplaten

26/03/2019/
v
Shares

Zoek je leuke kleurplaten voor Pasen? Diverse Paasei kleurplaten. De kleurplaten zijn op A4 formaat. En het mooie is ze zijn gratis.

Een kleurplaat kan je natuurlijk inkleuren zoals het bedoeld is. Maar er zijn ook andere manieren op een kleurplaat in te kleuren. Sommige kleurplaten heb ik zodanig gemaakt dat je het op verschillende manieren kan inkleuren.

Paasei kleurplaten gratis te downloaden

Hoe kom je aan de kleurplaten?

Je klikt op de onderstaande knop. Er opent nu een nieuw tabblad op je scherm. Je kan nu het bestand downloaden.

Krijg je geen toegang?

  • Kijk dan eerst of je wel toegang hebt tot Google Drive.
  • Mij toegang vragen tot het bestand via Google Drive heeft geen nut. Het bestand staat namelijk open voor iedereen die de link krijgt. Lukt dit niet, kijk dan of jouw instellingen in jouw Google Drive account goed staan ingesteld. Kijk of jij kan downloaden van anderen accounts. Zo niet verander dan de instelling. Dan zou je het bestand moeten kunnen binnen halen.
  • Heb je geen Google account dan is het helaas niet mogelijk om de PDF bestand te downloaden. Vraag het desnoods aan iemand die wel een google account heeft.

  Paasei inkleuren

  Zoals ik al zei je kan de verschillende paaseieren inkleuren zoals ze bedoeld zijn. Diverse grote eieren zijn uitermate geschikt om in te kleuren met verf of met wascokrijt. Door de grote vlakken is het voor de allerkleinste al in te kleuren.

  Voor de wat grotere kinderen met meer geduld heb ik kleurplaten met meer details.

  Paasei inkleuren met crêpepapier

  Kies diverse kleuren crêpepapier uit. Maak kleine propjes van het crêpepapier. Plak de propjes op het ei. Vul de vakken in volgens de tekening.

  Paasei inkleuren met Play- doh.

  Kleur de eieren in met Play-doh. Dit kan je doen door ze naar eigen inzicht de vormen in het ei op te vullen met Play-doh.

  Paasei inkleuren met confetti.

  Confetti kan je net als propjes crêpepapier heel goed gebruiken om de eieren in te kleuren. Wil is het in dit geval moeilijker om op kleur te werken. Aangezien confetti vaak in meerdere kleuren door elkaar zitten in een pakket.

  Dobbelsteen

  Voor de iets ouderen kinderen kan je de paasei kleurplaten ook in kleuren door de dobbelsteen te laten bepalen.

  Hoe doe je dat?

  Pak jou 6 favoriete kleuren potloden of stiften. Uiteraard een dobbelsteen. Geef elke kleur een nummer.

  Gooi met de dobbelsteen. De kleur die je nu gooit moet je gebruiken. Elke stukje moet je weer opnieuw voor gooien. Je hoeft op deze manier niet te bedenken hoe je de kleurplaat inkleurt, dat bepaalt de dobbelsteen.

  Veel plezier met de Paasei kleurplaten.

  Lees ook eens:

  Paasei kleurplaten gratis te downloaden
  Shares

  Wordt lid van mijn Facebookgroep. De groep waar iedereen zijn creativiteit mag laten zien. Of alle creatieve vragen kan stellen.

  Create and have fun, Melanie

  Soms  maak ik gebruik van affiliate marketing in mijn content. Wat houd dat in?

  Als je via mijn blog een aanbevolen product koopt dan krijg ik daar een kleine vergoeding voor. Dit heeft geen invloed op het aankoop bedrag voor jou. De aanbevolen producten zijn producten waar ik achter sta en zelf gebruik. Wil je meer weten over Affiliate marketing ga dan naar de disclaimer voor meer informatie.

  Marshmallows op een stokje traktatie met chocolade en discodip

  Marshmallows op een stokje traktatie met chocolade en discodip

  Op zoek naar een simpel te maken traktatie, die er leuk uit ziet? Dan is dit wellicht de traktatie voor jou. Vlak na mijn operatie zijn mijn oudste en jongste, 2 dagen na elkaar jarig. Voor de jongste was ik op zoek naar een simpel te maken traktatie die mij niet al...

  Natuur journalen, op ontdekkingstocht in de natuur

  Natuur journalen, op ontdekkingstocht in de natuur

  Op zoek naar een leuke manier om de natuur te ontdekken op een leuke en leerzame manier. Alleen of, samen met je kinderen? Een natuur journal is daarbij een geschikte manier. Schrijf je avonturen op, plak er foto’s bij, teken en leer meer over van alles en nog wat in...

  Het grote Creachick doeboek review

  Het grote Creachick doeboek review

  Creachick heeft haar eerste doeboek uitgebracht. Dat moet getest worden.  In de review vertel ik je wat je kan verwachten van het doeboek. De voor en nadelen, zodat jij weet wat je kan verwachten. Is de Creachick doeboek de moeite waard? Je leest er alles over,...

  Hoe overleef je de Kreadoe beurs?

  Hoe overleef je de Kreadoe beurs?

  De kreadoe beurs is de plek voor iedereen die ook maar een beetje creatief is of bezig wil zijn. De beurs is erg druk, veel stands en workshops. Ondanks de plattegronden kan het overweldigend zijn. Hoe kan je de dag zo leuk mogelijk maken zonder gillend gek te worden?...

  0 reacties

  Een reactie versturen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Pin It on Pinterest

  Deel dit met je vrienden