Paasei kleurplaten

Zoek je leuke kleurplaten voor Pasen? Diverse Paasei kleurplaten. De kleurplaten zijn op A4 formaat. En het mooie is ze zijn gratis.

Een kleurplaat kan je natuurlijk inkleuren zoals het bedoeld is. Maar er zijn ook andere manieren op een kleurplaat in te kleuren. Sommige kleurplaten heb ik zodanig gemaakt dat je het op verschillende manieren kan inkleuren.

Pin de afbeelding op Pinterest voor later:

9 paasei kleurplaten gratis te downloaden

Hoe kom je aan de kleurplaten?

Je klikt op de onderstaande knop. Er opent nu een nieuw tabblad op je scherm. Je kan nu het bestand downloaden.

Krijg je geen toegang?

  • Kijk dan eerst of je wel toegang hebt tot Google Drive.
  • Mij toegang vragen tot het bestand via Google Drive heeft geen nut. Het bestand staat namelijk open voor iedereen die de link krijgt. Lukt dit niet, kijk dan of jouw instellingen in jouw Google Drive account goed staan ingesteld. Kijk of jij kan downloaden van anderen accounts. Zo niet verander dan de instelling. Dan zou je het bestand moeten kunnen binnen halen.
  • Heb je geen Google account dan is het helaas niet mogelijk om de PDF bestand te downloaden. Vraag het desnoods aan iemand die wel een google account heeft.

Paasei inkleuren

Zoals ik al zei je kan de verschillende paaseieren inkleuren zoals ze bedoeld zijn. Diverse grote eieren zijn uitermate geschikt om in te kleuren met verf of met wascokrijt. Door de grote vlakken is het voor de allerkleinste al in te kleuren.

Voor de wat grotere kinderen met meer geduld heb ik kleurplaten met meer details.

Paasei inkleuren met crêpepapier

Kies diverse kleuren crêpepapier uit. Maak kleine propjes van het crêpepapier. Plak de propjes op het ei. Vul de vakken in volgens de tekening.

Paasei inkleuren met Play- doh.

Kleur de eieren in met Play-doh. Dit kan je doen door ze naar eigen inzicht de vormen in het ei op te vullen met Play-doh.

Paasei inkleuren met confetti.

Confetti kan je net als propjes crêpepapier heel goed gebruiken om de eieren in te kleuren. Wil is het in dit geval moeilijker om op kleur te werken. Aangezien confetti vaak in meerdere kleuren door elkaar zitten in een pakket.

Dobbelsteen

Voor de iets ouderen kinderen kan je de paasei kleurplaten ook in kleuren door de dobbelsteen te laten bepalen.

Hoe doe je dat?

Pak jou 6 favoriete kleuren potloden of stiften. Uiteraard een dobbelsteen. Geef elke kleur een nummer.

Gooi met de dobbelsteen. De kleur die je nu gooit moet je gebruiken. Elke stukje moet je weer opnieuw voor gooien. Je hoeft op deze manier niet te bedenken hoe je de kleurplaat inkleurt, dat bepaalt de dobbelsteen.

Veel plezier met de Paasei kleurplaten.

Lees ook eens:

Pin de afbeelding op Pinterest voor later:

9 paasei kleurplaten gratis te downloaden
Shares

Ik de blog kan maak ik soms gebruik van een Affiliate link. met deze link verwijs ik je naar een website waar je het desbetreffend product kan kopen. Hiervoor krijg ik een kleine vergoeding. Het heeft verder geen invloed op jouw aankoopbedrag.

Nieuw

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This