23 mei, 2019 | DIY, Blog | 0 Reacties

Opa en Oma strijkkralen patroon

Op zoek naar bezigheidstherapie voor je kind? Dan is knutselen met strijkkralen altijd een goed begin. Dit keer heb ik een opa en een oma gemaakt. 

Opa en oma strijkkralen patronen

Het is weer crea cross tijd. En dat houdt in een uitdaging. En de uitdaging van deze week is opa en oma. Wil je zien wat anderen hebben gemaakt met dit thema? Ga dan door naar beneden.

Je weet als je mijn blog al een tijd volg dat ik gek ben op strijkkralen. En dit keer heb ik weer leuke strijkkralen patroon. Een opa en oma.

Strijkkralen patroon

Moeilijkheidsgraad: ★☆  

Tijdsduur: >20 minuten

Benodigdheden:

Werkbeschrijving

Ik geloof niet dat dit veel uitleg nodig heeft. De patronen kan je overnemen door de foto er bij te pakken. Inkleuren met de kleuren van jouw keuzen. Heeft jouw opa geen snor, dan laat je die gewoon weg. De bril kan je ook weg laten. Maak de ogen dan wel twee strijkkralen breed, net als bij de oma. Anders vallend de ogen niet op.

Ik heb nu voor blanken opa en oma gekozen. Ik probeerde een donkergetinte opa te maken. Maar de kleur bruin was zo donker dat de patroon niet goed zichtbaar was. (Op zoek naar een juiste kleur bruin). Als je een donkere persoon maakt zal je toch meer details moeten gebruiken in het patroon anders is het niet goed zichtbaar. Voor nu dus een blanke opa en oma.

Als je een bak gemengde kleuren hebt kom je een heel eind. Vaak zitten daar alleen de huidtinten niet bij. Heb je het papier om de strijkkralen mee te strijken niet in huis. Met bakpapier kan het ook.

Wil je weten wat andere crea bea’s hebben gemaakt? 

Lees ook eens:

Vergeet ook niet om een kijkje te nemen bij Kreanimo en Natascha van mama duizendpoot (de andere Co-host).  Natascha maakte milestonekaarten. Benieuwd hoe dat is geworden? Neem dan snel een kijkje..

Opa en oma strijkkralen patronen
Shares

Ik de blog kan maak ik soms gebruik van een Affiliate link. met deze link verwijs ik je naar een website waar je het desbetreffend product kan kopen. Hiervoor krijg ik een kleine vergoeding. Het heeft verder geen invloed op jouw aankoopbedrag.

Nieuw

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This