Natuur journalen, op ontdekkingstocht in de natuur

17/05/2022/
v
Shares

Op zoek naar een leuke manier om de natuur te ontdekken op een leuke en leerzame manier. Alleen of, samen met je kinderen? Een natuur journal is daarbij een geschikte manier. Schrijf je avonturen op, plak er foto’s bij, teken en leer meer over van alles en nog wat in de natuur. Je kan een journal zelf maken. Maar de natuur journalen van Mirja Brandorff is te mooi om niet in huis te halen. En ik vertel je waarom, lees je mee?

Natuur journalen ontdek de natuur

Natuurjournalen is een ontspannende bezigheid die dichter bij de natuur brengt. Het helpt je om even helemaal op te gaan in dat wat jij ziet, hoort, ruikt of voelt en te focussen op details die je anders nooit had ontdekt. De Natuur journalen helpt je op weg om zelf een natuurdagboek te beginnen. Om te observeren en te voelen. Waarop getekend en geschilderd kan worden met diverse materialen, dat tegen een stootje kan en waar je eventueel droogbloemen, blaadjes en andere vondsten in kunt plakken. Je schrijft en tekent erin over je natuurobservaties en buitenbelevenissen aan de hand van de opdrachten, instructies, voorbeelden en tips. Met uitleg over hoe je zelf illustraties kan tekenen. Aldus de uitgeverij.

Eerste indruk

Het is een dik een zware journal met prachtige illustraties op de kaft. Het papier is dik en crèmekleurig. Net als op de kaft, is de journal bezaaid met prachtige illustraties. Alleen de illustraties zijn al de moeite waard op de journal voor aan te schaffen.

Natuur journalen ontdek de natuur
Natuur journalen ontdek de natuur
Natuur journalen ontdek de natuur

Conclusie

Ik kan niet wachten om in de journal aan de slag te gaan. Zodra ik wat meer hersteld ben van mijn operatie, ga ik er zeker op uit. Niet alleen in het bos, park maar ook in onze eigen tuin.

Doordat ik net geopereerd ben kan ik nog niets testen, wel wilde ik je de journal meegeven als tip. Het papier voelt van een goede kwaliteit, waardoor het best wel wat kan hebben. Zodra ik kan zal ik hier zeker een vervolg over schrijven om je te laten zien wat ik er al in heb geschreven, getekend of geschilderd.

Overige informatie:

Het timeline journal is onder anderen te koop bij Bol.com

  • Prijs: 22,99
  • Bindwijze: Hardcover
  • Afmetingen 21,6 x 15,8 x 3,4 cm
  • Aantal pagina’s: 160
  • Auteur: Mirja Branddorff
  • Uitgever: BBNC Uitgevers
  • EAN: 9789045326986

Lijkt het Natuur journalen iets voor jou? Of heb jij de journal al? Zo ja wat vindt jij er van?

Lees ook eens:

Natuur journalen ontdek de natuur
Shares

Wordt lid van mijn Facebookgroep. De groep waar iedereen zijn creativiteit mag laten zien. Of alle creatieve vragen kan stellen.

Create and have fun, Melanie

Soms  maak ik gebruik van affiliate marketing in mijn content. Wat houd dat in?

Als je via mijn blog een aanbevolen product koopt dan krijg ik daar een kleine vergoeding voor. Dit heeft geen invloed op het aankoop bedrag voor jou. De aanbevolen producten zijn producten waar ik achter sta en zelf gebruik. Wil je meer weten over Affiliate marketing ga dan naar de disclaimer voor meer informatie.

Mijn bullet journal Koi karper review

Mijn bullet journal Koi karper review

Mus creatief en BBNC-uitgeverij hebben weer een nieuw bullet journals. Ik mag de bullet journal Koi karper uitproberen. Wat ik ervan vind en wat jij ervan kan verwachten lees je allemaal in dit review. Mus creatief en BBNC-uitgeverij brengen regelmatig Bullet journals...

IJsjes knutselen met restjes papier

IJsjes knutselen met restjes papier

Heb je veel restjes papier? Weet je niet zo goed wat je er mee kan doen? Dan is IJsje knutselen met restjes papier wellicht iets voor jou. Maak het zelf of met je kinderen. Vanaf een jonge leeftijd al te maken en ruimt je voorraad met knutsel spullen ietsje op. Ik...

Planet Prudence Bullet journal en washi tape review

Planet Prudence Bullet journal en washi tape review

Planet Prudence heeft zins kort nieuwe producten uitgebracht. Een Planet Prudence bullet journal en washi tape. En ik mag het uitproberen zodat jij weet wat je ervan kan verwachten. De bullet journal heb ik al een aantal maanden in huis. Maar geef ik bij deze pas mijn...

Junk journal pagina’s thema Alice in Wonderland

Junk journal pagina’s thema Alice in Wonderland

Heb je een journal of een junk journal en wil je iets leuks maken met het thema Alice in Wonderland? Weet je niet zo goed wat je kan maken, misschien wel inspiratieloos. Op zoek naar ideeën? Dan moet je zeker verder lezen. Heb je niks in huis om met het thema Alice in...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Deel dit met je vrienden