My Journal Agenda 2022 in roze review

03/11/2021/
v

 Ben jij op zoek naar een mooie, overzichtelijke agenda die veel meer is dan dat. Dan is een My journal 2022 echt iets voor jou.

My journal agenda 2022 in roze review MelDIY.NL 3

My journal is in vele kleuren en designs te verkrijgen. Niet allemaal hebben ze dezelfde indeling vanbinnen. Ik koos voor de kleur roze met een verticale weekindeling. Sommige hebben een horizontale weekindeling. Hou hier rekening mee als je My journal wilt schaffen.

My Journal Agenda 2022 in roze review

Eerste indruk

De kleur roze is een prachtige kleur met gouden letters op de kaft. Het papier is crèmekleurig en voelt zacht en stevig aan. De indeling is duidelijk en overzichtelijk. Achterin is ruimte voor persoonlijke reflectie. Met onder aderen vragen en lijstjes over je rekeningen, doelen en ruimte voor notities. Achterin zit een vak waar je lossen dingen zoals papier en stickers in kan bewaren.

Dit keer heb ik geen pen test gedaan. Aangezien ik al eerder reviews over deze planner heb mogen schrijven in voorgaande jaren, kan ik je vertellen dat dit goed zit. (Het papier voelt hetzelfde aan als voorgaande jaren.)

Conclusie

Het is een fijne vormgegeven planner. Waar je genoeg ruimte hebt voor je dagelijkse to do’s en afspraken.

Overige informatie:

My journal agenda is te koop voor €16,99

In de volgende kleuren:

  • Beige
  • Mintgroen
  • Lavendel blauw
  • Roze
  • Peach
  • Donker blauw
  • Diverse prints

De agenda loopt van 27 december 2020 tot 15 januari 2022

Afmetingen: 16 x 21.5 cm
Gewicht: 378 gram

Is een familie planner meer iets voor jou?  A- journal heeft ook hier mooie keuzes in. Neem ook een kijkje bij hun prachtige overige producten zoals kaarten en posters.

De My journal agenda 2021 is onder anderen te koop bij A journal en Bol.com 

Wat zoek jij in een planner? Is deze planner iets voor jou? Laat je antwoord weten in de opmerkingen.

beeld Updaten    39/100   My Journal Agenda 2022 in roze review

Lees ook eens:

Shares
Natuur speurtocht gratis printable

Nieuw:

Wordt lid van mijn Facebookgroep. De groep waar iedereen zijn creativiteit mag laten zien. Of alle creatieve vragen kan stellen.

Create and have fun, Melanie

Soms  maak ik gebruik van affiliate marketing in mijn content. Wat houd dat in?

Als je via mijn blog een aanbevolen product koopt dan krijg ik daar een kleine vergoeding voor. Dit heeft geen invloed op het aankoop bedrag voor jou. De aanbevolen producten zijn producten waar ik achter sta en zelf gebruik. Wil je meer weten over Affiliate marketing ga dan naar de disclaimer voor meer informatie.

Planet Prudence Bullet journal en washi tape review

Planet Prudence Bullet journal en washi tape review

Planet Prudence heeft zins kort nieuwe producten uitgebracht. Een Planet Prudence bullet journal en washi tape. En ik mag het uitproberen zodat jij weet wat je ervan kan verwachten. De bullet journal heb ik al een aantal maanden in huis. Maar geef ik bij deze pas mijn...

Junk journal pagina’s thema Alice in Wonderland

Junk journal pagina’s thema Alice in Wonderland

Heb je een journal of een junk journal en wil je iets leuks maken met het thema Alice in Wonderland? Weet je niet zo goed wat je kan maken, misschien wel inspiratieloos. Op zoek naar ideeën? Dan moet je zeker verder lezen. Heb je niks in huis om met het thema Alice in...

Sticker Lover boek review

Sticker Lover boek review

Ben jij gek op stickers? Heb je er meer dan je nodig hebt? Of ben je op zoek naar stickers dat perfect past in je bullet journal? Dan heb ik het boek voor jou. Speciaal voor alle sticker lover…. Een stickerboek, sticker lover boek. Stickers benadrukken iets...

Natuur journalen, op ontdekkingstocht in de natuur

Natuur journalen, op ontdekkingstocht in de natuur

Op zoek naar een leuke manier om de natuur te ontdekken op een leuke en leerzame manier. Alleen of, samen met je kinderen? Een natuur journal is daarbij een geschikte manier. Schrijf je avonturen op, plak er foto’s bij, teken en leer meer over van alles en nog wat in...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest