03/11/2021

My Journal Agenda 2022 in roze review

 Ben jij op zoek naar een mooie, overzichtelijke agenda die veel meer is dan dat. Dan is een My journal 2022 echt iets voor jou.

My journal is in vele kleuren en designs te verkrijgen. Niet allemaal hebben ze dezelfde indeling vanbinnen. Ik koos voor de kleur roze met een verticale weekindeling. Sommige hebben een horizontale weekindeling. Hou hier rekening mee als je My journal wilt schaffen.

My Journal Agenda 2022 in roze review

Eerste indruk

De kleur roze is een prachtige kleur met gouden letters op de kaft. Het papier is crèmekleurig en voelt zacht en stevig aan. De indeling is duidelijk en overzichtelijk. Achterin is ruimte voor persoonlijke reflectie. Met onder aderen vragen en lijstjes over je rekeningen, doelen en ruimte voor notities. Achterin zit een vak waar je lossen dingen zoals papier en stickers in kan bewaren.

Dit keer heb ik geen pen test gedaan. Aangezien ik al eerder reviews over deze planner heb mogen schrijven in voorgaande jaren, kan ik je vertellen dat dit goed zit. (Het papier voelt hetzelfde aan als voorgaande jaren.)

Conclusie

Het is een fijne vormgegeven planner. Waar je genoeg ruimte hebt voor je dagelijkse to do’s en afspraken.

Overige informatie:

My journal agenda is te koop voor €16,99

In de volgende kleuren:

  • Beige
  • Mintgroen
  • Lavendel blauw
  • Roze
  • Peach
  • Donker blauw
  • Diverse prints

De agenda loopt van 27 december 2020 tot 15 januari 2022

Afmetingen: 16 x 21.5 cm
Gewicht: 378 gram

Is een familie planner meer iets voor jou?  A- journal heeft ook hier mooie keuzes in. Neem ook een kijkje bij hun prachtige overige producten zoals kaarten en posters.

De My journal agenda 2021 is onder anderen te koop bij A journal en Bol.com 

Wat zoek jij in een planner? Is deze planner iets voor jou? Laat je antwoord weten in de opmerkingen.

beeld Updaten    39/100   My Journal Agenda 2022 in roze review

Lees ook eens:

Shares

Wordt lid van mijn Facebookgroep. De groep waar iedereen zijn creativiteit mag laten zien. Of alle creatieve vragen kan stellen.

Create and have fun, Melanie

Soms  maak ik gebruik van affiliate marketing in mijn content. Wat houd dat in?

Als je via mijn blog een aanbevolen product koopt dan krijg ik daar een kleine vergoeding voor. Dit heeft geen invloed op het aankoop bedrag voor jou. De aanbevolen producten zijn producten waar ik achter sta en zelf gebruik. Wil je meer weten over Affiliate marketing ga dan naar de disclaimer voor meer informatie.

Houten klompen upcyclen met spullen van de Action

Houten klompen upcyclen met spullen van de Action

Heb je houten klompen of wil je het graag eens pimpen? Twee verschillende technieken pas ik toe. Makkelijk te maken met stap voor stap uitleg. Met alleen maar spullen die te koop zijn bij de Action. Woord vooraf: Als je denkt wat zijn de foto’s fel van kleur. Buiten...

Bloesemboom tekenen met Crêpepapier

Bloesemboom tekenen met Crêpepapier

Tekenen met vooral peuters en kleuters kan een uitdaging zijn.  Maar de bloesemboom tekenen met crêpepapier is makkelijk, leuk en snel. Perfect om te tekenen/ knutselen met de kleinste creabea’s onder ons. Het maken van de bloesemboom inspireerde mij door...

Kinderboerderij speurtocht

Kinderboerderij speurtocht

Spelen op een (kinder-)boerderij kan nog leuker zijn. Met de gratis boerderij speurtocht ga je op zoek naar dingen die je vindt op een (kinder-)boerderij. Om de beleving nog leuker te maken heb ik een speurtocht gemaakt die je gratis uit kan printen. Op de speurtocht...

Bloesemboom knutselen met wc-rol

Bloesemboom knutselen met wc-rol

Word jij ook zo blij van bloesembomen vol in bloei? Vandaag maak ik een bloesemboom met wc rollen en crêpepapier. Het resultaat mag er zijn. Maak er meerdere en je zal een wauw effect teweegbrengen. En het is niet eens moeilijk om te maken. Een bloesemboom in bloei is...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Shares