Schrijf je in

Krijg toegang tot onze bibliotheek vol met gratis freebies. Blijf op de hoogte van het nieuwste blogs en shop items. Krijg exclusieve leden aanbiedingen.

4 sep, 2018 | DIY, Blog, Feestje, Halloween | 0 Reacties

Mooiste pompoenen knutsel ideeën

Als ik aan september denk, dan denk ik aan het begin van de herfst. Als ik aan de herfst denk dan denk ik aan regen, blaadjes in de mooiste kleuren en pompoenen. Vandaag laat ik je dan ook een aantal heel bijzonder gedecoreerde pompoenen zien. Hopelijk raar ook jij er geïnspireerd door.

Zeg nu zelf pompoenen horen bij de herfst en Halloween. Al heel lang wil ik pompoenen decoreren en gebruiken om mijn huis een herfst uitstraling te geven. Ik zocht naar inspiratie. Ik ben er nog niet over uit welke ik ga maken. Ben benieuwd welke jij het leukst vind….

Er zijn drie manieren om pompoenen te decoreren:

  • Carven
  • Schilderen
  • Overige

Ik ga uit alle drie de categorieën meerdere ideeën aan je laten zien. Mooie en bijzondere pompoenen die ik echt de moeite waard vind. Geen standaard pompoenen. Het was even het internet afstruinen, maar ik denk dat het mij wel is gelukt.

mooiste pompoen knutsel ideeën

Carven

Carven de naam zegt het eigenlijk al. Je carved (snijd) in de pompoen. De meest gebruikte motief dat gecarved wordt is toch wel de pompoen met het gezicht erin. Die ga ik je dan ook niet laten zien. Eerder waar je niet direct aan denkt….

Woontrendz heeft een lantaarn van de pompoenen gemaakt. Dat is op zich niet zo bijzonder. Wat wel bijzonder is dat het een beton look heeft gekregen. Het motief erin doet mij denken aan mijn waxinelichtje houder. Eigenlijk staat dit het hele jaar door mooi in het interieur.

Hoe mooi is deze, zeker niet geschikt voor iedereen om te maken.

Verven

Verven is een simpele en een kindvriendelijke manier. Je kan er al je creativiteit op uiten. Dit vind ik vooral de perfecte manier van decoreren met kleine kinderen. Alhoewel, als je de volgende pompoenen ziet, vraagt het toch wel bepaalde skills.

Dream a Little Bigger maakt een fantastische Galaxy. Terwijl er echt licht door de pompoen heen schijnt.

Deze pompoen zal zeker niet misstaan in een kinderkamer of een moderne inrichting. En helemaal van nu. Alice and Lois maken een set prachtige pompoenen. Blauw gemarmerd effect. Deze zullen in elk huis prachtig staan.

Of deze dan van Jack Skeleton. Zo simpel dat ik het te gek vind. 

PMQ for two laat diverse mooie pompoenen zien. Mij viel de prachtige herfst bloemen op, die zij heeft geschilderd.

schilderen met spullen van de Action

Of wat dacht je van deze pastel kleurige pompoenen.

Overige

Een pompoen omtovert tot een gebruiksvoorwerp. Beauty Lab maakte een vaas met prachtige herfst bloemen.

Nog een simpel maar leuk DIY-project. . Nog eentje van Woontrendz. Hier decoreren ze de pompoen met stof en bijpassende linten. OP deze manier kan je de pompoen later nog eten.

Between naps on the porch laat je zien dat je pompoenen ook makkelijk kan bewerken met decoupage. Of je nu voor een typisch plaatje met de herfst of Halloween erop afgebeeld. Of misschien wel een persoonlijke met de familiefoto’s erop. Je kan zo veel er mee doen. Ik ben een sucker voor decoupage. Mod podge behoort tot mijn meest favo knutselspullen. Deze is dan ook op mijn lijf geschreven.

One little project maakt een pompoen van touw. Hoe leuk is dit om met kinderen te maken.

Ik maakte ook nog een aantal leuke kinder knutselprojecten met pompoenen.

Dit was het dan, een opsomming van mooie pompoen knutsel ideeën. Diverse technieken, waar jij misschien nooit aan hebt gedacht. Ik hoop je op ideeën te hebben gebracht en geïnspireerd te hebben.

Carve jij pompoenen met Halloween? Zo ja heb je nog een tip voor mij? Welke pompoen is jouw favoriet. 

Lees ook eens:

mooiste pompoen knutsel ideeën
Shares

Ik de blog kan maak ik soms gebruik van een Affiliate link. met deze link verwijs ik je naar een website waar je het desbetreffend product kan kopen. Hiervoor krijg ik een kleine vergoeding. Het heeft verder geen invloed op jouw aankoopbedrag.

Nieuw

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This