13 aug, 2022 | Bullet journal, Blog, Review | 0 Reacties

Mijn bullet journal Koi karper review

Mus creatief en BBNC-uitgeverij hebben weer een nieuw bullet journals. Ik mag de bullet journal Koi karper uitproberen. Wat ik ervan vind en wat jij ervan kan verwachten lees je allemaal in dit review.

Mus creatief en BBNC-uitgeverij brengen regelmatig Bullet journals uit. Met allerlei prachtige printen zit er voor eenieder wel wat bij. Dit keer brachten ze 2 nieuwe thema’s uit. De Koi karper en de vinkjes. De koi karper test ik.

Mijn bullet journal Koi karper

De basis voor een bullet journal is een leeg notitieboek met dotted papier. Een bullet journal heeft een vaste basis die je daarna verder kunt personaliseren. Aldus Mus creatief

Mijn bullet journal koi kaper review

Conclusie:

Normaal heb ik niks met vissen. Maar ik moet zeggen, ik vind deze kaft echt heel mooi. De kleuren zijn mooi en helder van kleur. Ik word er vrolijk van. Het doet mij denken aan de Japan uitvoering van een paar jaar geleden. (Die ik overigens sinds dit jaar in gebruik heb.) Gelukkig heeft Mus creatief en BBNC- uitgeverij voor eenieder wat. Is dit thema niks voor jou, er is genoeg keuze.

Toch blijft mij na al die jaren, mij iets storen. De voorgedrukte pagina’s. En ik ben daar niet de enigste in. Ik knip ze er altijd uit.

Ook de niet afgeronde hoeken van de kaft en papier, vind ik een min punt. Hierdoor krijgen de pagina’s sneller ezelsoren, zeker als je de bullet journal meeneemt in je tas. Met een corner punch doe ik het altijd zelf, dus dat probleem is snel opgelost.

Naast de voorgedrukte pagina’s vind ik het jammer dat de pagina’s niet mooi aansluiten. In bijvoorbeeld de bullet journal van Creachick is er op elke pagina een witte kader waarin de dots zijn geplaatst. Zo heb je elke pagina gelijk.

Mijn bullet journal koi kaper review

Pennen test

Maar het allerbelangrijkste is toch wel de pentest. Voldoet het aan de minimale eisen. Ik testte het uit, zodat jij dat niet meer hoeft te doen.

Ik testte de volgende pennen:

Geen 1 van de pennen en stiften bloede door het papier. Wil je met andere materiaal werken dat kan ik je niet vertellen of het kan.

Ondanks de minpunten raad ik de bullet journal aan. Mijn Bullet journal Japan is wat prijs/ kwaliteit verhouding een goede keus.

Gebruik je jouw bullet journal vooral om in te schrijven, lijstjes en als agenda, dan is deze bullet journal perfect voor jou. Werk je met veel nat medium zoals waterverf, dan zijn er andere bullet journals beter geschikt voor. Daarbij is de prijs dan ook aanzienlijk duurder.

Overige informatie:

Mijn bullet journal Koi karper is onder andere te koop bij Bruna

Prijs: € 14,99 

Bindwijze: Paperback

Aantal pagina’s: 240

Afmetingen: 21,8 x 16,9 x 2,4 cm.

Uitgever: BBNC Uitgevers

EAN: 9789045326092

Lees ook eens:

Wat vind jij van de bullet journal? Vind jij het Koi karper thema ook leuk thema? Of is er een andere thema die jij graag zou willen zien/ hebben?

Mijn bullet journal koi kaper review
Shares

Ik de blog kan maak ik soms gebruik van een Affiliate link. met deze link verwijs ik je naar een website waar je het desbetreffend product kan kopen. Hiervoor krijg ik een kleine vergoeding. Het heeft verder geen invloed op jouw aankoopbedrag.

Nieuw

0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Bullet Journal Van De Action Review - […] Mijn bullet journal Koi karper review […]

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This