Schrijf je in

Krijg toegang tot onze bibliotheek vol met gratis freebies. Blijf op de hoogte van het nieuwste blogs en shop items. Krijg exclusieve leden aanbiedingen.

6 sep, 2020 | Bullet journal, Blog, Review | 0 Reacties

Mijn Bullet Journal Japan review

Mus creatief en BBNC-uitgeverij hebben een nieuw bullet journal en dit keer als thema, Japan.

De kaft heeft een prachtig design met alles wat je zal verwachten bij een thema als Japan. Is het papier van goede kwaliteit en voldoet het aan veelgestelde bullet journal eisen? …. je leest het in de mijn bullet journal Japan review.

Mijn Bullet Journal Japan review

Mus creatief en BBNC-uitgeverij brengen regelmatig Bullet journals uit. Met allerlei prachtige printen zit er voor een ieder wel wat bij. Ik werd op slag verliefd op de print van de mijn Journal Japan kaft. De kleuren en bloemen samen met de vogels… I love it. Ik ben dan ook blij dat ik het mag uittesten.

Omdat ik op dit moment al werk in 2 bullet journals zal deze pas met het nieuwe jaar gebruikt gaan worden. Toch ben ik al begonnen met het opzetten van de bullet journal en wil ik het zo snel mogelijk testen. 

Mijn bullet journal Japan

De bullet journals van MUS zijn perfect om al jouw afspraken, taken, plannen, challenges, to-do lijstjes en nog veel meer op één handige plek te bewaren. Met hun slimme uitneembare crash course zet je snel de eerste stappen om je eigen draai aan het vertrouwde planner systeem te geven. Het omslag is afneembaar en met drie handige leeslintjes navigeer je makkelijk door je journal. Aldus Mus creatief

Conclusie:

De kaft vind ik prachtig, al zal de drukke kaft niet iedereen aanspreken. Gelukkig heeft Mus creatief genoeg verschillende designs, passend bij jou. 

Er zijn al een hele lange tijd een aantal dingen die mij storen aan de bullet journals van Mus creatief.

De voorgedrukte pagina’s heb ik liever er niet in. Ook lees ik in Facebook groepen dat vele daar net zo over denken. Al weerhouden de voorgedrukte pagina’s mij niet om deze bullet journal te gebruiken.

Naast de voorgedrukte pagina’s vind ik het jammer dat de pagina’s niet mooi aansluiten. In bijvoorbeeld de bullet journal van Creachick is er op elke pagina een witte kader waarin de dots zijn geplaatst. Zo heb je elke pagina gelijk. Al is dat jammer, waarschijnlijk houdt dat de kosten voor de Mijn bullet journal lager. (Wat je ook terugziet in de prijs.)

De pagina’s en kaft is niet afgerond waardoor de pagina’s sneller ezelsoren krijgen, zeker als je jouw bullet journal meeneemt in je tas. Met een corner punch doe ik het altijd zelf, dus dat probleem is snel opgelost.

Pennen test

Ondanks de mindere kanten slaagt mijn bullet journal Japan voor mijn pennen test.

Ik testte de volgende pennen:

Geen 1 van de pennen en stiften bloede door het papier. Wil je met andere materiaal werken dat kan ik je niet vertellen of het kan. Wil jij een specifieke pen of materiaal, vraag het mij dan, ik kan het altijd testen (mits ik het in huis heb.)

Ondanks de minpunten raad ik de bullet journal aan. Mijn Bullet journal Japan is wat prijs/ kwaliteit verhouding een goede keus.

Zeker als je de bullet journal vooral gebruikt om in te plakken en schrijven. Wil je er vooral waterverf in gebruiken dan is dit misschien niet de meest geschikte bullet journal. Al betaal je voor journals waarin dat wel kan een flink stuk meer. 

Overige informatie:

Mijn bullet journal Japan is onder andere te koop bij Bol.com

Prijs: €1299 

Bindwijze: Paperback

Aantal pagina’s: 240

Afmetingen: 21,9 x 17,1 cm

Uitgever: BBNC Uitgevers

EAN: 9789045326092

Lees ook eens:

Wat vind jij van de bullet journal? Vind jij de Japan thema ook zo mooi? Of is er een andere thema die jij graag zou willen zien/ hebben?

Mijn Bullet Journal Japan review
Shares

Ik de blog kan maak ik soms gebruik van een Affiliate link. met deze link verwijs ik je naar een website waar je het desbetreffend product kan kopen. Hiervoor krijg ik een kleine vergoeding. Het heeft verder geen invloed op jouw aankoopbedrag.

Nieuw

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This