BMelloW

De creatieve blog voor alle leeftijden.

Welkom op mijn site, BMelloW. Om te kunnen samenwerken is het fijn als er duidelijkheid is voor beide partijen. Hier kan je alle informatie vinden die er nodig is voor een fijne samenwerking.

About BMelloW.NL

Hi, WELKOM

Mijn naam is Melanie Bleeker,

Full time, blogger en mama van drie kinderen. Twee zonen 16 & 13 en een dochter van 6. Zij zijn samen met mijn vriend mijn grootse inspiratiebron en drijfveer voor de blog.

Ik ben gek op alles wat met knutselen, tekenen, schilderen, scrapbooking, bullet journaling en junk journaling te maken heeft. Mijn liefdes en passies, zie je dan ook terug komen op mijn blog.

https.bmellow.nl – bmellowblog@gmail.com

Over BMelloW

In december 2016 begon ik met een blog. BMelloW ben ik opnieuw gaan opstarten sinds mei 2022. Al mijn oude DIY content zal ik hier plaatsen. Het kan wel even duren voordat alles er op staat.

De statistieken voor de blog kan ik de komende 2 maanden niet geven aangezien ik niet kan vertellen wat het gaan doen. De statistieken zijn gebaseerd (voor nu) op de oude blog.

Ooit begon ik een blog vol met herkenbare mama verhalen, reviews, winacties, tips, fashion en dagjes uit. Het veranderde in een DIY blog.

Een artikel wordt door mij, Melanie, zelf geschreven.

Sinds oktober 2018 heb ik een KVK- nummer . Hierdoor kan ik mijn blog nog meer uitbreiden.

Wil je items naar mij opsturen dat kan altijd. Neem hiervoor even contact met mij op zodat ik je mijn gegevens door kan geven. Mail naar: bmellowblog@gmail.com

KVK- nummer: 72705043

Statistieken

Gemiddeld genomen heb ik rond de 30.000 unieke bezoekers per maand. In de zomer maanden kan dit iets lager liggen.

Rond de feestdagen heb ik een piek dat richting de 100,000 unieke bezoekers gaat.

De zomervakantie zal vooral door mij gebruikt worden om mijn content na te lopen en te verbeteren.

Deze cijfers zijn gebasseerd op mijn laatste blog (met de zelfde content). Alles zal ik weer moeten opbouwen, maar ik ben er van overtuigd dat ik snel wer op dit niveau zit. Zodra ik 2 maanden online ben kan ik actuele cijfers geven.

Unieke bezoekers

28853

Bezoekers

35850

Sesies

62541

8100

387

750

4800

Mijn doelgroep

Een groot deel van mij lezers zijn vrouwen tussen de 18 en 54 jaar.

Veelal moeders die zelf creatief zijn of zich graag laten inspireren. Maar ook leraren en opvang medewerkers weten met grote regelmaat de site te vinden.

De meeste lezers komen uit Nederland en België.

Samenwerken

Er zijn diverse samenwerkingen mogelijk bij BMelloW.NL. Reviews, advertorials en winacties zijn een aantal manieren om samen te werken.

Persberichten en uitnodigingen

Graag blijf ik op de hoogte van al het laatste nieuws. Uitjes, bijeenkomsten, nieuwe producten, workshops en presentaties, zijn een aantal dingen waar ik maar wat graag van op de hoogte blijft. Voor berichten van onder andere persbureaus, uitnodigingen en andere nieuwtjes kan je contact met mij opnemen.

Stuur hiervoor een mail naar: bmellowblog@gmail.com

Gesponsorde post of advertorial

Voor een gesponsorde post of advertorial schrijf ik zelf mijn tekst. Aan het eventueel mee geleverde tekst zal ik ten alle tijden mijn eigen draai geven. Standaard zal ik 2 links aanleveren per artikel en je 1 keer op mijn sociale media noemen. Wilt u meer dan 2 links en een sociale media benoeming dan vraag ik een meerprijs per link.

Reviews

Producten mogen altijd worden opgestuurd. Het opvragen van mijn adres kan altijd.

Het opsturen van producten zorgt er niet meteen voor dat ik er ook daadwerkelijk er een review over zal schrijven. Mits ik het zelf aangeef. Een product reviewen tegen een vergoeding, is geen garantie dat ik een positieve review zal schrijven. Ten alle tijden zal ik een eerlijke review schrijven, zoals ik het product ervaar.

Winactie

Winacties zijn ook mogelijk om samen met BMelloW.NL op te zetten. Ik geef graag leuke producten weg. Winacties zullen met regelmaat gedeeld worden op mijn sociale media. Dit zorgt voor veel bekendheid.

Advertentie en banners

Ik plaats op mijn blog geen advertenties en banners. Ik vind het zelf niet fijn als ik een blog lees en doe het mijn lezers dan ook niet aan.

PRIJS OPGAVEN

  • Gesponsorde post of advertorial: €175,-
  • Review uiteraard vraag ik het product. Dit product mag ik ten alle tijden houden. Afhankelijk van de product waarde kan ik er nog eens €50,- bij vragen.
  • Winactie opzet waarbij zowel ik als de lezers het product kunnen winnen vraag ik niet altijd een bedrag. Ook dit is afhankelijk van de waarde van het product. De bijkomende kosten kunnen oplopen tot €50,-

Alle prijzen zijn incl. btw.

Goeie doelen zal ik uiteraard deze bedragen niet vragen. Ook wil ik kleine ondernemers de kans geven. In dat geval valt er over de prijs te onderhandelen.

Ik hoop dat ik je voldoende hebt geïnformeerd. Uiteraard mag je mij bij vragen altijd benaderen. Mailen kan naar: bmellowblog@gmail.com

Samengewerkt met:

Ik noem ook bedrijven waar ik in het verleden mee heb samengewerkt. Met een aantal van deze bedrijven zal ik in de toekomst zeker blijven samenwerken. Sommige sluiten niet meer aan bij mijn blog en doelgroep.

★ Wimke Tolsma ★ Hobby painting ★ Uitgeverij BBNC ★ Crafts and Co ★ Esprit ★ Aftershokz ★ Hands of my chocolate ★ Legoland Discovery Centre Oberhausen ★ Sealife Oberhausen ★ Scarfz.nl ★ Lunchskins ★ Hasbro ★ Uitgeverij Clavis ★ Mio ★ Lucardi ★ Purpuz planner ★ Uitgeverij De Harmonie ★ Ravensburger ★ Uitgeverij Meis & Maas ★ Hemd voor hem ★ Otto ★ TMobile ★ Zoocchini ★

bmellowblog@gmail.com

Op maandag tot vrijdag aanwezig tussen 9.00 & 14.00

Buiten deze tijden en dagen kan het langer duren voordat ik reageer.

Get In Touch

Pin It on Pinterest

Share This