22 jun, 2018 | Knutselen, Blog, DIY, Feestje, Freebies | 0 Reacties

Zwemdiploma medaille knutselen

Medaille voor je zwemdiploma. Hoe leuk is het om je (klein) kind, neefje of nichtje of wie dan ook een extraatje te geven. Hem of haar te laten weten hoe trots je bent.

Een zwemdiploma halen is niet niks en zeker een mijlpaal in het leven van je kind. De medaille is daarom een leuk extraatje die je waterratje verdiend. Geen zin om uren te knutselen, geen probleem.

Je kan deze medaille gratis downloaden.

Zwemdiploma medaille knutselen met gratis printable BMelloW.NL 1

Mijn oudste zoon moet weer proefzwemmen, en daarmee ook afzwemmen. Inmiddels is het geen bijzonder iets meer in ons huis. Na diploma 6 was daar de glans wel van af.

Inmiddels de tel kwijt. Toch staan we er elke keer weer vol bewondering hem aan te moedigen. Ik doe het hem niet na.

Net als mijn waterrat zullen er in deze periode vele andere kinderen afzwemmen. Dan is het toch leuk om een medaille aan je kind te kunnen geven. Zo ontstond er een idee om een medaille te maken voor mijn zoon.

Gefeliciteerd met je waterratje. Als je hier bent om de medaille uit te printen dan is er dus iemand die een diploma gaat halen.

Geen zin in uren knutselen maar wil je wel deze medaille maken. Ik heb het je alvast makkelijk gemaakt. Simpel te downloaden. Met een klein beetje knip en plakwerk en voilà, je hebt een medaille gemaakt. In nog geen 10 minuten. 

Moeilijkheidsgraad: ★ ☆ ☆ ☆

Tijdsduur: < 10 minuten

Benodigdheden:

 • Printer
 • PDF bestand
 • Stevig karton
 • Lijm
 • Schaar
 • Perforator
 • Lint
Zwemdiploma medaille knutselen met gratis printable

Werkbeschrijving:

Heel veel uitleg heeft het niet nodig.

Knip twee cirkels naar eigen keuzen uit. Knip stevig karton uit dat net zo groot is als de cirkels.

Plak de geprinte cirkels op de kartonnen cirkel

Maak er aan de bovenkant een gaatje in met de perforator. Lintje er doorheen en klaar is de medaille voor je zwemdiploma

Hoe kom je aan de PDF bestand?

Je klikt op de onderstaande knop. Er opent nu een nieuw tabblad op je scherm. Je kan nu het bestand downloaden.

Krijg je geen toegang?

 • Kijk dan eerst of je wel toegang hebt tot Google Drive.
 • Mij toegang vragen tot het bestand via Google Drive heeft geen nut. Het bestand staat namelijk open voor iedereen die de link krijgt. Lukt dit niet, kijk dan of jouw instellingen in jouw Google Drive account goed staan ingesteld. Kijk of jij kan downloaden van anderen accounts. ZO niet verander dan de instelling. Dan zou je het bestand moeten kunnen binnen halen.
 • Heb je geen Google account dan is het helaas niet mogelijk om de PDF bestand te downloaden. Vraag het desnoods aan iemand die wel een google account heeft.
 • Kom je er dan nog niet uit neem dan contact met mij op. Dan komen wij er vast wel samen uit.

Gaat jouw kind afzwemmen? Zo ja voor welke diploma? Weet jij een leuke tekst voor op de medaille laat het dan in een opmerking hieronder weten. Wie weet maak ik daar dan ook wel een printable van. 

Lees ook eens: 

Zwemdiploma medaille knutselen
Shares

Ik de blog kan maak ik soms gebruik van een Affiliate link. met deze link verwijs ik je naar een website waar je het desbetreffend product kan kopen. Hiervoor krijg ik een kleine vergoeding. Het heeft verder geen invloed op jouw aankoopbedrag.

Nieuw

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This