Schrijf je in

Krijg toegang tot onze bibliotheek vol met gratis freebies. Blijf op de hoogte van het nieuwste blogs en shop items. Krijg exclusieve leden aanbiedingen.

LEGO uitnodigingen

Op zoek naar een leuke uitnodiging, voor een LEGO thema verjaardagsfeestjes? Voor de echte LEGO fan heb ik 2 gratis uitnodigingen om uit te printen.

Om kinderen op je feestje te laten komen heb je natuurlijk wel uitnodigingen nodig. Met een LEGO fan in huis moest het er wel eens van komen dat ik een LEGO thema uitnodigingen maakte, dus bij deze….

Ik maakte twee soorten LEGO thema uitnodigingen.  Zo heb je ook dit passend binnen het thema.

Print de uitnodiging uit en plak het op stevig gekleurd papier om de kaart af te maken. Uiteraard kun je het ook op stevig wit papier uitprinten. Plakken op ander papier is dan niet meer nodig.

Hoe kom ik aan de uitnodigingen?

Je klikt op de onderstaande knop. Er opent nu een nieuw tabblad op je scherm. Je kan nu het bestand downloaden.

Print de uitnodigingen uit zo vaak als je ze nodig hebt. Wil je meer keus tegen een kleine vergoeding, heb ik nog meer leuke uitnodigingen voor jou.

In de shop:

Wil je meer variatie in de LEGO uitnodigingen, tegen een kleine vergoeding heb ik in de winkel nog meer opties.

LEGO uitnodigingen

0,99

Ik hoop dat er een thema tussen de uitnodigingen zit waar je wat aan hebt. Zo niet welke thema zou jij graag willen zien. Wie weet maak ik die de volgende keer. Welke kaart vind jij het leukst? 

Lees ook eens:

LEGO uitnodigingen gratis printable
Shares

Ik de blog kan maak ik soms gebruik van een Affiliate link. met deze link verwijs ik je naar een website waar je het desbetreffend product kan kopen. Hiervoor krijg ik een kleine vergoeding. Het heeft verder geen invloed op jouw aankoopbedrag.

Nieuw

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This