Schrijf je in

Krijg toegang tot onze bibliotheek vol met gratis freebies. Blijf op de hoogte van het nieuwste blogs en shop items. Krijg exclusieve leden aanbiedingen.

LEGO bingo

Kinderen vermaken op een feestje kan een dingetje zijn. Maar met een bingo zijn kinderen altijd even zoet. En als ze een klein prijsje kunnen winnen wordt het nog leuker.

Een thema feestje is helemaal hip. Tegenwoordig heeft elke kinderverjaardag een thema. Met twee LEGO fans in huis kon ik het dan ook niet laten om er wat mee te gaan doen.

Zorg voor een leuk maar spannend element tijdens een feestje met deze LEGO bingo.

Hoe kom jij aan het spel?

Klik op de onderstaande knop en de 4 bingo kaarten zijn voor jou te downloaden. Er opent nu een nieuw tabblad op je scherm. Je kan nu het bestand downloaden.

Hoe werkt het LEGO bingo?

De geknipte kaartjes doe je in een doos. Leg hier dan een theedoek overheen.

Iedere deelnemer heeft zijn eigen bingo kaart.

Uit de doos wordt een plaatje gepakt zonder te kijken. Deze laat je aan de deelnemers zien. Elk plaatje komt voor en is dus terug te vinden voor de deelnemers. Leg de gebruikte kaarten voor je neer zodat je bij het nakijken precies weet welke je al hebt gehad.

Het doel is om zo snel mogelijk een horizontale of verticale lijn vol te maken. Zijn de kinderen al iets groter en weten ze wat diagonaal is, dan kan je die optie eraan toevoegen. Het middelste vakje met bingo er op is alvast voor je aan gekruist. Die tel je bij de overige vakjes op. Dat scheelt je een vakje invullen.

Let op: Het kan gebeuren dat er twee of meer tegelijk winnen.

Wil je het spel spelen met meer dan 4 personen dan kan je in de shop de LEGO bingo aankopen tot 32 personen.

LEGO bingo spel

0,993,99
0,99
1,99
2,99
3,99
SKU: 026
Category: , ,
Tags:

Wat voor een soort bingo zou jij graag willen dat ik maak? Of wat zou je graag willen dat ik maak rond het thema LEGO?

Lees ook eens:

LEGO bingo
Shares

Ik de blog kan maak ik soms gebruik van een Affiliate link. met deze link verwijs ik je naar een website waar je het desbetreffend product kan kopen. Hiervoor krijg ik een kleine vergoeding. Het heeft verder geen invloed op jouw aankoopbedrag.

Nieuw

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This