Schrijf je in

Krijg toegang tot onze bibliotheek vol met gratis freebies. Blijf op de hoogte van het nieuwste blogs en shop items. Krijg exclusieve leden aanbiedingen.

27 apr, 2017 | Koningsdag, Blog, Feestje | 0 Reacties

Koningsdag quotes

Koningsdag quotes. Om alvast in de stemming te komen. Of om gewoon te delen. Ben jij net als ik al weken van te voren bezig met Koningsdag? Kijk jij er ook zo naar uit.  Met een quote over Koningsdag zal je zeker in de stemming komen.

Vandaag is het dan zo ver. Koningsdag is er weer. Een van mijn favoriete feestdagen is toch wel Koningsdag. Ik wordt er altijd zo vrolijk van. En als het weer dan ook maar een beetje mee zit, ben ik de hele dag op pad. Soms met en soms zonder kinderen.

Koningsdag quotes

Ik kan het dan ook niet laten om voor jou een aantal leuke en grappige Koningsdag  Quotes in elkaar te zetten. Wie houdt er nu niet van quotes? Ik vind dat in ieder geval wel. En ook rond het thema Koningsdag zijn er weer genoeg quotes te vinden en te bedenken. Ik heb een aantal leuke maar vooral ook grappige quotes voor je op een rijtje gezet. Je mag ze uiteraard delen met elkaar. Daar zijn ze immers voor.

Koningsdag quote slecht engels
Koningsdag quote keep calm its kingsday
Koningsdag quote wilhelmus eerste couplet
Koningsdag quote troep verkopen
Koningsdag quote keep calm and love orange
Koningsdag quote proud to be dutch

Zo was het dan een aantal leuke en grappige Koningsdag quotes. Ik hoop dat jij ze net zo leuk vind als ik. Natuurlijk zijn deze quotes niet door mij persoonlijk verzonnen. Maar wel zelf bewerkt en in elkaar gezet.

Ik wens je veel plezier met Koningsdag. Of je nu lekker thuis blijft voor de buis of gaat verkopen. Wat je ook gaat doen, veel plezier.

Lees ook eens:

Shares

Ik de blog kan maak ik soms gebruik van een Affiliate link. met deze link verwijs ik je naar een website waar je het desbetreffend product kan kopen. Hiervoor krijg ik een kleine vergoeding. Het heeft verder geen invloed op jouw aankoopbedrag.

Nieuw

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This