Koningsdag quotes

27/04/2017/
v

Koningsdag quotes. Om alvast in de stemming te komen. Of om gewoon te delen. Ben jij net als ik al weken van te voren bezig met Koningsdag? Kijk jij er ook zo naar uit.  Met een quote over Koningsdag zal je zeker in de stemming komen.

Vandaag is het dan zo ver. Koningsdag is er weer. Een van mijn favoriete feestdagen is toch wel Koningsdag. Ik wordt er altijd zo vrolijk van. En als het weer dan ook maar een beetje mee zit, ben ik de hele dag op pad. Soms met en soms zonder kinderen.

Koningsdag quotes

Ik kan het dan ook niet laten om voor jou een aantal leuke en grappige Koningsdag  Quotes in elkaar te zetten. Wie houdt er nu niet van quotes? Ik vind dat in ieder geval wel. En ook rond het thema Koningsdag zijn er weer genoeg quotes te vinden en te bedenken. Ik heb een aantal leuke maar vooral ook grappige quotes voor je op een rijtje gezet. Je mag ze uiteraard delen met elkaar. Daar zijn ze immers voor.

Koningsdag quote slecht engels
Koningsdag quote keep calm its kingsday
Koningsdag quote wilhelmus eerste couplet
Koningsdag quote troep verkopen
Koningsdag quote keep calm and love orange
Koningsdag quote proud to be dutch

Zo was het dan een aantal leuke en grappige Koningsdag quotes. Ik hoop dat jij ze net zo leuk vind als ik. Natuurlijk zijn deze quotes niet door mij persoonlijk verzonnen. Maar wel zelf bewerkt en in elkaar gezet.

Ik wens je veel plezier met Koningsdag. Of je nu lekker thuis blijft voor de buis of gaat verkopen. Wat je ook gaat doen, veel plezier.

Lees ook eens:

Shares
Natuur speurtocht gratis printable

Nieuw:

Wordt lid van mijn Facebookgroep. De groep waar iedereen zijn creativiteit mag laten zien. Of alle creatieve vragen kan stellen.

Create and have fun, Melanie

Soms  maak ik gebruik van affiliate marketing in mijn content. Wat houd dat in?

Als je via mijn blog een aanbevolen product koopt dan krijg ik daar een kleine vergoeding voor. Dit heeft geen invloed op het aankoop bedrag voor jou. De aanbevolen producten zijn producten waar ik achter sta en zelf gebruik. Wil je meer weten over Affiliate marketing ga dan naar de disclaimer voor meer informatie.

Konijn knutselen met pompoms

Konijn knutselen met pompoms

Van pompoms kan je heel veel dingen maken. Zo ook dieren. Vandaag vertel ik je stap voor stap hoe je een konijn kan knutselen van pompoms. Wil je een ander dier maken dat kan ook. De techniek is zo simpel dat je er elk dier kan van maken dat je wilt. Met dierendag of...

Pastel pompoenen schilderen met spullen van de Action

Pastel pompoenen schilderen met spullen van de Action

Pompoenen beschilderen die vele jaren meegaan, het kan. Met plastic pompoenen kan je ze maken naar je eigen smaak. Want waarom moet een pompoen per se oranje zijn. Vandaag geef ik je tips om simpel pompoenen kan pimpen en voor vele jaren kan gebruiken. Al een aantal...

DIY pompoen piñata

DIY pompoen piñata

Op zoek naar leuke DIY’s om te maken voor Halloween? Dan is de pompoen piñata perfect. Kinderen vinden piñata’s geweldig. De piñata is simpel te maken en kost je vrij weinig. Klinkt het perfect…. Dan is de DIY-pompoen piñata perfect voor jou. De herfst is in aantocht…...

Bedankje labels voor de leraar

Bedankje labels voor de leraar

Wil jij iets maken of kopen om de leraar te bedanken? Met de bedankje labels maak je het geven van een cadeautje nog leuker. En het mooiste is, het is gratis te downloaden. Dus direct te gebruiken. Diverse labels voor verschillende cadeautjes.  Hoe kom je aan de...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest