18/01/2017

Knutselen met wc-rollen

Knutselen met wc-rollen is niet alleen leuk maar het is ook vriendelijk voor je portemonnee.

Ik laat je verschillende simpel te maken knutsels zien gemaakt van wc-rollen. Laat je inspireren en zie wat je er allemaal mee kan maken.

Knutselen met wc-rollen is niet alleen leuk het is ook iets wat je altijd wel in huis hebt. Merendeel van de knutsels die ik heb gemaakt van wc-rollen kan je maken met wat jij waarschijnlijk al in huis hebt.

Hierdoor is knutselen met wc-rollen de prefecten item om mee te knutselen.

Kasteel met wc-rollen knutselen

Kasteel

Maak het simpel of voeg er van alles aan toe. Zowel de ridders als prinsessen zullen zich met het kasteel vermaken.

Dieren knutselen met wc-rollen

Dieren met wc-rollen knutselen:

Dieren knutselen is iets wat ik graag doe. Wist je dat je al heel makkelijk dieren kan knutselen met wc-rollen?

Hieronder een verzameling met dieren. Maak ze na, of laat het jou inspireren om er je eigen draai aan te geven.

Als je de verschillende technieken eenmaal snapt kan je alle dieren maken die je maar kan bedenken.

Met de draak, giraffen en parkieten kan je echt spelen. De parkieten zijn armbanden. En de draak en giraffen zijn marionetten. Hoe leuk is dat!!

Ben je klaar met knutselen, kan je er nog mee spelen. Zo hou je een kind uren zoet.

Hallween met wc rollen knutselen

Tekst:

Tekst als happy birthday, een naam of een feestdag zoals ik eerder maakte voor Halloween is een leuke manier om een tafel aan te kleden. Het vraagt wel om wat nadenk werk. De letters moeten immers wel goed leesbaar zijn en blijven staan. Het voordeel van de letters is dat je het kan aanpassen aan elke gewenste thema. Verf het in de kleur wat erbij past en voilà.

IJsjes knutselen met wc rollen

IJsjes 

Super simpel te maken ijsjes geschikt voor de peuters en kleuters.

Super Mario, Luigi, Princess Peach en Toad knutselen met wc-rollen

Poppen:

Poppen kan je er uiteraard ook van maken. Met wat draden van wol maak je heel eenvoudig haar. Of maak er eens iets anders van. Je eigen fantasie monster of robots. Een enge zombie of mummie voor Halloween. Je kan het zo gek niet bedenken en het is mogelijk.

Bloesemboom knutselen met wc-rollen

Bloesemboom

De bloesemboom is een knutsel project met een mooi eindresultaat. Een goede aanvulling als je kinderen wilt leren over de lente. Maar ook samen met andere karakters niet zal misstaan.

Kerstmis zuurstok knutselen met wc-rollen

Go big

Tot slot nog een laatste. Een mega kerst zuurstok gemaakt van ja wel, wc-rollen. Een leuke decoratie stuk voorin je huis tijdens de feestdagen. Zo zie je wat er allemaal mogelijk is met wc-rollen.

Dit was het voor nu, maar ik weet zeker dat er nog heel veel meer bij zullen komen.

Welke is jouw favoriet?

Knutselen met wc-rollen
Shares

Wordt lid van mijn Facebookgroep. De groep waar iedereen zijn creativiteit mag laten zien. Of alle creatieve vragen kan stellen.

Create and have fun, Melanie

Soms  maak ik gebruik van affiliate marketing in mijn content. Wat houd dat in?

Als je via mijn blog een aanbevolen product koopt dan krijg ik daar een kleine vergoeding voor. Dit heeft geen invloed op het aankoop bedrag voor jou. De aanbevolen producten zijn producten waar ik achter sta en zelf gebruik. Wil je meer weten over Affiliate marketing ga dan naar de disclaimer voor meer informatie.

Hoe maak je mooie collages?

Hoe maak je mooie collages?

Zie jij mooie collages en lukt het jou maar niet om mooie te maken. Of weet je niet hoe je moet beginnen. Met de stappenplan en tips kan ook jij mooi collages maken. Collages maken is een leuke manier om (restjes) papier, washi tape, stickers, afbeeldingen en wat je...

Houten klompen upcyclen met spullen van de Action

Houten klompen upcyclen met spullen van de Action

Heb je houten klompen of wil je het graag eens pimpen? Twee verschillende technieken pas ik toe. Makkelijk te maken met stap voor stap uitleg. Met alleen maar spullen die te koop zijn bij de Action. Woord vooraf: Als je denkt wat zijn de foto’s fel van kleur. Buiten...

Bloesemboom tekenen met Crêpepapier

Bloesemboom tekenen met Crêpepapier

Tekenen met vooral peuters en kleuters kan een uitdaging zijn.  Maar de bloesemboom tekenen met crêpepapier is makkelijk, leuk en snel. Perfect om te tekenen/ knutselen met de kleinste creabea’s onder ons. Het maken van de bloesemboom inspireerde mij door...

Kinderboerderij speurtocht

Kinderboerderij speurtocht

Spelen op een (kinder-)boerderij kan nog leuker zijn. Met de gratis boerderij speurtocht ga je op zoek naar dingen die je vindt op een (kinder-)boerderij. Om de beleving nog leuker te maken heb ik een speurtocht gemaakt die je gratis uit kan printen. Op de speurtocht...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Shares