Schrijf je in

Krijg toegang tot onze bibliotheek vol met gratis freebies. Blijf op de hoogte van het nieuwste blogs en shop items. Krijg exclusieve leden aanbiedingen.

1 mrt, 2020 | Freebies, Blog | 0 Reacties

Kleurenbingo

Kleuren leren is nog nooit zo leuk geweest. Met deze kleuren bingo maak je niet alleen leerzaam maar ook leuk. 

Speciaal voor de iets oudere kinderen heb ik een led uitvoering gemaakt.

Geschikt voor 1,5 tot 6 jaar.

2 bingo kaarten en extra kaarten voor jou om gratis te downloaden. Oefen de kleuren met je peuter en kleuter. Of lees de kleuren samen met je kind uit groep 3/4. Zo kunnen er meerdere kinderen uit 1 gezin of opvang mee doen.

En het leukste is…. het is gratis te downloaden.

Hoe werkt de kleurenbingo?

De bingo kaarten kan je met 2 personen spelen. Er zijn twee kaarten waar je alle kleuren (groter) vindt. Knip deze kleuren uit. Plaats in een doos of mand de uitgeknipte kleuren en hutsel de kleuren door elkaar. Plaats er een theedoek overheen (of wat je er ook voor kan gebruiken). Trek een kaartje uit de mand en laat de kinderen de kleur afstrepen. Deze bingo is een 4 op een rij voldoende. 

Hoe kan ik aan de bingo kaarten komen?

Klik op de onderstaande knop en download de kaarten. Er zijn 2 bingo kaarten. De andere kaarten zijn om de getrokken kleuren te laten zien. Of als je het moeilijker wilt maken.

Gedownload en hoe nu verder?

Heb je alle benodigde kaarten gedownload? En natuurlijk uitgeprint? Dan kan je direct aan de slag.

Je kan de kaarten in een map bewaren, door er gaatjes in te maken. Of je plastificeer de kaarten om nog lang mee te kunnen gaan.

Lees ook eens: 

Wil je de kleuren bingo met maar liefst 12 kinderen kunnen spelen? Dat kan. Ook zitten hier gelezen kaarten bij zodat het voor iets ouderen kinderen die net leren of kunnen lezen een leuk spel is.

Kleuren bingo

2,20

Denk jij dat de kleuren bingo kaarten nuttig zijn bij het leren lezen?

Sla op voor later op Pinterest:

Kleuren bingo gratis
Shares

Ik de blog kan maak ik soms gebruik van een Affiliate link. met deze link verwijs ik je naar een website waar je het desbetreffend product kan kopen. Hiervoor krijg ik een kleine vergoeding. Het heeft verder geen invloed op jouw aankoopbedrag.

Nieuw

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This