Schrijf je in

Krijg toegang tot onze bibliotheek vol met gratis freebies. Blijf op de hoogte van het nieuwste blogs en shop items. Krijg exclusieve leden aanbiedingen.

Kerstster maken van touw

Kerststerren maken van touw. Een knutsel project voor klein en groot. Hang het in de boom als ornamenten. Of hang ze bij elkaar als een mobiel. Superleuk en simpel om te maken en zal in geen enkel huis misstaan.

Moeilijkheidsgraad:    

Tijdsduur: < 15 minuten

Kerstster maken van touw

Benodigdheden:

  • Stevig karton
  • Touw
  • Kralen of andere kleine glinster materiaal
  • Alleslijm
  • Schaar
  • Sjablonen sterren

Werkbeschrijving:

Teken een ster op stevig karton. Knip de kerstster uit.

Ga nu met het touw naar keuzen om de ster heen.

Kinderen vanaf een jonge leeftijd kunnen dit al. Verwacht niet dat het mooi vol en strak eromheen gedraaid wordt. Persoonlijk vind ik dit wel zijn charmes hebben. Je kan eventueel een beetje lijm op de ster plakken zodat het touw beter op zijn plek blijft zitten. 

Touw

Leg een knoop in het touw.

Ben je klaar met het touw en dus de kerstster dan kan je er nog voor kiezen om er kralen aan vast te maken. Je kan ook andere glitter/ kerst spullen gebruiken. Leef je uit en maak er een ster van die bij jou past.

Maak een aantal kerststerren als je de ornamenten meerdere keren in je boom wilt terug laten komen. Of maak er meerdere en hang ze bij elkaar als een mobiel.

Kerstster maken van touw. Zo zie je maar hoe simpel dit is om te maken. Leuk voor een knutselmiddag. Het vraagt weinig tijd. De kerstster zijn voor kinderen met weinig geduld een perfecte knutsel.

Wat vind je van de kerstster van touw? Is het iets dat jij met je kinderen gaat maken?

Lees ook eens:

Pin de afbeelding op Pinterest voor later:

Kerstster maken van touw
Shares

Ik de blog kan maak ik soms gebruik van een Affiliate link. met deze link verwijs ik je naar een website waar je het desbetreffend product kan kopen. Hiervoor krijg ik een kleine vergoeding. Het heeft verder geen invloed op jouw aankoopbedrag.

Nieuw

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This