10 sep, 2020 | Freebies, Blog | 0 Reacties

I spy herfst editie

I spy herfst editie. Zoek alle plaatjes. Hoe vaak kan jij ze vinden? Een spel dat goed is voor een de nodige tijdverdrijf. 

Diverse plaatjes zijn op verschillende manieren verstopt in de afbeelding. De afbeeldingen kunnen op zijn kop, gespiegeld groter of kleiner zijn. Het is een uitdagend spel voor groot en klein. Elk plaatje zit er meerdere keren in verstopt. (Minstens 1 keer maximaal 10 keer.) Kan jij ze allemaal vinden?

I spy herfst editie. Zoek de plaatjes opdrachten

In de I spy herfst editie heb ik onder in het PDF bestand de afbeeldingen die je moet zoeken afgebeeld. In het vakje kan je opschrijven hoeveel keren jij denkt ze te vinden.

Komt jouw antwoord overeen met de juiste antwoorden? Hieronder vind je de antwoorden. Klopt je antwoord niet, zoek dan nog even verder. 

Hoe te downloaden:

Je klikt op de onderstaande knop. Er opent nu een nieuw tabblad op je scherm. Je kan nu het bestand downloaden.

Krijg je geen toegang?

  • Heb je geen Google account dan is het helaas niet mogelijk om de PDF bestand te downloaden. Vraag het desnoods aan iemand die wel een google account heeft.
  • Kijk dan eerst of je wel toegang hebt tot Google Drive.
  • Mij toegang vragen tot het bestand via Google Drive heeft geen nut. Het bestand staat namelijk open voor iedereen die de link krijgt. Lukt dit niet, kijk dan of jouw instellingen in jouw Google Drive account goed staan ingesteld. Kijk of jij kan downloaden van anderen accounts. Zo niet verander dan de instelling. Dan zou je het bestand moeten kunnen binnen halen.

I spy, zoek de herfst plaatjes boek

0,99

I spy herfst editie boek

Vind je kind het spel leuk en kan het alles vinden. Voor een klein prijsje heb ik nog veel meer I spy uitdagingen. De gratis versie dit hier bij in.

Ga naar de shop voor meer i spy opdrachten.

GA NAAR DE SHOP

Lees ook eens:

I spy herfst editie. Zoek de plaatjes opdrachten
Shares

Ik de blog kan maak ik soms gebruik van een Affiliate link. met deze link verwijs ik je naar een website waar je het desbetreffend product kan kopen. Hiervoor krijg ik een kleine vergoeding. Het heeft verder geen invloed op jouw aankoopbedrag.

Nieuw

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This