Schrijf je in

Krijg toegang tot onze bibliotheek vol met gratis freebies. Blijf op de hoogte van het nieuwste blogs en shop items. Krijg exclusieve leden aanbiedingen.

12 okt, 2021 | DIY, Blog, Eropuit, Knutselen | 0 Reacties

Hoe overleef je de Kreadoe beurs?

De kreadoe beurs is de plek voor iedereen die ook maar een beetje creatief is of bezig wil zijn.

De beurs is erg druk, veel stands en workshops. Ondanks de plattegronden kan het overweldigend zijn. Hoe kan je de dag zo leuk mogelijk maken zonder gillend gek te worden? Met mijn tips zal je dag zeker leuker verlopen.

Ga jij naar de Kreadoe beurs? De creatieve beurs waar je werkelijk waar elke creatieve hobby terug kan vinden en heel veel winkels bij elkaar te vinden is. Leuke workshops, gezellige mensen, kortom een leuk dagje uit.

Maar net als de huishoudbeurs kan de Kreadoe beurs best overweldigend zijn. Met de volgende tips zal het je dag zeker een stuk aangenamer maken.

Hoe overleef je de Kreadoe beurs

Vaste plek

Spreek een plek af waar je elkaar terug kan vinden. Ja zelfs met telefoons kan door de mega drukte, het netwerk plat liggen of zeer traag werken. Weten waar je elkaar terug kan vinden is altijd handig.

Bedenk wat je van tevoren wilt kopen/zien.

Maak een wensenlijst van wat je graag zou willen kopen. Mits er ongelimiteerde budget is, hou je je makkelijker aan een budget, als er een lijst is Laat je niet verleiden door andere producten. Hou je aan de lijst. Zoek de producten op je wenslijst van tevoren op. Zo weet je wat je ervoor mag betalen. En of een beursaanbieding ook echt een aanbieding is. Vind je niet alles op je wenslijst, of is het geen aanbieding dan kan je altijd er nog over denken om het op een ander moment aan te schaffen.

Bekijk van tevoren welke winkels

Van tevoren kijken welke shops je een kijkje wilt nemen kan handig zijn. Bijvoorbeeld als je erover nadenkt een groter item aan te kopen. Is er een verkoper op de beurs, dan kan je daar informatie inwinnen. Het product bekijken enz. Dit is zeker handig als je bijvoorbeeld een nieuwe naaimachine wilt aanschaffen. Er zijn er zoveel te verkrijgen. Met allemaal weer andere opties. Je laten informeren en de opties te bekijken kan het makkelijker maken om tot een juiste keuzes te komen.

Ik koop bijvoorbeeld elke beurs weer een aantal nieuwe Tombow brush pennen. Ik weet wat ze normaal kosten en wat ik er dus niet voor wil betalen. Ik maak van tevoren een lijst met de kleuren die ik al heb, moet vervangen of nieuwe kleuren die ik graag zou willen. Zo kan ik goed en snel de aankopen doen.

Bekijk van tevoren alle workshops

Er zijn vele leuke workshops. Je inschrijven voor de workshops gebeurt veelal van tevoren, door je online in te schrijven. Je kan uiteraard je ook inschrijven als je op de Kreadoe beurs zelf komt, maar vaak zitten ze al vol. Moet of wil je ter plekke je inschrijven, zorg dan dat je vroeg aanwezig bent. De workshops zitten veelal om 11 uur al volledig vol.

“Bekijk of doe mee met nieuwe hobby’s, daar is de beurs perfect voor. Want zeg nu zelf, je kan nooit genoeg creatieve hobby’s hebben.”

Zorg voor rustmomenten

Je loopt al snel de nodige kilometers. Alle workshops achter elkaar plannen is uiteraard leuk als dat je enige doel is. Maar om de dag afwisselend te houden en niet te veel tegelijk, even een verandering van struinen naar workshop of iets eten zorgt ervoor dat je het een hele dag volhoudt.

Neem eten en drinken mee

Misschien is het dit jaar beter geregeld. Maar ik merkte voorgaande jaren dat het verkrijgen van eten en drinken een drama is. Lange (hele lange) rijen bij de paar plekken waar wat te verkrijgen is. En wat er is te verkrijgen, is erg beperkt. Vegetarisch (laat staan veganistisch) of halal is er niet. Misschien was het er wel, maar ik ben het er niet tegen gekomen. In een tijd waar steeds meer mensen een ander dieet hebben kunnen ze met een aantal best rekening houden. Al is er maar iets in te verkrijgen.

Ik hoop dat je wat aan de tips hebt en vergeet niet te genieten.  Heb jij nog tips dan lees ik die graag terug in de opmerkingen.

Lees ook eens:

Hoe overleef je de Kreadoe beurs
Shares

Ik de blog kan maak ik soms gebruik van een Affiliate link. met deze link verwijs ik je naar een website waar je het desbetreffend product kan kopen. Hiervoor krijg ik een kleine vergoeding. Het heeft verder geen invloed op jouw aankoopbedrag.

Nieuw

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This