Hoe overleef je de Kreadoe beurs?

12/10/2021/
v

De kreadoe beurs is de plek voor iedereen die ook maar een beetje creatief is of bezig wil zijn.

De beurs is erg druk, veel stands en workshops. Ondanks de plattegronden kan het overweldigend zijn. Hoe kan je de dag zo leuk mogelijk maken zonder gillend gek te worden? Met mijn tips zal je dag zeker leuker verlopen.

Ga jij naar de Kreadoe beurs? De creatieve beurs waar je werkelijk waar elke creatieve hobby terug kan vinden en heel veel winkels bij elkaar te vinden is. Leuke workshops, gezellige mensen, kortom een leuk dagje uit.

Maar net als de huishoudbeurs kan de Kreadoe beurs best overweldigend zijn. Met de volgende tips zal het je dag zeker een stuk aangenamer maken.

Hoe overleef je de Kreadoe beurs

Vaste plek

Spreek een plek af waar je elkaar terug kan vinden. Ja zelfs met telefoons kan door de mega drukte, het netwerk plat liggen of zeer traag werken. Weten waar je elkaar terug kan vinden is altijd handig.

Bedenk wat je van tevoren wilt kopen/zien.

Maak een wensenlijst van wat je graag zou willen kopen. Mits er ongelimiteerde budget is, hou je je makkelijker aan een budget, als er een lijst is Laat je niet verleiden door andere producten. Hou je aan de lijst. Zoek de producten op je wenslijst van tevoren op. Zo weet je wat je ervoor mag betalen. En of een beursaanbieding ook echt een aanbieding is. Vind je niet alles op je wenslijst, of is het geen aanbieding dan kan je altijd er nog over denken om het op een ander moment aan te schaffen.

Bekijk van tevoren welke winkels

Van tevoren kijken welke shops je een kijkje wilt nemen kan handig zijn. Bijvoorbeeld als je erover nadenkt een groter item aan te kopen. Is er een verkoper op de beurs, dan kan je daar informatie inwinnen. Het product bekijken enz. Dit is zeker handig als je bijvoorbeeld een nieuwe naaimachine wilt aanschaffen. Er zijn er zoveel te verkrijgen. Met allemaal weer andere opties. Je laten informeren en de opties te bekijken kan het makkelijker maken om tot een juiste keuzes te komen.

Ik koop bijvoorbeeld elke beurs weer een aantal nieuwe Tombow brush pennen. Ik weet wat ze normaal kosten en wat ik er dus niet voor wil betalen. Ik maak van tevoren een lijst met de kleuren die ik al heb, moet vervangen of nieuwe kleuren die ik graag zou willen. Zo kan ik goed en snel de aankopen doen.

Bekijk van tevoren alle workshops

Er zijn vele leuke workshops. Je inschrijven voor de workshops gebeurt veelal van tevoren, door je online in te schrijven. Je kan uiteraard je ook inschrijven als je op de Kreadoe beurs zelf komt, maar vaak zitten ze al vol. Moet of wil je ter plekke je inschrijven, zorg dan dat je vroeg aanwezig bent. De workshops zitten veelal om 11 uur al volledig vol.

“Bekijk of doe mee met nieuwe hobby’s, daar is de beurs perfect voor. Want zeg nu zelf, je kan nooit genoeg creatieve hobby’s hebben.”

Zorg voor rustmomenten

Je loopt al snel de nodige kilometers. Alle workshops achter elkaar plannen is uiteraard leuk als dat je enige doel is. Maar om de dag afwisselend te houden en niet te veel tegelijk, even een verandering van struinen naar workshop of iets eten zorgt ervoor dat je het een hele dag volhoudt.

Neem eten en drinken mee

Misschien is het dit jaar beter geregeld. Maar ik merkte voorgaande jaren dat het verkrijgen van eten en drinken een drama is. Lange (hele lange) rijen bij de paar plekken waar wat te verkrijgen is. En wat er is te verkrijgen, is erg beperkt. Vegetarisch (laat staan veganistisch) of halal is er niet. Misschien was het er wel, maar ik ben het er niet tegen gekomen. In een tijd waar steeds meer mensen een ander dieet hebben kunnen ze met een aantal best rekening houden. Al is er maar iets in te verkrijgen.

Ik hoop dat je wat aan de tips hebt en vergeet niet te genieten.  Heb jij nog tips dan lees ik die graag terug in de opmerkingen.

Lees ook eens:

Hoe overleef je de Kreadoe beurs
Shares
Natuur speurtocht gratis printable

Nieuw:

Wordt lid van mijn Facebookgroep. De groep waar iedereen zijn creativiteit mag laten zien. Of alle creatieve vragen kan stellen.

Create and have fun, Melanie

Soms  maak ik gebruik van affiliate marketing in mijn content. Wat houd dat in?

Als je via mijn blog een aanbevolen product koopt dan krijg ik daar een kleine vergoeding voor. Dit heeft geen invloed op het aankoop bedrag voor jou. De aanbevolen producten zijn producten waar ik achter sta en zelf gebruik. Wil je meer weten over Affiliate marketing ga dan naar de disclaimer voor meer informatie.

Hoe maak je een Adventskalender boek?

Hoe maak je een Adventskalender boek?

Een adventskalender hoort steeds meer bij Kerstmis. Vele soorten en maten zijn er tegenwoordig te koop. En nog veel meer soorten zijn er zelf te maken. Het maken van de adventskalender boek is een leuk cadeau om te geven, maar ook om zelf te gebruiken. Ik maakte er...

IJsjes knutselen met restjes papier

IJsjes knutselen met restjes papier

Heb je veel restjes papier? Weet je niet zo goed wat je er mee kan doen? Dan is IJsje knutselen met restjes papier wellicht iets voor jou. Maak het zelf of met je kinderen. Vanaf een jonge leeftijd al te maken en ruimt je voorraad met knutsel spullen ietsje op. Ik...

Junk journal pagina’s thema Alice in Wonderland

Junk journal pagina’s thema Alice in Wonderland

Heb je een journal of een junk journal en wil je iets leuks maken met het thema Alice in Wonderland? Weet je niet zo goed wat je kan maken, misschien wel inspiratieloos. Op zoek naar ideeën? Dan moet je zeker verder lezen. Heb je niks in huis om met het thema Alice in...

Sticker Lover boek review

Sticker Lover boek review

Ben jij gek op stickers? Heb je er meer dan je nodig hebt? Of ben je op zoek naar stickers dat perfect past in je bullet journal? Dan heb ik het boek voor jou. Speciaal voor alle sticker lover…. Een stickerboek, sticker lover boek. Stickers benadrukken iets...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest