Schrijf je in

Krijg toegang tot onze bibliotheek vol met gratis freebies. Blijf op de hoogte van het nieuwste blogs en shop items. Krijg exclusieve leden aanbiedingen.

11 apr, 2017 | Koningsdag, Blog, Feestje | 0 Reacties

7 tips. Hoe kan je geld verdienen tijdens Koningsdag?

Koningsdag komt er alweer snel aan. Weet jij al wat je gaat doen met Koningsdag? Waarom niet geld verdienen. 

Met je kleedje wat ouwe meuk verkopen om vervolgens nog meer troep te kopen, dat kan. Maar wat kan je nog meer doen om geld te verdienen? Ik heb een aantal tips voor jou. Hoe kan je geld verdienen tijdens Koningsdag?

Koningsdag quote troep verkopen

Het is weer bijna zo ver, Koningsdag. Overal krijg ik de vraag, wat ga jij doen met Koningsdag? Eerlijk gezegd ben ik daar nooit zo mee bezig. Ik plan op het allerlaatste moment. Erg afhankelijk van het weer.

Maar dit jaar moet het gewoon. Het verkopen van heel veel meuk. De kelder staat zo ver opgestapeld dat de fietsen op het balkon staan. Iets met gebrek aan ruimte. Het is dan niet alleen een kwestie van zakcentje verdienen. Maar echt noodzaak. Het teveel aan speelgoed en kleding opruimen. Maar hoe ga ik dat aanpakken? En hoe kan ik nog meer geld verdienen. Als ik er toch voor moet gaan zitten, dan probeer ik ook echt wel er zo veel mogelijk aan te verdienen.

Na lang nadenken heb ik er een aantal bedacht. En vandaag ga ik die ideeën en de daarbij behorende tips met jou delen. Geld verdienen tijdens Koningsdag. Ja, het is mogelijk. En met meer dan alleen oude meuk te verkopen.

Hoe verkoop je oude meuk

Het verkopen van oude speelgoed en kleding is natuurlijk het meest ideale manier om je huis op te ruimen en een zakcentje te verdienen. Maar hoe kan je het voor jou en je kinderen een leuk dagje maken. En hoe kan je het vooral je zelf makkelijker maken.

Bereid alles goed voor

Hiermee bedoel ik zoek alle spullen van tevoren uit. Niet een avond van tevoren.

Wat ga je allemaal verkopen. Ga er met je kind samen voor zitten. Maak van bijvoorbeeld poppen en de daarbij behorende kleding zakjes waar alles in zit. Je kan ook zakjes vol met kleine autootjes maken. Een prijsje eraan en klaar. Maak het dicht, maar wel zodanig dat het makkelijk open te maken is. Plak er meteen een prijskaartje op/ aan. Dan hoef je hier later niet meer over na te denken. Stop direct alles bij elkaar in tassen, bakken of dozen. Moet je met de auto ruim je auto dan alvast in met al het meuk.

Prijskaartjes

Plaats ook op lossen speelgoed een prijskaartje. Scheelt een hoop nadenkwerk als je aan het verkopen bent. Bovendien weet de potentiële koper wat het gaat kosten. Als je wat van de prijs wilt afhalen kan dat altijd ter plaatsen. Onder het mom van; jij bent zo speciaal, jij kan het voor een speciale prijs krijgen. Dan is de koop waarschijnlijk snel rond.

Dat durft niemand toch te weigeren.

7 tips. Hoe kan je geld verdienen tijdens Koningsdag

Kleding verkopen

Wat mij elke keer weer opvalt met verkopers van kleding dat mooi opgehangen kleding niet veel uitmaakt. Mensen willen graaien. Maak een bak waarin je al je kleding kan stoppen. Heb je geen bak, leg het dan op een kleedje. Plaats er een bord bij met een bedrag erboven. Alles in die bak is dan te koop voor dat geldbedrag.

Zo is het meteen voor iedereen duidelijk. Kleding die je voor meer of minder wilt verkopen moet je goed apart houden. Persoonlijk zou ik dit niet doen. Zeker niet duurder dan kan je dat beter ergens anders verkopen.

Mensen willen koopjes en een snelle aankoop tijdens Koningsdag. Duurdere spullen werken minder goed. Wil je sokken verkopen dan zou ik daar pakketten van maken. Het hele pakket verkoop je voor het bedrag waar je alle kleding voor verkoopt. Niet te moeilijk maken voor de kopers.

Duidelijkheid is voor kopers, maar ook voor jezelf makkelijker.

Lees ook eens: Koningsdag tutu maken zonder naaimachine

Grabbelton

Heb je veel klein spul? Van die prulletjes aan speelgoed waarvoor je nauwelijks een geldbedrag kan vragen.

Dan kun je het (zoals ik hierboven al benoemde) bundelen en in zakjes doen. Maar je kan ook een grabbelton maken.

Kleed een ton of doos leuk aan. Doe al de kleine spulletjes er in. Maak er een leuk prijsje voor. Bijvoorbeeld €0,25 cent per grabbel. Dan kan je er meer aan verdienen dan wanneer je het per stuk zou verkopen. Bovendien vinden kinderen een grabbelton erg spannend. Succes gegarandeerd.

Zelfgemaakte frutsels

Een speldje om op je kleding te pinnen. Een armbandje, haarspeld, kroontje of iets anders leuks. Je kan het zo gek niet bedenken of je kan het maken en uiteraard verkopen tijdens Koningsdag.

Nog meer leuke ideeën opdoen? ga dan naar mijn Koningsdag Pinterest bord.

Schminken

Ben je hier niet goed in? Geen nood aan de man/ vrouw. Koop een sjabloon en gebruik dat als hulpmiddel om een kleine tatoeage te maken met schmink. Of koop een stick waar de drie kleuren inkt al op zitten. Een veeg en je hebt de Nederlandse vlag. Super simpel toch. Vraag er €0,05 cent voor. Het is niet veel maar alle beetjes helpen. Voor een tatoeage of echt schmink kan je uiteraard veel meer vragen.

Kan jij goed schminken? Dan kan je er natuurlijk leuk aan verdienen. Welk kind wil niet geschminkt worden. Dat zijn er maar weinig. Alleen moet je het jezelf niet te moeilijk maken. Hou het simpel en zorg dat je de te schminken figuren niet te veel tijd in beslag neemt. Neem geen boekwerken mee waaruit ze kunnen kiezen, hou het bij een paar kleintjes. Zo voorkom je dat je overwerkt raakt. Of te lange wachtrijen krijgt. Het moet wel leuk blijven.

Heb je geen zin in schmink dan kan je ook van die kant en klare tatoeages plakken bij mensen. Ook zeker een succes en het is zo gezet.

Spelletjes

Hoe leuk is het om een spelletje te bedenken en daar geld aan te verdienen. Dat is toch echt een feestje. Hoe gekker hoe beter. Met Koningsdag kan het gewoon niet gek genoeg zijn. Dus ga er voor bedenk iets geks en verdien dat geld.

Lees ook eens: Koningsdag bingo

Muziek

Ben je een muzikant die nog ontdekt wilt worden? Dan is Koningsdag de dag om je talenten ten gehore te brengen. Speel je instrument of wees de grote nieuwe DJ. Wees wie je wilt zijn. Speel muziek, zing of dans. Laat je ware talenten naar boven komen. Veel mensen vinden dit erg gezellig. Doordat er de nodige moed en lef voor nodig is wordt er al snel geld gegeven.

7 tips. Hoe kan je geld verdienen tijdens Koningsdag

Lekkernij

Je kan natuurlijk ook zakjes snoep verkopen. Of ga eens bakken. Wat erg leuk is om te maken zijn cake pops. Maak ze in het oranje met een beetje spikkels in de kleuren rood, wit en blauw. Het is niet alleen simpel te maken maar ook zeker succes verzekerd.

Liefde gaat door de maag. En zelfs tijdens een feest als Koningsdag is er genoeg geschikte lekkernij (snoep) wat daar prima bij past.

Weet jij misschien nog een leuke tip om geld te verdienen tijdens Koningsdag? Ik hoor het graag van je. Wat ga jij doen met Koningsdag om geld te verdienen?

Veel plezier tijdens Koningsdag,

Lees ook eens:

7 tips. Hoe kan je geld verdienen tijdens Koningsdag
Shares

Ik de blog kan maak ik soms gebruik van een Affiliate link. met deze link verwijs ik je naar een website waar je het desbetreffend product kan kopen. Hiervoor krijg ik een kleine vergoeding. Het heeft verder geen invloed op jouw aankoopbedrag.

Nieuw

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This