Het grote Creachick doeboek review

10/05/2022/
v
Shares

Creachick heeft haar eerste doeboek uitgebracht. Dat moet getest worden.  In de review vertel ik je wat je kan verwachten van het doeboek. De voor en nadelen, zodat jij weet wat je kan verwachten. Is de Creachick doeboek de moeite waard? Je leest er alles over, lees je mee?

Geen idee waar je moet beginnen, angst voor de lege pagina of gewoon zin om je onder te dompelen in een grote hoeveelheid creativiteit? Duik dan in ‘Het grote CreaChick doeboek’ en laat je verrassen door de tekenopdrachten, challenges, oefeningen, uitleg en voorbeelden van creatieve duizendpoot Creachick. Je wordt echt niet meteen in het diepe gegooid: CreacHet gorhick geeft je de nodige handvatten. Ze deelt haar tips en trucs om de opdrachten tot een goed einde te brengen en jouw vaardigheden naar een hoger plan te tillen. Bovendien vind je achter in het boek een lijst ideeën voor nog meer inspiratie! Aldus de uitgever.

Het grote Creachick doeboek review

Eerste indruk

De eerste indruk begint al goed. De kaft ziet er kleurrijk en gezellig uit. Creachick haar tekenstijl herken ik direct.

Als ik de doeboek doorblader, valt mij direct op dat dit geen typische doeboek is. Vaak zijn doeboek meer puzzel gericht. In de Creachick doeboek draait alles om creativiteit. Tekenopdrachten, kleurplaten en teken uitdagingen, daar staat de doeboek vol mee. Het neemt je mee op een creatief avontuur en helpt je om (ver) buiten je comfortzone te denken en bezig te zijn. En alleen om die redenen alleen al zeer de moeite waard.

Het grote Creachick doeboek review
Het grote Creachick doeboek review
Het grote Creachick doeboek review

Testen

Ik kreeg het doeboek een paar dagen voor mijn operatie. Heel veel tijd gehad om alle mediums uit te proberen. Een snelle tekening met Archival inkt voor de stempels en wat Stabilo stiften merkte ik al snel dat het papier hier niet bijzonder op reageerde, geen bleeding of gosting.

Weten wat bleeding en gosting betekend? Lees dan eens, Bullet journal termen die je moet kennen

Hieruit kan ik opmaken dat het doeboek best wel iets kan hebben.

Conclusie

Als je op zoek bent naar een leuk doeboek die je creatief kan uitdagen. Je op dagen van verveling kan helpen. Dan is dit echt een doeboek voor jou. Ik ben er zo’n fan van dat ik het heb toegevoegd aan mijn favorieten.

Overige informatie:

Het timeline journal is onder anderen te koop bij Bol.com

  • Prijs: €16,99
  • Bindwijze: paperback
  • Afmetingen 23,9 x 17 x 1,2 cm
  • Aantal pagina’s: 128
  • Auteur: Creachick
  • Uitgever: BBNC Uitgevers
  • EAN: 9789045327044

Lijkt het Creachick doeboek jou iets? Of heb jij het boek al? Zo ja wat vindt jij er van?

Lees ook eens:

Het grote Creachick doeboek review
Shares

Wordt lid van mijn Facebookgroep. De groep waar iedereen zijn creativiteit mag laten zien. Of alle creatieve vragen kan stellen.

Create and have fun, Melanie

Soms  maak ik gebruik van affiliate marketing in mijn content. Wat houd dat in?

Als je via mijn blog een aanbevolen product koopt dan krijg ik daar een kleine vergoeding voor. Dit heeft geen invloed op het aankoop bedrag voor jou. De aanbevolen producten zijn producten waar ik achter sta en zelf gebruik. Wil je meer weten over Affiliate marketing ga dan naar de disclaimer voor meer informatie.

Mijn bullet journal Koi karper review

Mijn bullet journal Koi karper review

Mus creatief en BBNC-uitgeverij hebben weer een nieuw bullet journals. Ik mag de bullet journal Koi karper uitproberen. Wat ik ervan vind en wat jij ervan kan verwachten lees je allemaal in dit review. Mus creatief en BBNC-uitgeverij brengen regelmatig Bullet journals...

IJsjes knutselen met restjes papier

IJsjes knutselen met restjes papier

Heb je veel restjes papier? Weet je niet zo goed wat je er mee kan doen? Dan is IJsje knutselen met restjes papier wellicht iets voor jou. Maak het zelf of met je kinderen. Vanaf een jonge leeftijd al te maken en ruimt je voorraad met knutsel spullen ietsje op. Ik...

Planet Prudence Bullet journal en washi tape review

Planet Prudence Bullet journal en washi tape review

Planet Prudence heeft zins kort nieuwe producten uitgebracht. Een Planet Prudence bullet journal en washi tape. En ik mag het uitproberen zodat jij weet wat je ervan kan verwachten. De bullet journal heb ik al een aantal maanden in huis. Maar geef ik bij deze pas mijn...

Junk journal pagina’s thema Alice in Wonderland

Junk journal pagina’s thema Alice in Wonderland

Heb je een journal of een junk journal en wil je iets leuks maken met het thema Alice in Wonderland? Weet je niet zo goed wat je kan maken, misschien wel inspiratieloos. Op zoek naar ideeën? Dan moet je zeker verder lezen. Heb je niks in huis om met het thema Alice in...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Deel dit met je vrienden