Het grote Creachick doeboek review

10/05/2022/
v
Shares

Creachick heeft haar eerste doeboek uitgebracht. Dat moet getest worden.  In de review vertel ik je wat je kan verwachten van het doeboek. De voor en nadelen, zodat jij weet wat je kan verwachten. Is de Creachick doeboek de moeite waard? Je leest er alles over, lees je mee?

Geen idee waar je moet beginnen, angst voor de lege pagina of gewoon zin om je onder te dompelen in een grote hoeveelheid creativiteit? Duik dan in ‘Het grote CreaChick doeboek’ en laat je verrassen door de tekenopdrachten, challenges, oefeningen, uitleg en voorbeelden van creatieve duizendpoot Creachick. Je wordt echt niet meteen in het diepe gegooid: CreacHet gorhick geeft je de nodige handvatten. Ze deelt haar tips en trucs om de opdrachten tot een goed einde te brengen en jouw vaardigheden naar een hoger plan te tillen. Bovendien vind je achter in het boek een lijst ideeën voor nog meer inspiratie! Aldus de uitgever.

Het grote Creachick doeboek review

Eerste indruk

De eerste indruk begint al goed. De kaft ziet er kleurrijk en gezellig uit. Creachick haar tekenstijl herken ik direct.

Als ik de doeboek doorblader, valt mij direct op dat dit geen typische doeboek is. Vaak zijn doeboek meer puzzel gericht. In de Creachick doeboek draait alles om creativiteit. Tekenopdrachten, kleurplaten en teken uitdagingen, daar staat de doeboek vol mee. Het neemt je mee op een creatief avontuur en helpt je om (ver) buiten je comfortzone te denken en bezig te zijn. En alleen om die redenen alleen al zeer de moeite waard.

Het grote Creachick doeboek review
Het grote Creachick doeboek review
Het grote Creachick doeboek review

Testen

Ik kreeg het doeboek een paar dagen voor mijn operatie. Heel veel tijd gehad om alle mediums uit te proberen. Een snelle tekening met Archival inkt voor de stempels en wat Stabilo stiften merkte ik al snel dat het papier hier niet bijzonder op reageerde, geen bleeding of gosting.

Weten wat bleeding en gosting betekend? Lees dan eens, Bullet journal termen die je moet kennen

Hieruit kan ik opmaken dat het doeboek best wel iets kan hebben.

Conclusie

Als je op zoek bent naar een leuk doeboek die je creatief kan uitdagen. Je op dagen van verveling kan helpen. Dan is dit echt een doeboek voor jou. Ik ben er zo’n fan van dat ik het heb toegevoegd aan mijn favorieten.

Overige informatie:

Het timeline journal is onder anderen te koop bij Bol.com

  • Prijs: €16,99
  • Bindwijze: paperback
  • Afmetingen 23,9 x 17 x 1,2 cm
  • Aantal pagina’s: 128
  • Auteur: Creachick
  • Uitgever: BBNC Uitgevers
  • EAN: 9789045327044

Lijkt het Creachick doeboek jou iets? Of heb jij het boek al? Zo ja wat vindt jij er van?

Lees ook eens:

Het grote Creachick doeboek review
Shares

Wordt lid van mijn Facebookgroep. De groep waar iedereen zijn creativiteit mag laten zien. Of alle creatieve vragen kan stellen.

Create and have fun, Melanie

Soms  maak ik gebruik van affiliate marketing in mijn content. Wat houd dat in?

Als je via mijn blog een aanbevolen product koopt dan krijg ik daar een kleine vergoeding voor. Dit heeft geen invloed op het aankoop bedrag voor jou. De aanbevolen producten zijn producten waar ik achter sta en zelf gebruik. Wil je meer weten over Affiliate marketing ga dan naar de disclaimer voor meer informatie.

Junk journal pagina’s thema Alice in Wonderland

Junk journal pagina’s thema Alice in Wonderland

Heb je een journal of een junk journal en wil je iets leuks maken met het thema Alice in Wonderland? Weet je niet zo goed wat je kan maken, misschien wel inspiratieloos. Op zoek naar ideeën? Dan moet je zeker verder lezen. Heb je niks in huis om met het thema Alice in...

Sticker Lover boek review

Sticker Lover boek review

Ben jij gek op stickers? Heb je er meer dan je nodig hebt? Of ben je op zoek naar stickers dat perfect past in je bullet journal? Dan heb ik het boek voor jou. Speciaal voor alle sticker lover…. Een stickerboek. Stickers benadrukken iets belangrijkst. Ze geven...

Natuur journalen, op ontdekkingstocht in de natuur

Natuur journalen, op ontdekkingstocht in de natuur

Op zoek naar een leuke manier om de natuur te ontdekken op een leuke en leerzame manier. Alleen, samen of met je kinderen? Een natuur journal is daarbij een geschikte manier. Schrijf je avonturen op, plak er foto’s bij, teken en leer meer over van alles en nog wat in...

Bullet journal termen die je moet kennen

Bullet journal termen die je moet kennen

Start je met een bullet journal, of snap je vaak niet waar bullet journalers het over hebben. Bullet journal termen waar je het bestaan niet eens van af weet. Dan moet je dit zeker lezen. Zeker als je net start met een bullet journal kan het overweldigend zijn. Zo...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Deel dit met je vrienden