Schrijf je in

Krijg toegang tot onze bibliotheek vol met gratis freebies. Blijf op de hoogte van het nieuwste blogs en shop items. Krijg exclusieve leden aanbiedingen.

23 okt, 2023 | Knutselen, Blog | 0 Reacties

Herfstslinger knutselen met spullen van de Action

Ben je op zoek naar simpel te maken herfst decoratie? Dan is de herfstslinger iets voor jou. Zowel binnen als buiten op te hangen. 

Hang de slinger aan de muur of in de tuin, aan een muur of in een boom. Hang er lichtjes tussen en in een handomdraai heb je een eye catcher tijdens de sombere dagen. 

Het is zo simpel om te maken dat het weinig uitleg nodig heeft.

Alles wat ik heb gebruikt had ik nog op voorraad liggen, de spullen komen bij de Action vandaan en zijn momenteel nog te verkrijgen, althans bij die van mij. Je kan ook echte blaadjes gebruiken, al zal dit minder lang mee gaan.

Lees ook eens: Herfstkrans knutselen met spullen van de Action

Moeilijkheidsgraad: ★ ☆ ☆ ☆

Tijdsduur: > 15 minuten

Benodigdheden:

  • Blaadjes
  • Houten kralen (optioneel)
  • Touw
  • Perforator of schaar
Herfstslinger knutselen met spullen van de Action
Herfstslinger knutselen met spullen van de Action
Herfstslinger knutselen met spullen van de Action

Werkbeschrijving:

Maak met een perforator gaatjes in de blaadjes. Ik heb een crop a dile in 2 verschillende maten, en raad dit ten zeerste aan. Hiermee kan je moeiteloos door stof heen perforeren. Een gewone perforator kan dit misschien niet aan. Je kan dan ook met een schaar een opening knippen. 

Rijg het touw door de blaadjes naar eigen inzicht en plaats eventueel kralen tussen door. Heb je andere leuke items om er tussendoor te rijgen, gebruik deze dan ook. 

Maak de herfstslinger zo lang als je zelf wilt. Plaats er lichtjes in om de donkere dagen een beetje meer licht te geven. 

De herfstslinger is een perfecte knutselproject als je even snel iets wilt maken met je kinderen. Het is zo simpel dat met een beetje voorbereiding van een oudere het al gemaakt kan worden door een kleuter.

Lees ook eens:

Pin de afbeelding op Pinterest voor later:

Herfstslinger knutselen met spullen van de Action
Shares

Ik de blog kan maak ik soms gebruik van een Affiliate link. met deze link verwijs ik je naar een website waar je het desbetreffend product kan kopen. Hiervoor krijg ik een kleine vergoeding. Het heeft verder geen invloed op jouw aankoopbedrag.

Nieuw

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This