Herfst Krans van kastanjes knutselen

31/10/2017/
v
Shares

Een herfst krans is simpel te maken met een mooi resultaat. Wat je ook gebruikt voor materialen de natuur geeft je genoeg van zijn schatten dat je kan gebruiken. En daardoor budget vriendelijk.

Al vele kransen heb ik gemaakt. Van geboorte, lentekrans tot verjaardag krans. Voor elke gelegenheid heb ik er wel eentje. Alleen voor de herfst ontbrak nog een krans. Dus dan maar op zoek naar wat de natuur heeft te bieden. Eikels, beukennoten, bladeren, kastanjes, alles is bruikbaar.

Herfst Krans van kastanjes knutselen

Moeilijkheidsgraad:    

Tijdsduur: > 30 minuten

Benodigdheden:

  • krans
  • lijm pistool
  • lijmpatronen
  • Spullen wat de natuur te bieden heeft.

Werkbeschrijving:

Het is zo simpel dat het weinig uitleg nodig heeft.

Lijm alles vast op de krans

Ik heb de krans geheel van kastanjes gemaakt. Je kan natuurlijk meerdere materialen bij elkaar gebruiken.

Boven op de onderste laag kastanjes ben ik hier en daar nog wat kastanjes gaan lijmen. Zo ontstaat er een mooie dichte krans.

De krans heb ik geheel dichtgemaakt. Maar je kan er ook voor kiezen om maar een deel van de krans te bedekken en de andere helft open te laten.

Het leuke is van een krans dat je alle kanten er mee op kan gaan. Er is geen fout.

De kastanje krans die ik heb gemaakt vind ik nog een beetje saai zoals het nu is. Ik wil er nog een klein detail op plakken. Alleen twijfel ik heel erg aan wat.

Wat vindt jij? Een strik of een paar bladeren? Of vind je het prima zoals het is. Of heb jij misschien nog een idee?

Doordat ik zo twijfel laat ik het voor nu zoals het is. De herfst duurt nog wel even en wie weet wat voor een ingeving ik nog krijg

Lees ook eens: 

Nog meer inspiratie nodig? Elke blogt heeft een overzicht met wat er allemaal aan leuke DIY’s mogelijk is met spullen uit de natuur.

Ondanks dat de herfst nog wel even duurt is dit mijn laatste herfst DIY van dit jaar. Vanaf nu gaat er 2 keer per week een DIY voorbij komen. Waarvan er 1 tje over kerst zal gaan. Dit omdat ik vol met  kerst ideeën zit en kerst nu toch wel heel snel dichtbij komt.

De herfst krans is het iets dat jij zal maken of misschien al gemaakt hebt?

Herfst Krans van kastanjes knutselen
Shares

Wordt lid van mijn Facebookgroep. De groep waar iedereen zijn creativiteit mag laten zien. Of alle creatieve vragen kan stellen.

Create and have fun, Melanie

Soms  maak ik gebruik van affiliate marketing in mijn content. Wat houd dat in?

Als je via mijn blog een aanbevolen product koopt dan krijg ik daar een kleine vergoeding voor. Dit heeft geen invloed op het aankoop bedrag voor jou. De aanbevolen producten zijn producten waar ik achter sta en zelf gebruik. Wil je meer weten over Affiliate marketing ga dan naar de disclaimer voor meer informatie.

Natuur journalen, op ontdekkingstocht in de natuur

Natuur journalen, op ontdekkingstocht in de natuur

Op zoek naar een leuke manier om de natuur te ontdekken op een leuke en leerzame manier. Alleen, samen of met je kinderen? Een natuur journal is daarbij een geschikte manier. Schrijf je avonturen op, plak er foto’s bij, teken en leer meer over van alles en nog wat in...

Het grote Creachick doeboek review

Het grote Creachick doeboek review

Creachick heeft haar eerste doeboek uitgebracht. Dat moet getest worden.  In de review vertel ik je wat je kan verwachten van het doeboek. De voor en nadelen, zodat jij weet wat je kan verwachten. Is de Creachick doeboek de moeite waard? Je leest er alles over,...

Hoe overleef je de Kreadoe beurs?

Hoe overleef je de Kreadoe beurs?

De kreadoe beurs is de plek voor iedereen die ook maar een beetje creatief is of bezig wil zijn. De beurs is erg druk, veel stands en workshops. Ondanks de plattegronden kan het overweldigend zijn. Hoe kan je de dag zo leuk mogelijk maken zonder gillend gek te worden?...

Konijn knutselen met pompoms

Konijn knutselen met pompoms

Van pompoms kan je heel veel dingen maken. Zo ook dieren. Vandaag vertel ik je stap voor stap hoe je een konijn kan maken van pompoms. Wil je een ander dier maken dat kan ook. De techniek is zo simpel dat je er elk dier kan van maken dat je wilt. Met dierendag of...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Deel dit met je vrienden