Herfst Krans van kastanjes knutselen

31/10/2017/
v

Een herfst krans is simpel te maken met een mooi resultaat. Wat je ook gebruikt voor materialen de natuur geeft je genoeg van zijn schatten dat je kan gebruiken. En daardoor budget vriendelijk.

Al vele kransen heb ik gemaakt. Van geboorte, lentekrans tot verjaardag krans. Voor elke gelegenheid heb ik er wel eentje. Alleen voor de herfst ontbrak nog een krans. Dus dan maar op zoek naar wat de natuur heeft te bieden. Eikels, beukennoten, bladeren, kastanjes, alles is bruikbaar.

Herfst Krans van kastanjes knutselen

Moeilijkheidsgraad:    

Tijdsduur: > 30 minuten

Benodigdheden:

  • krans
  • lijm pistool
  • lijmpatronen
  • Spullen wat de natuur te bieden heeft.

Werkbeschrijving:

Het is zo simpel dat het weinig uitleg nodig heeft.

Lijm alles vast op de krans

Ik heb de krans geheel van kastanjes gemaakt. Je kan natuurlijk meerdere materialen bij elkaar gebruiken.

Boven op de onderste laag kastanjes ben ik hier en daar nog wat kastanjes gaan lijmen. Zo ontstaat er een mooie dichte krans.

De krans heb ik geheel dichtgemaakt. Maar je kan er ook voor kiezen om maar een deel van de krans te bedekken en de andere helft open te laten.

Het leuke is van een krans dat je alle kanten er mee op kan gaan. Er is geen fout.

De kastanje krans die ik heb gemaakt vind ik nog een beetje saai zoals het nu is. Ik wil er nog een klein detail op plakken. Alleen twijfel ik heel erg aan wat.

Wat vindt jij? Een strik of een paar bladeren? Of vind je het prima zoals het is. Of heb jij misschien nog een idee?

Doordat ik zo twijfel laat ik het voor nu zoals het is. De herfst duurt nog wel even en wie weet wat voor een ingeving ik nog krijg

Lees ook eens: 

Nog meer inspiratie nodig? Elke blogt heeft een overzicht met wat er allemaal aan leuke DIY’s mogelijk is met spullen uit de natuur.

Ondanks dat de herfst nog wel even duurt is dit mijn laatste herfst DIY van dit jaar. Vanaf nu gaat er 2 keer per week een DIY voorbij komen. Waarvan er 1 tje over kerst zal gaan. Dit omdat ik vol met  kerst ideeën zit en kerst nu toch wel heel snel dichtbij komt.

De herfst krans is het iets dat jij zal maken of misschien al gemaakt hebt?

Herfst Krans van kastanjes knutselen
Shares
Natuur speurtocht gratis printable

Nieuw:

Wordt lid van mijn Facebookgroep. De groep waar iedereen zijn creativiteit mag laten zien. Of alle creatieve vragen kan stellen.

Create and have fun, Melanie

Soms  maak ik gebruik van affiliate marketing in mijn content. Wat houd dat in?

Als je via mijn blog een aanbevolen product koopt dan krijg ik daar een kleine vergoeding voor. Dit heeft geen invloed op het aankoop bedrag voor jou. De aanbevolen producten zijn producten waar ik achter sta en zelf gebruik. Wil je meer weten over Affiliate marketing ga dan naar de disclaimer voor meer informatie.

Hoe maak je een Adventskalender boek?

Hoe maak je een Adventskalender boek?

Een adventskalender hoort steeds meer bij Kerstmis. Vele soorten en maten zijn er tegenwoordig te koop. En nog veel meer soorten zijn er zelf te maken. Het maken van de adventskalender boek is een leuk cadeau om te geven, maar ook om zelf te gebruiken. Ik maakte er...

IJsjes knutselen met restjes papier

IJsjes knutselen met restjes papier

Heb je veel restjes papier? Weet je niet zo goed wat je er mee kan doen? Dan is IJsje knutselen met restjes papier wellicht iets voor jou. Maak het zelf of met je kinderen. Vanaf een jonge leeftijd al te maken en ruimt je voorraad met knutsel spullen ietsje op. Ik...

Junk journal pagina’s thema Alice in Wonderland

Junk journal pagina’s thema Alice in Wonderland

Heb je een journal of een junk journal en wil je iets leuks maken met het thema Alice in Wonderland? Weet je niet zo goed wat je kan maken, misschien wel inspiratieloos. Op zoek naar ideeën? Dan moet je zeker verder lezen. Heb je niks in huis om met het thema Alice in...

Sticker Lover boek review

Sticker Lover boek review

Ben jij gek op stickers? Heb je er meer dan je nodig hebt? Of ben je op zoek naar stickers dat perfect past in je bullet journal? Dan heb ik het boek voor jou. Speciaal voor alle sticker lover…. Een stickerboek, sticker lover boek. Stickers benadrukken iets...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest