Herfst Bingo

08/09/2018/
v

Ga op avontuur met de herfst bingo. Rond het thema herfst maakte ik een Bingo. De kleintjes maken kennis met typische dingen die je bij de herfst verwacht. Ondanks dat, is de bingo geschikt voor jong en oud. 

Met de herfst komt ook weer de kou en de regen. Kinderen vervelen zich dan veel sneller. Hoe leuk is het dan om een keer met kinderen de herfst bingo te spelen. Met vele herkenbare, typische herfst  plaatjes is het geschikt voor alle leeftijden.

Herfst bingo

Is het nog te moeilijk voor je kind. Laat het dan het juiste plaatje bij de bingo kaart zoeken.

Of neem het mee de natuur in en maak er een andere soort bingo van. Elk gevonden item in de natuur dat op de bingo kaart staat kan je dan afstrepen. Een veelzijdige bingo spel dus. En daarom geschikt voor jong en oud.

Hoe kan ik aan de herfst bingo komen?

Via de onderstaande knop krijg je 2 gratis bingo kaarten. (Deze kaarten zitten ook inbegrepen bij de 32 kaarten set.) Hiermee kan je het spel spelen met 2 personen. De gratis versie geeft je een idee wat je van de betaalde versies kan verwachten.  Er opent nu een nieuw tabblad op je scherm. Je kan nu het bestand downloaden.

Heb je geen Google account dan is het helaas niet mogelijk om de PDF bestand te downloaden. Vraag het desnoods aan iemand die wel een google account heeft.  

Krijg je geen toegang?

  • Kijk dan eerst of je wel toegang hebt tot Google Drive.
  • Mij toegang vragen tot het bestand via Google Drive heeft geen nut. Het bestand staat namelijk open voor iedereen die de link krijgt. Lukt dit niet, kijk dan of jouw instellingen in jouw Google Drive account goed staan ingesteld. Kijk of jij kan downloaden van anderen accounts. Zo niet verander dan de instelling. Dan zou je het bestand moeten kunnen binnen halen.

Gedownload en hoe nu verder?

Heb je alle benodigde herfst bingo en kaarten gedownload? En natuurlijk uitgeprint? Dan heb je het belangrijkste al gedaan.

Wil je het spel vaker kunnen gebruiken dan kan je twee dingen doen.

  • Elke herfst bingo kaart plastificeren.
  • Kaart in een plastic hoesje stoppen.

Als je het maar 1 keer wilt gebruiken dan hoef je het niet te plastificeren.

Er zitten drie A4 formaat kaarten bij die je moet uitknippen. (Bij de betaalde versie zitten er 4 kaarten bij.) Op deze kaarten staan de afbeeldingen die je nodig hebt tijdens het spelen van Bingo. Deze extra kaarten knip je uit. Elke afbeelding knip je uit. Ook deze kan geplastificeerd worden. Doe dat dan wel voordat je het gaat uitknippen. Het middelste vakje gebruik je niet.

De losse kaartjes doe je in een mand of bak. Pak steeds een kaart, laat het zien aan de deelnemers. Geef ze de kans om het af te strepen op hun Herfst bingo kaart.

Zorg verder dat je een stiften hebt. Of Whiteboard stiften (hebt als je het op geplastificeerde kaarten gaat spelen.)

Misschien een klein prijsje voor de winnaars.

Manier 2

Ga met de bingo kaarten de natuur in en ga op zoek naar de items op de bingo kaart. Wie heeft er als eerste bingo? Deze manier is een leuke manier om actief op zoek te gaan in de natuur.

Wil je de herfst bingo graag met een groep spelen? Tegen een klein prijsje heb ik diverse uitvoeringen waardoor je het met meerdere personen kan spelen.

Herfst bingo te verkrijgen in 8 16 24 en 32 kaarten Shop BMelloW.NL 1

Herfst Bingo voor 8, 16, 24, 32 personen

Let op!! in de betaalde set voor 32 personen zitten ook de kaarten die je nu gratis krijgt. 

Ga naar de shop voor meer Herfst bingo kaarten

Ga jij de herfst bingo spelen met de kaarten of ga je er mee de natuur in?

Lees ook eens:

Herfst bingo
Shares
Natuur speurtocht gratis printable

Nieuw:

Wordt lid van mijn Facebookgroep. De groep waar iedereen zijn creativiteit mag laten zien. Of alle creatieve vragen kan stellen.

Create and have fun, Melanie

Soms  maak ik gebruik van affiliate marketing in mijn content. Wat houd dat in?

Als je via mijn blog een aanbevolen product koopt dan krijg ik daar een kleine vergoeding voor. Dit heeft geen invloed op het aankoop bedrag voor jou. De aanbevolen producten zijn producten waar ik achter sta en zelf gebruik. Wil je meer weten over Affiliate marketing ga dan naar de disclaimer voor meer informatie.

Marshmallows op een stokje traktatie met chocolade en discodip

Marshmallows op een stokje traktatie met chocolade en discodip

Op zoek naar een simpel te maken traktatie, die er leuk uit ziet? Dan is dit wellicht de traktatie voor jou. Vlak na mijn operatie zijn mijn oudste en jongste, 2 dagen na elkaar jarig. Voor de jongste was ik op zoek naar een simpel te maken traktatie die mij niet al...

Konijn knutselen met pompoms

Konijn knutselen met pompoms

Van pompoms kan je heel veel dingen maken. Zo ook dieren. Vandaag vertel ik je stap voor stap hoe je een konijn kan knutselen van pompoms. Wil je een ander dier maken dat kan ook. De techniek is zo simpel dat je er elk dier kan van maken dat je wilt. Met dierendag of...

Pastel pompoenen schilderen met spullen van de Action

Pastel pompoenen schilderen met spullen van de Action

Pompoenen beschilderen die vele jaren meegaan, het kan. Met plastic pompoenen kan je ze maken naar je eigen smaak. Want waarom moet een pompoen per se oranje zijn. Vandaag geef ik je tips om simpel pompoenen kan pimpen en voor vele jaren kan gebruiken. Al een aantal...

DIY pompoen piñata

DIY pompoen piñata

Op zoek naar leuke DIY’s om te maken voor Halloween? Dan is de pompoen piñata perfect. Kinderen vinden piñata’s geweldig. De piñata is simpel te maken en kost je vrij weinig. Klinkt het perfect…. Dan is de DIY-pompoen piñata perfect voor jou. De herfst is in aantocht…...

0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Activiteiten thema herfst. – activiteiten voor dagbesteding - […] Herfstbingo: gevonden op bmellow […]

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest