Schrijf je in

Krijg toegang tot onze bibliotheek vol met gratis freebies. Blijf op de hoogte van het nieuwste blogs en shop items. Krijg exclusieve leden aanbiedingen.

8 sep, 2018 | Feestje, Blog, Freebies | 0 Reacties

Herfst Bingo

Ga op avontuur met de herfst bingo. Rond het thema herfst maakte ik een Bingo. De kleintjes maken kennis met typische dingen die je bij de herfst verwacht. Ondanks dat, is de bingo geschikt voor jong en oud. 

Met de herfst komt ook weer de kou en de regen. Kinderen vervelen zich dan veel sneller. Hoe leuk is het dan om een keer met kinderen de herfst bingo te spelen. Met vele herkenbare, typische herfst  plaatjes is het geschikt voor alle leeftijden.

Is het nog te moeilijk voor je kind. Laat het dan het juiste plaatje bij de bingo kaart zoeken.

Of neem het mee de natuur in en maak er een andere soort bingo van. Elk gevonden item in de natuur dat op de bingo kaart staat kan je dan afstrepen. Een veelzijdige bingo spel dus. En daarom geschikt voor jong en oud.

Hoe kan ik aan de herfst bingo komen?

Via de onderstaande knop krijg je 2 gratis bingo kaarten. (Deze kaarten zitten ook inbegrepen bij de 32 kaarten set.) Hiermee kan je het spel spelen met 2 personen. De gratis versie geeft je een idee wat je van de betaalde versies kan verwachten.  Er opent nu een nieuw tabblad op je scherm. Je kan nu het bestand downloaden.

Herfst bingo

0,993,99
0,99
1,99
2,99
3,99

Heb je geen Google account dan is het helaas niet mogelijk om de PDF bestand te downloaden. Vraag het desnoods aan iemand die wel een google account heeft.  

Krijg je geen toegang?

  • Kijk dan eerst of je wel toegang hebt tot Google Drive.
  • Mij toegang vragen tot het bestand via Google Drive heeft geen nut. Het bestand staat namelijk open voor iedereen die de link krijgt. Lukt dit niet, kijk dan of jouw instellingen in jouw Google Drive account goed staan ingesteld. Kijk of jij kan downloaden van anderen accounts. Zo niet verander dan de instelling. Dan zou je het bestand moeten kunnen binnen halen.

Gedownload en hoe nu verder?

Heb je alle benodigde herfst bingo en kaarten gedownload? En natuurlijk uitgeprint? Dan heb je het belangrijkste al gedaan.

Wil je het spel vaker kunnen gebruiken dan kan je twee dingen doen.

  • Elke herfst bingo kaart plastificeren.
  • Kaart in een plastic hoesje stoppen.

Als je het maar 1 keer wilt gebruiken dan hoef je het niet te plastificeren.

Er zitten drie A4 formaat kaarten bij die je moet uitknippen. (Bij de betaalde versie zitten er 4 kaarten bij.) Op deze kaarten staan de afbeeldingen die je nodig hebt tijdens het spelen van Bingo. Deze extra kaarten knip je uit. Elke afbeelding knip je uit. Ook deze kan geplastificeerd worden. Doe dat dan wel voordat je het gaat uitknippen. Het middelste vakje gebruik je niet.

De losse kaartjes doe je in een mand of bak. Pak steeds een kaart, laat het zien aan de deelnemers. Geef ze de kans om het af te strepen op hun Herfst bingo kaart.

Zorg verder dat je een stiften hebt. Of Whiteboard stiften (hebt als je het op geplastificeerde kaarten gaat spelen.)

Misschien een klein prijsje voor de winnaars.

Manier 2

Ga met de bingo kaarten de natuur in en ga op zoek naar de items op de bingo kaart. Wie heeft er als eerste bingo? Deze manier is een leuke manier om actief op zoek te gaan in de natuur.

Wil je de herfst bingo graag met een groep spelen? Tegen een klein prijsje heb ik diverse uitvoeringen waardoor je het met meerdere personen kan spelen.

Herfst Bingo voor 8, 16, 24, 32 personen

Let op!! in de betaalde set voor 32 personen zitten ook de kaarten die je nu gratis krijgt. 

Ga naar de shop voor meer Herfst bingo kaarten

NAAR DE SHOP 8 t/m 32 HERFST BINGO KAARTEN

Ga jij de herfst bingo spelen met de kaarten of ga je er mee de natuur in?

Lees ook eens:

Herfst bingo
Shares

Ik de blog kan maak ik soms gebruik van een Affiliate link. met deze link verwijs ik je naar een website waar je het desbetreffend product kan kopen. Hiervoor krijg ik een kleine vergoeding. Het heeft verder geen invloed op jouw aankoopbedrag.

Nieuw

0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Activiteiten thema herfst. – activiteiten voor dagbesteding - […] Herfstbingo: gevonden op bmellow […]

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This