Schrijf je in

Krijg toegang tot onze bibliotheek vol met gratis freebies. Blijf op de hoogte van het nieuwste blogs en shop items. Krijg exclusieve leden aanbiedingen.

Hartjes toverstaf knutselen met kinderen

Op zoek naar een simpel Valentijnsdag knutsel, waar je kind ook nog mee kan spelen? Dan is het hartjes toverstaf iets voor jou om met je kind te maken. Jonge kinderen hebben wel toezicht nodig en hulp. Maar al met al is het simpel om te maken.

Moeilijkheidsgraad: ★ ☆ ☆ ☆

Tijdsduur: > 15 minuten

Benodigdheden:

  • Stevig papier
  • IJsstokje
  • Lint
  • Alleslijm
  • Schaar
Hartjes toverstaf knutselen met kinderen
Hartjes toverstaf knutselen met kinderen

Je kan nog veel meer gebruiken om de hartjes toverstaf te maken, kijk vooral wat je nog in huis hebt.

Werkbeschrijving:

Teken twee dezelfde hartjes en knip deze uit. Handig is als je een hartjes sjabloon hebt. Heb je dit niet, kan je er zelf een maken.

Lees ook eens: Hoe maak je zelf een sjabloon

Als je papier met een print gebruikt hoef je verder niks meer te doen aan de hartjes. Maar je kan het ook op wit papier uitknippen. Je kind kan de hartjes zelf beschilderen, iets op tekenen of iets op plakken. Denk aan glitter, strass stenen, mini pompoms, pasta, stickers enzovoorts.

Hartjes toverstaf knutselen met kinderen
Hartjes toverstaf knutselen met kinderen

Zo maakte ik een hartjes toverstaf met een shaker er in. Om dit te kunnen maken moet je weten hoe je een shaker kaart kan maken. Els van Nobody Else heeft hier een blog met uitleg over geschreven. Ik ben nog altijd zoekende naar hoe ik echt een goeie shaker kaart maak. Bij het maken van het hartjes shaker toverstaf had ik grote pailletten gebruikt, die hier en daar vast zitten. Weer een les geleerd en iets wijzer, maar nog altijd niet goed genoeg om jou uitleg te geven hoe je een shaker kaart kan maken. Als je begrijpt hoe een shaker kaart gemaakt wordt, kan je ook een shaker maken in het hart.

Ondanks dat het hartjes shaker toverstaf niet perfect is gelukt, is het idee erg leuk. Vandaar dat ik jou het idee mee wilt geven.

Je kan ook een hartje van mix media maken en gebruiken.

Hoe maak je het hartjes toverstaf?

Je hebt de twee hartjes versierd. Plak de twee hartjes op elkaar vast met ertussen een stukje van het ijsstokje. Laat het goed drogen.

Als het gedroogd is, kan je het lint aan het ijsstokje knopen. Je hartjes toverstok is nu klaar om mee te spelen of cadeau te geven. Verspreid de liefde.

Tip:

Je kan het ijsstokje vervangen voor een rietje. Ook kan je een uitnodiging voor een verjaardagsfeestje van het hartjes toverstaf maken. Schrijf achterop de gegevens die er voor nodig zijn.

Lees ook eens:

Hartjes toverstaf knutselen met kinderen
Shares

Ik de blog kan maak ik soms gebruik van een Affiliate link. met deze link verwijs ik je naar een website waar je het desbetreffend product kan kopen. Hiervoor krijg ik een kleine vergoeding. Het heeft verder geen invloed op jouw aankoopbedrag.

Nieuw

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This