Schrijf je in

Krijg toegang tot onze bibliotheek vol met gratis freebies. Blijf op de hoogte van het nieuwste blogs en shop items. Krijg exclusieve leden aanbiedingen.

Foto ornament van lamineerfolie

Opzoek naar een simpel kerstornament om cadeau te geven? Wilje iets leuks maken met kinderen? Vandaag maak ik een ornament van lamineerfolie. Een DIY project voor groot en klein die je op veel verschillende manieren kan invullen.

Wie mij al een tijd volgt weet dat ik van simpele DIY projecten hou. En dit is er weer zo eentje. En heel veel heb je er niet voor nodig. Klinkt goed toch!!!!

Zie je het leuke spekje in de boom naast het foto ornament? Die heb ik vorig jaar gemaakt. Samen met nog veel meer leuke snoep ornamenten.

Moeilijkheidsgraad:

Tijdsduur: > 10 minuten

Benodigdheden:

  • Lamineerapparaat
  • Lamineerhoezen
  • Foto
  • Glitter en andere decoratie materiaal
  • Lint
Foto ornament van lamineerfolie knutselen voor in de kerstboom

Werkbeschrijving:

Teken een cirkel zo groot als je denkt nodig te hebben. Plaats binnen de cirkel de afbeeldingen, glitters of wat dan ook. Zet het lamineerapparaat aan en haal nu de lamineerhoes erdoorheen. 

Ik heb twee cirkels gemaakt. Eentje met de foto van mijn dochter toen ze nog maar 6 maanden oud was. (Aaaahhhh, ze wordt zo groot. En dat haar van d’r.) De andere cirkel heb ik glitter in gedaan.

Na het uitknippen van de cirkels kan je ze apart ophangen. Maar ik besloot om ze samen op te hangen. Zo zie je als je goed kijkt op de achtergrond nog wat sterren en glitters. Zeker als het donker wordt en de lichtjes schijnen mooi door het ornament dan geeft het net dat beetje extra. Ook lijkt het zo 3D.

Maak het gaatje aan de bovenkant met een perforator. Lintje erdoorheen en klaar is je foto ornament gemaakt van lamineerfolie.

Wat vind je van het foto ornament? Is het iets wat jij zal maken? 

Lees ook eens:

Pin de afbeelding op Pinterest voor later:

Foto ornament van lamineerfolie knutselen voor in de kerstboom
Shares

Ik de blog kan maak ik soms gebruik van een Affiliate link. met deze link verwijs ik je naar een website waar je het desbetreffend product kan kopen. Hiervoor krijg ik een kleine vergoeding. Het heeft verder geen invloed op jouw aankoopbedrag.

Nieuw

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This