16 dec, 2023 | Review, Blog, Bullet journal | 0 Reacties

Doodle your day review

Heb je er weleens over nagedacht om je dag te doodlen? Een dagboek waarin je per dag, dagen, weken of maand door middel van een paar doodles iets vertelt over je dag/ dagen. Hou het heel simpel of er een mega kunstwerk van. In het boek Doodle your day kan je er van maken wat je wilt. 

Karin Luttenberg, misschien ken je haar beter onder de naam Paperfuel, heeft weer een nieuw product. Vele producten en boeken zijn er al uitgebracht en velen heb ik in mijn boekenkast staan. Doodle your day is een leuke aanvulling. 

Doodle your day review
Doodle your day review

Over Doodle your day

Voorin het boekje staat uitgelegd wat de bedoeling is van doodle your day. Met een aantal leuke doodles als idee. Achterin staan ook een aantal leuke ideeën. Alles ertussenin kan je gebruiken als dagboek. 

Leg op een laagdrempelige manier de hoogtepunten vast, maar ook de kleine geluksmomentjes, met een paar eenvoudige doodles. Maak het zo uitgebreid als je zelf wilt. Heb je veel tijd, dan doodle je een complete pagina vol en ander smaak je van meerdere dagen een leuke pagina. Karin Luttenberg laat je, in haar herkenbare stijl, zien hoe ze haar doodles tekent. Heel eenvoudig in stap-voor-stap voorbeelden.

Doodle your day review

Mijn conclusie

Doodle your day is een leuke nieuwe manier om creatief bezig te zijn. Het boekje is gemaakt in een handig formaat. Het papier is stevig en wit. De kaft is voorzien van doodles in de typische stijl van Karin Luttenberg. Het materiaal van de kaft voelt aan als leer.  

De uitleg is zeker handig, net als de voorbeelden. Hierdoor is het boekje ook toegankelijk voor mensen die nog niet bekend zijn met de vele doodle boeken die Karin Luttenberg al heeft uitgebracht. 

Het boekje zal ik zeker gaan gebruiken, al is het denk ik meer om mijn tekenkunsten te verbeteren. Elke dag is niets voor mij, maar een leuke dag of week dat, dan weer wel. Het leuke is dan ook dat je het kan gebruiken zoals je zelf wilt.

Overige informatie:

Gouden lijnetjes is onder anderen te koop bij Bol.com

Prijs: €14,99

Bindwijze: paperback

Afmetingen 21 x 21 x 2,1 cm

Aantal pagina’s: 144

Auteur: Karin Luttenberg

Uitgever: BBNC Uitgevers

EAN: 9789045328591

Lees ook eens:

Doodle your day review
Shares

Ik de blog kan maak ik soms gebruik van een Affiliate link. met deze link verwijs ik je naar een website waar je het desbetreffend product kan kopen. Hiervoor krijg ik een kleine vergoeding. Het heeft verder geen invloed op jouw aankoopbedrag.

Nieuw

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This