Schrijf je in

Krijg toegang tot onze bibliotheek vol met gratis freebies. Blijf op de hoogte van het nieuwste blogs en shop items. Krijg exclusieve leden aanbiedingen.

Dislaimer

Op het gebruik van deze site BMelloW.NL zijn onderstaande gebruiksvoorwaarde van toepassing. Door gebruik te maken van deze website, wordt u geacht kennis te hebben van de gebruiksvoorwaarden van en deze te hebben aanvaard.

Gebruik van informatie

BMelloW.NL streeft ernaar op deze website altijd juiste en actuele informatie aan te bieden. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, staat BMelloW.NL niet in voor de volledigheid, juistheid of juistheid of actualiteit van de informatie. De juridische informatie op de website is van algemene aard en kan iet worden beschouwd als een vervanging van juridisch advies.

Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. BMelloW.NL aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die voortkomt uit het gebruik van de informatie of de website en evenmin voor het niet goed functioneren van de website. Op basis van het verzenden en ontvangen van informatie via de website of via e-mail kan niet zonder meer een relatie tussen BMelloW.NL en de gebruiker van de website ontstaan.

E-mail

BMelloW.NL garandeert niet dat aan haar gezonden e-mail (tijdig) worden ontvangen of verwerkt, omdat tijdige ontvangst van e-mail niet kan worden gegarandeerd. Ook de veiligheid van het e-mailverkeer kan niet volledig worden gegarandeerd door de hieraan verbonden veiligheidsrisico’s. Door zonder ecryptie of wachtwoordbeveiliging per e-mail met BMelloW.NL te corresponderen, accepteert u dit risico.

Winactie

Doe je mee aan een winactie? Als je niet voldoet aan de voorwaarde gesteld bij de winactie, dan kan ik je zonder tegenbericht uitsluiten. Ben je de winnaar dan geef ik je maximaal 7 dagen de tijd om te reageren, doe je dit echter niet dan wordt je uitgeloten van de prijs. Een andere winnaar zal dan bekend worden gemaakt en de prijs ontvangen.

Hyperlinks

Deze website kan hyperinks bevatten naar websites van derden. BMelloW.NLheeft geen invloed op websites van derden en is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid of inhoud daarvan. BMelloW.NL aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van websites van derden.

Intellectuele eigendomsrechten

Alle publicaties en uitingen van BMelloW.NL zijn beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Behalve voor persoonlijk en niet commercieel gebruik, mag niets uit deze publicatie en uitingen op welke manier dan ook verveelvoudigd, gekopieerd of op een andere manier openbaar worden gemaakt, zonder dat BMelloW.NL daar vooraf schriftelijke toestemming voor heeft gegeven.

Affiliate marketing

Affiliate marketing is een vorm van internetmarketing. Waarbij adverteerders hun partners (affiliates) belonen voor de gegenereerde verkopen die de affiliate heeft aangeleverd. Zoals lidmaatschappen – abonnementen. Affiliates kunnen dit doen door onder andere advertenties van adverteerders op hun website te plaatsen. Als er uit het doorverwijzen van klanten naar de adverteerders een verkoop volgt, ontvangt de affiliate hiervoor een vergoeding van de adverteerder.  Bron: Wikipedia

Simpel uitgelegd: Als je via mijn blog een product koopt dan krijg ik daar een kleine vergoeding voor. Dit heeft geen invloed op het aankoop bedrag voor jou.

Niet in elk bericht maak ik gebruik van affiliate marketing. In sommige berichten vindt je links naar sites waarbij een item gekocht kunnen worden. De links plaats ik in eerste instantie om het jou als lezer gemakkelijker te maken. Voor sommige links kan ik een vergoeding krijgen. Een kleine vergoeding als jij via mijn site tot aankoop overgaat. Niet aan elke link zal ik geld verdienen.

Ook link ik naar producten waar ik voor 100% achter sta. De DIY producten gebruik ik zelf in de meeste gevallen ook.

Nogmaals om het toch echt heel duidelijk te maken. Ik krijg een vergoeding van het aankoop bedrag. Dit heeft geen invloed op jouw aankoop bedrag. Ik laten jou niet meer betalen voor een product zodat ik betaald kan worden.

Heb je na aanleiding van de disclaimer nog vragen? Neem middels onderstaande contact formulier contact met mij op.

Melanie

Vragen, opmerkingen of samenwerken?

Email naar:

bmellowblog@gmail.com

Reageer ik niet binnen 48  uur neem dan nogmaals contact op.

Lets get sociale

Pin It on Pinterest

Share This