Creachick washitape review

01/02/2020/
v

De creachick washitape is zins deze week te koop. Wil je weten wat je ervan kan verwachten en hoe het er uit ziet? Lees dan snel verder.

Creachick washitape review

Beschrijving

Om het journalen, knutselen, inpakken en het maken van collages, kaarten en scrapbooken net iets gemakkelijker te maken, brengen MUS en Creachick gezamenlijk een set washitapes uit. Volledig in stijl van de mooie creaties van Creachick en met een handigheidje…… 

Van de zomer had ik denk ik al deze washitape besteld, maar nu pas is het dan zo ver. Later in de schappen dan bedoeld, maar perfectie kan niet worden opgejaagd. Toch!!

Hoe dan ook, ik wilde zo snel mogelijk met jou de tape bekijken.

Eerste indruk

De tape zit in een mooi doosje. Als je het doosje openmaakt zit er een kaartje bovenop. Daaronder pronken 10 mooie creachick washitape.

Er vallen direct 2 dingen op.

  • Alle washitape is smal
  • In plaats dat de rolletjes rond zijn, zijn de plat.

De platte tape kan je op deze manier makkelijk mee nemen en rolt het niet zo snel van je tafel af.

Creachick washitape review

Conclusie:

De washitape plakt goed op het papier, en makkelijk weer te verwijderen. De patronen vind ik allemaal mooi, al weet ik niet zo goed wat ik van de zwarte tape moet vinden. Maar goed, over smaak valt niet te twisten.

Ook vind ik het jammer dat een aantal washitape niet breder is. Zo vind ik de koffie print tape erg leuk. Als het breder was geweest had ik bijvoorbeeld een koffiemok of koffievlek uit kunnen knippen. Iets wat ik altijd een leuk effect vind geven in mijn bujo.

De herfstblaadjes tape had ik graag in mijn herfst maanden gebruikt. Nu zal ik een heel jaar moeten wachten voordat ik er mee kan werken. Echter is dit niet een megaprobleem. Alleen zou ik het nu zo graag willen gebruiken. Iets met ongeduldig zijn.

De groene blaadjes, koffie thema en de zwarte tape met tekst zijn mijn favoriet. Welke vind jij het leukst?

De creachick washitape is niet goedkoop, bijna 1.50 per rolletje. Met alle goedkopere varianten die er te krijgen zijn is het aan jou te bepalen of je het de moeite waard vind.

Neem vooral een kijkje bij de YouTube kanaal van creachick, waar zij meer verteld over de washitape.

Overige informatie:

De creachick washitape is te koop voor €14,99 bij verschillende winkels waaronder Bol.com

Lees ook eens:

Creachick washitape review
Shares
Natuur speurtocht gratis printable

Nieuw:

Wordt lid van mijn Facebookgroep. De groep waar iedereen zijn creativiteit mag laten zien. Of alle creatieve vragen kan stellen.

Create and have fun, Melanie

Soms  maak ik gebruik van affiliate marketing in mijn content. Wat houd dat in?

Als je via mijn blog een aanbevolen product koopt dan krijg ik daar een kleine vergoeding voor. Dit heeft geen invloed op het aankoop bedrag voor jou. De aanbevolen producten zijn producten waar ik achter sta en zelf gebruik. Wil je meer weten over Affiliate marketing ga dan naar de disclaimer voor meer informatie.

Tuinkabouter beschilderen met spullen van de Action

Tuinkabouter beschilderen met spullen van de Action

Heb je ze al gespot? De kabouters die te koop zijn bij de Action. Vind jij ze net als ik leuk, maar de kleuren combo niet zo. Schilder ze dan in de kleuren die jij wel leuk vindt. Ik laat je zien hoe je dat kan doen. Welke fouten ik maakte zodat jij het niet meer...

Hoe maak je een Adventskalender boek?

Hoe maak je een Adventskalender boek?

Een adventskalender hoort steeds meer bij Kerstmis. Vele soorten en maten zijn er tegenwoordig te koop. En nog veel meer soorten zijn er zelf te maken. Het maken van de adventskalender boek is een leuk cadeau om te geven, maar ook om zelf te gebruiken. Ik maakte er...

Mijn bullet journal Koi karper review

Mijn bullet journal Koi karper review

Mus creatief en BBNC-uitgeverij hebben weer een nieuw bullet journals. Ik mag de bullet journal Koi karper uitproberen. Wat ik ervan vind en wat jij ervan kan verwachten lees je allemaal in dit review. Mus creatief en BBNC-uitgeverij brengen regelmatig Bullet journals...

IJsjes knutselen met restjes papier

IJsjes knutselen met restjes papier

Heb je veel restjes papier? Weet je niet zo goed wat je er mee kan doen? Dan is IJsje knutselen met restjes papier wellicht iets voor jou. Maak het zelf of met je kinderen. Vanaf een jonge leeftijd al te maken en ruimt je voorraad met knutsel spullen ietsje op. Ik...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest