Creachick washitape

01/02/2020/
v
Shares

De creachick washitape is zins deze week te koop. Wil je weten wat je ervan kan verwachten en hoe het er uit ziet? Lees dan snel verder.

Creachick washitape review

Beschrijving

Om het journalen, knutselen, inpakken en het maken van collages, kaarten en scrapbooken net iets gemakkelijker te maken, brengen MUS en Creachick gezamenlijk een set washitapes uit. Volledig in stijl van de mooie creaties van Creachick en met een handigheidje…… 

Van de zomer had ik denk ik al deze washitape besteld, maar nu pas is het dan zo ver. Later in de schappen dan bedoeld, maar perfectie kan niet worden opgejaagd. Toch!!

Hoe dan ook, ik wilde zo snel mogelijk met jou de tape bekijken.

Eerste indruk

De tape zit in een mooi doosje. Als je het doosje openmaakt zit er een kaartje bovenop. Daaronder pronken 10 mooie creachick washitape.

Er vallen direct 2 dingen op.

  • Alle washitape is smal
  • In plaats dat de rolletjes rond zijn, zijn de plat.

De platte tape kan je op deze manier makkelijk mee nemen en rolt het niet zo snel van je tafel af.

Creachick washitape review

Conclusie:

De washitape plakt goed op het papier, en makkelijk weer te verwijderen. De patronen vind ik allemaal mooi, al weet ik niet zo goed wat ik van de zwarte tape moet vinden. Maar goed, over smaak valt niet te twisten.

Ook vind ik het jammer dat een aantal washitape niet breder is. Zo vind ik de koffie print tape erg leuk. Als het breder was geweest had ik bijvoorbeeld een koffiemok of koffievlek uit kunnen knippen. Iets wat ik altijd een leuk effect vind geven in mijn bujo.

De herfstblaadjes tape had ik graag in mijn herfst maanden gebruikt. Nu zal ik een heel jaar moeten wachten voordat ik er mee kan werken. Echter is dit niet een megaprobleem. Alleen zou ik het nu zo graag willen gebruiken. Iets met ongeduldig zijn.

De groene blaadjes, koffie thema en de zwarte tape met tekst zijn mijn favoriet. Welke vind jij het leukst?

De creachick washitape is niet goedkoop, bijna 1.50 per rolletje. Met alle goedkopere varianten die er te krijgen zijn is het aan jou te bepalen of je het de moeite waard vind.

Neem vooral een kijkje bij de YouTube kanaal van creachick, waar zij meer verteld over de washitape.

Overige informatie:

De creachick washitape is te koop voor €14,99 bij verschillende winkels waaronder Bol.com

Lees ook eens:

Creachick washitape review
Shares

Wordt lid van mijn Facebookgroep. De groep waar iedereen zijn creativiteit mag laten zien. Of alle creatieve vragen kan stellen.

Create and have fun, Melanie

Soms  maak ik gebruik van affiliate marketing in mijn content. Wat houd dat in?

Als je via mijn blog een aanbevolen product koopt dan krijg ik daar een kleine vergoeding voor. Dit heeft geen invloed op het aankoop bedrag voor jou. De aanbevolen producten zijn producten waar ik achter sta en zelf gebruik. Wil je meer weten over Affiliate marketing ga dan naar de disclaimer voor meer informatie.

Junk journal pagina’s thema Alice in Wonderland

Junk journal pagina’s thema Alice in Wonderland

Heb je een journal of een junk journal en wil je iets leuks maken met het thema Alice in Wonderland? Weet je niet zo goed wat je kan maken, misschien wel inspiratieloos. Op zoek naar ideeën? Dan moet je zeker verder lezen. Heb je niks in huis om met het thema Alice in...

Sticker Lover boek review

Sticker Lover boek review

Ben jij gek op stickers? Heb je er meer dan je nodig hebt? Of ben je op zoek naar stickers dat perfect past in je bullet journal? Dan heb ik het boek voor jou. Speciaal voor alle sticker lover…. Een stickerboek. Stickers benadrukken iets belangrijkst. Ze geven...

Natuur journalen, op ontdekkingstocht in de natuur

Natuur journalen, op ontdekkingstocht in de natuur

Op zoek naar een leuke manier om de natuur te ontdekken op een leuke en leerzame manier. Alleen, samen of met je kinderen? Een natuur journal is daarbij een geschikte manier. Schrijf je avonturen op, plak er foto’s bij, teken en leer meer over van alles en nog wat in...

Het grote Creachick doeboek review

Het grote Creachick doeboek review

Creachick heeft haar eerste doeboek uitgebracht. Dat moet getest worden.  In de review vertel ik je wat je kan verwachten van het doeboek. De voor en nadelen, zodat jij weet wat je kan verwachten. Is de Creachick doeboek de moeite waard? Je leest er alles over,...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Deel dit met je vrienden