Creachick washitape review

De creachick washitape is zins deze week te koop. Wil je weten wat je ervan kan verwachten en hoe het er uit ziet? Lees dan snel verder.

Creachick washitape review

Beschrijving

Om het journalen, knutselen, inpakken en het maken van collages, kaarten en scrapbooken net iets gemakkelijker te maken, brengen MUS en Creachick gezamenlijk een set washitapes uit. Volledig in stijl van de mooie creaties van Creachick en met een handigheidje…… 

Van de zomer had ik denk ik al deze washitape besteld, maar nu pas is het dan zo ver. Later in de schappen dan bedoeld, maar perfectie kan niet worden opgejaagd. Toch!!

Hoe dan ook, ik wilde zo snel mogelijk met jou de tape bekijken.

Eerste indruk

De tape zit in een mooi doosje. Als je het doosje openmaakt zit er een kaartje bovenop. Daaronder pronken 10 mooie creachick washitape.

Er vallen direct 2 dingen op.

  • Alle washitape is smal
  • In plaats dat de rolletjes rond zijn, zijn de plat.

De platte tape kan je op deze manier makkelijk mee nemen en rolt het niet zo snel van je tafel af.

Creachick washitape review

Conclusie:

De washitape plakt goed op het papier, en makkelijk weer te verwijderen. De patronen vind ik allemaal mooi, al weet ik niet zo goed wat ik van de zwarte tape moet vinden. Maar goed, over smaak valt niet te twisten.

Ook vind ik het jammer dat een aantal washitape niet breder is. Zo vind ik de koffie print tape erg leuk. Als het breder was geweest had ik bijvoorbeeld een koffiemok of koffievlek uit kunnen knippen. Iets wat ik altijd een leuk effect vind geven in mijn bujo.

De herfstblaadjes tape had ik graag in mijn herfst maanden gebruikt. Nu zal ik een heel jaar moeten wachten voordat ik er mee kan werken. Echter is dit niet een megaprobleem. Alleen zou ik het nu zo graag willen gebruiken. Iets met ongeduldig zijn.

De groene blaadjes, koffie thema en de zwarte tape met tekst zijn mijn favoriet. Welke vind jij het leukst?

De creachick washitape is niet goedkoop, bijna 1.50 per rolletje. Met alle goedkopere varianten die er te krijgen zijn is het aan jou te bepalen of je het de moeite waard vind.

Neem vooral een kijkje bij de YouTube kanaal van creachick, waar zij meer verteld over de washitape.

Overige informatie:

De creachick washitape is te koop voor €14,99 bij verschillende winkels waaronder Bol.com

Lees ook eens:

Creachick washitape review
Shares

Ik de blog kan maak ik soms gebruik van een Affiliate link. met deze link verwijs ik je naar een website waar je het desbetreffend product kan kopen. Hiervoor krijg ik een kleine vergoeding. Het heeft verder geen invloed op jouw aankoopbedrag.

Nieuw

0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Planet Prudence Bullet Journal En Washi Tape Review - […] ik wel eens bullet journals, die op het eerste gezicht en testen goed doorstonden, maar later alsnog tegenvielen. En…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This