Schrijf je in

Krijg toegang tot onze bibliotheek vol met gratis freebies. Blijf op de hoogte van het nieuwste blogs en shop items. Krijg exclusieve leden aanbiedingen.

Creachick stempelset review

Creachick de creatieve Youtuber van Nederland heeft weer een nieuw product. Een stempelset met maar liefst 100 stempels. Dat moet uiteraard getest worden.

Creachick stempelset review

De creachick stempelset bestaat uit clear stempels (ook wel siliconen stempels genoemd). Het woord clear zegt het eigenlijk al. Het zijn doorzichtige stempels. Het voordeel van clear stempels is dat je heel goed kan zien waar je de stempel zet.

Hoe gebruik je clearstempels:

Om met deze stempels te kunnen stempelen heb je een clearblock (ook wel een acrylblok genoemd) nodig. Creachick heeft hieraan gedacht, het zit in het setje. Je plakt de stempel waar je mee wilt stempelen op de clearblock. Druk de stempel op je stempelkussen en stempelen maar.

Nadat je de stempel hebt gebruikt maak je de stempel schoon met een doekje, water of billendoekjes zonder crème.

Eerste indruk

De stempels worden geleverd in een stevig doosje. De stempels kan je hierin blijven bewaren. Zoals ze zelf in haar video vertelde is het doosje hier ook voor ontworpen. Onder in het doosje zit de clearblock verstopt. Vergeet niet de beschermlaag er af te halen voor gebruik.

Er zitten veel heel veel stempels in. Waarvan ik het niet kon laten om ze allemaal uit te proberen.

Zoals je kunt zien zitten er heel veel stempels tussen met verschillende thema’s.

Functionele stempels:

  • Dagen van de week
  • Maanden kort en volledig
  • Cijfers klein en groot
  • Knijpers, clips en pinnen
  • Banners

Diverse:

  • Planten
  • Meisjes
  • Eten en drinken
  • Reizen
  • Overige

De knijpers, clips en pinnen zijn leuk om te gebruiken als je een plaatje hebt en het wilt laten lijken alsof het is vastgezet in je planner of bullet journal.

Creachick stempelset review

Als je net als ik graag werkt in een planner/ bullet journal dan zijn vooral de functionele stempels erg handig. De maanden zijn er in het kort en volledig. Vooral de korte vind ik handig. Niet altijd heb je de ruimte om een maand volledig te schrijven, daar komen de korte goed van pas. Denk aan je monthly of je weekly als je verticale kolommen maakt. De manden zijn vooral handig als je de futurelog opzet. Aangezien je dan veel moet schrijven is het heel handig als je daarmee tijd kan besparen. Zeker als je net als ik niet deze mooie handschrift hebt.

Er zitten ook stempels bij die ik persoonlijk nooit ga gebruiken (denk ik). Dit zijn stempels waar een waterdruppel, pijltjes of een paar streepjes staan. Creachick gebruikt dit als ze een plaatje, illustratie of stempel iets extra wil geven. Het ziet er altijd super uit, al denk ik dat ik het sneller teken dan dat ik het kan stempelen. Maar iedereen zal daar weer anders over denken. Laat mij weten in de opmerkingen hoe jij er over denkt.

Hoe dan ook het is een prachtige stempelset. De stempels werken goed. En zullen door mij veel gebruikt gaan worden.

De Creachick stempelset is niet goedkoop. Maar is wel elk cent waard. Wil je als beginnende bullet journaler een stempelset waarmee je veel kan, dan is dit de starter set voor jou. Maar ook als je net als ik al een redelijke collectie hebt is de chreachick stempelset een must have.

Opmerking:

Ik zag al diverse opmerkingen van mensen dat ze de stempel set duur vinden. Ik kan uiteraard niet in je portemonnee kijken. Maar als je een setje bij de Action koopt voor €1,50 dan heb je misschien net 5 stempels er op zitten. Reken maar uit als je 100 stempels van de Action hebt hoeveel geld je eigenlijk al hebt uitgegeven. En niet alle stempels van de Action werken even goed. Vaak genoeg heb ik stempels weggegooid omdat ze niet mooi waren als je ging stempelen. Lijnen die niet goed zichtbaar zijn.

Ik kan je verzekeren dat dat niet het geval is bij de Creachick stempelset.

Overige informatie:

De creachick washitape is te koop voor €19,99 bij verschillende winkels waaronder Bol.com

Het zit in een doos met drie vellen (A5-formaat) vol stempels en een clearblock (acrylblok).

In totaal krijg je 101 stempels.

Lees ook eens:

Creachick stempelset review
Shares

Ik de blog kan maak ik soms gebruik van een Affiliate link. met deze link verwijs ik je naar een website waar je het desbetreffend product kan kopen. Hiervoor krijg ik een kleine vergoeding. Het heeft verder geen invloed op jouw aankoopbedrag.

Nieuw

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This