Bullet journal van de Action review

15/04/2023/
v

Heb jij de nieuwste bullet journals van de Action al gezien? Vier verschillende uitvoeringen zijn er momenteel te verkrijgen. Wat kan je er van verwachten en zijn ze de moeite waard? Lees mee voor meer informatie.

Bullet journal van de Action review
Bullet journal van de Action review
Bullet journal van de Action review
Bullet journal van de Action review

Er zijn 4 verschillende uitvoeringen. 

  • Mintgroen
  • Roze
  • Zwart
  • Bruin

Van binnen zien ze er allemaal hetzelfde uit. Alleen de kleur van het lint is anders.

Het papier is 100GSM dik en voelt redelijk glad aan, beter dan de voorgaande uitvoeringen. Wat ik nog nooit eerder heb gezien is de scheurlijn op de pagina’s. (Zie onderstaande foto.)

Bullet journal van de Action review

De kaft is van stof. Met alle vier de uitvoeringen een andere print van goud.  Voor een ieder wel iets wils. De bullet journals zijn dunner dan ik van de Action gewend ben. Daardoor is het lichter in gewicht en makkelijker mee te nemen. De stippen zijn grijs en net als de voorgaande uitvoeringen, duidelijk zichtbaar.

Bullet journal van de Action review

Pennentest

Een aantal veelgebruikte items heb ik getest in de bullet journal van de Action. Elk product heb ik getest met 1 laag, 2 lagen en 3 lagen. Elke laag, nat over de volgende laag. Zo kon ik testen of het er doorheen zou komen of het papier gaat rullen.

De achterkant van het papier hoef ik niet te laten zien, aangezien er niks doorheen is te zien. Wel merkte ik dat de stabilo bij laag drie iets begon te rullen. (Rullen is dat er kleine beetjes papier los komen.) 

Bij de waterverf merkte ik dat het papier begon te bobbelen (of hoe je het ook moet noemen). Maar nadat het droog werd trok het redelijk recht. Bij beperkt watergebruik enweten dat er een beperkt vermogen is om de kleuren te mengen is waterverf prima te gebruiken in de bullet journal.

Bullet journal van de Action review

Conclusie:

De bullet journal van de Action is een prima alternatief. Voor het bedrag zeker aan te raden. Persoonlijk weet ik niet zo goed wat ik van de scheurlijn in de bullet journal moet vinden. Gelukkig is de scheurlijn stevig genoeg om niet zomaar los te komen. 

Overige informatie:

Te koop bij de Action 

Prijs: € 1,79 

Aantal pagina’s: 80

Afmetingen: 14,8 x 21 cm

Lees ook eens:

Bullet journal van de Action review
Shares
Natuur speurtocht gratis printable

Nieuw:

Wordt lid van mijn Facebookgroep. De groep waar iedereen zijn creativiteit mag laten zien. Of alle creatieve vragen kan stellen.

Create and have fun, Melanie

Soms  maak ik gebruik van affiliate marketing in mijn content. Wat houd dat in?

Als je via mijn blog een aanbevolen product koopt dan krijg ik daar een kleine vergoeding voor. Dit heeft geen invloed op het aankoop bedrag voor jou. De aanbevolen producten zijn producten waar ik achter sta en zelf gebruik. Wil je meer weten over Affiliate marketing ga dan naar de disclaimer voor meer informatie.

Junk journal pagina’s thema Alice in Wonderland

Junk journal pagina’s thema Alice in Wonderland

Heb je een journal of een junk journal en wil je iets leuks maken met het thema Alice in Wonderland? Weet je niet zo goed wat je kan maken, misschien wel inspiratieloos. Op zoek naar ideeën? Dan moet je zeker verder lezen. Heb je niks in huis om met het thema Alice in...

Sticker Lover boek review

Sticker Lover boek review

Ben jij gek op stickers? Heb je er meer dan je nodig hebt? Of ben je op zoek naar stickers dat perfect past in je bullet journal? Dan heb ik het boek voor jou. Speciaal voor alle sticker lover…. Een stickerboek, sticker lover boek. Stickers benadrukken iets...

Natuur journalen, op ontdekkingstocht in de natuur

Natuur journalen, op ontdekkingstocht in de natuur

Op zoek naar een leuke manier om de natuur te ontdekken op een leuke en leerzame manier. Alleen of, samen met je kinderen? Een natuur journal is daarbij een geschikte manier. Schrijf je avonturen op, plak er foto’s bij, teken en leer meer over van alles en nog wat in...

Het grote Creachick doeboek review

Het grote Creachick doeboek review

Creachick heeft haar eerste doeboek uitgebracht. Dat moet getest worden.  In de review vertel ik je wat je kan verwachten van het doeboek. De voor en nadelen, zodat jij weet wat je kan verwachten. Is de Creachick doeboek de moeite waard? Je leest er alles over,...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest