15 apr, 2023 | Bullet journal, Blog, Review | 2 reacties

Bullet journal van de Action review

Heb jij de nieuwste bullet journals van de Action al gezien? Vier verschillende uitvoeringen zijn er momenteel te verkrijgen. Wat kan je er van verwachten en zijn ze de moeite waard? Lees mee voor meer informatie.

Bullet journal van de Action review
Bullet journal van de Action review
Bullet journal van de Action review
Bullet journal van de Action review

Er zijn 4 verschillende uitvoeringen. 

 • Mintgroen
 • Roze
 • Zwart
 • Bruin

Van binnen zien ze er allemaal hetzelfde uit. Alleen de kleur van het lint is anders.

Het papier is 100GSM dik en voelt redelijk glad aan, beter dan de voorgaande uitvoeringen. Wat ik nog nooit eerder heb gezien is de scheurlijn op de pagina’s. (Zie onderstaande foto.)

Bullet journal van de Action review

De kaft is van stof. Met alle vier de uitvoeringen een andere print van goud.  Voor een ieder wel iets wils. De bullet journals zijn dunner dan ik van de Action gewend ben. Daardoor is het lichter in gewicht en makkelijker mee te nemen. De stippen zijn grijs en net als de voorgaande uitvoeringen, duidelijk zichtbaar.

Bullet journal van de Action review

Pennentest

Een aantal veelgebruikte items heb ik getest in de bullet journal van de Action. Elk product heb ik getest met 1 laag, 2 lagen en 3 lagen. Elke laag, nat over de volgende laag. Zo kon ik testen of het er doorheen zou komen of het papier gaat rullen.

De achterkant van het papier hoef ik niet te laten zien, aangezien er niks doorheen is te zien. Wel merkte ik dat de stabilo bij laag drie iets begon te rullen. (Rullen is dat er kleine beetjes papier los komen.) 

Bij de waterverf merkte ik dat het papier begon te bobbelen (of hoe je het ook moet noemen). Maar nadat het droog werd trok het redelijk recht. Bij beperkt watergebruik enweten dat er een beperkt vermogen is om de kleuren te mengen is waterverf prima te gebruiken in de bullet journal.

Bullet journal van de Action review

Conclusie:

De bullet journal van de Action is een prima alternatief. Voor het bedrag zeker aan te raden. Persoonlijk weet ik niet zo goed wat ik van de scheurlijn in de bullet journal moet vinden. Gelukkig is de scheurlijn stevig genoeg om niet zomaar los te komen. 

Overige informatie:

Te koop bij de Action 

Prijs: € 1,79 

Aantal pagina’s: 80

Afmetingen: 14,8 x 21 cm

Lees ook eens:

Bullet journal van de Action review
Shares

Ik de blog kan maak ik soms gebruik van een Affiliate link. met deze link verwijs ik je naar een website waar je het desbetreffend product kan kopen. Hiervoor krijg ik een kleine vergoeding. Het heeft verder geen invloed op jouw aankoopbedrag.

Nieuw

2 Reacties

 1. Sonja

  Punch letter board nog te koop bij Action?

  Antwoord
  • Melanie

   Hoi Sonja, Dat kan per filiaal verschillen. Maar bij mij liggen ze nog volop.

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This