Schrijf je in

Krijg toegang tot onze bibliotheek vol met gratis freebies. Blijf op de hoogte van het nieuwste blogs en shop items. Krijg exclusieve leden aanbiedingen.

3 mei, 2019 | Blog, Bullet journal, Review | 0 Reacties

Bullet journal tracker ideeën

Zie jij ook de mooiste trackers voorbijkomen op Pinterest en YouTube? Maar weet je niet hoe je ze moet maken. Of kan je maar niet de juiste tracker voor jou vinden?

Het boek Mijn bullet journal maak je eigen tracker geeft je heel veel tips. Stap voor stap uitleg hoe je de diverse trackers kan maken. En heel veel verschillende soorten trackers. Van moodtrackers tot gewichtsverlies trackers. Maar ook mooie weekly lay-outs.

Als je mij al een tijdje volgt en mijn bullet journal avontuur volgt weet je dat ik niet zo heel veel bijhoud in een tracker.

Vele trackers vind ik prachtig om te zien. Maar zien er zo ingewikkeld uit dat ik er nooit aan wilde beginnen. Een beetje geïntimideerd voelen. Herken jij dat?

Ik zie in veel Facebook groepen dezelfde overweldiging. Waardoor vele niet eens aan een bullet journal beginnen. Maar ik kan het niet vaak genoeg zeggen.

Een bullet journal is voor jou, het moet jouw dienen, niet anderen.

Bullet journal tracker ideeen

Bullet journal tracker

Nadat ik het boek: Mijn bullet journal, maak je eigen trackers had doorgelezen was ik blij verrast. Het boek is niet alleen voorzien van prachtige foto’s maar ook veel leuke voorbeelden.

Sommige moodtrackers zien er zo ingewikkeld uit om te maken, maar alles wordt stap voor stap uitgelegd met duidelijke foto’s. Zo kan jij het zelf ook maken.

Maak de trackers waarvan je nooit dacht het te kunnen maken.

Niet alleen zijn er mooie trackers, weekly’s, monthly’s, banners en handlettering komt ook aan bod.

Monthly’s en weekly’s

Monthly’s en weekly’s zijn onmisbaar als en agenda bij wil houden met het bullet journal systeem.

In dit boek zie je niet alleen mooie voorbeelden maar ook uitleg er over. Zo wordt het Dutch door systeem uitgelegd. Iets waar ik zelf ook graag mee werk.

Bullet journal tracker ideeen

Diverse bullet journal trackers

Zie je de bovenstaande foto? Stap voor stap krijg je uitleg hoe je een moodtracker moet maken. En niet 1 voorbeeld maar heel veel meer. Achter in het boek zie je nog veel meer moodtrackers. Deze kan je overtrekken.

Minpuntje die trackers kan je niet direct vanuit het boek overzetten in je bullet journal. Niet alleen is het papier van mijn bujo te dik, hoe moet je het overtrekken? Ik bedoel, probeer je bujo er maar op te leggen om het over te trekken……. gaat toch nooit lukken. Of je trek het over op los papier of je kopieert het en trek het dan over in je bullet journal. 

Bullet journal tracker ideeen
Bullet journal tracker ideeen

Handlettering, banners en andere leuke pagina’s

Tot slot vind je in het boek nog veel meer soorten trackers waaronder gewichtstracker en spaartracker. Maar ook diverse banners en handlettering pagina’s. Zo kan je je bujo nog mooier maken.

Zelf sluit ik mijn maand ook altijd af met een memories pagina. Niet altijd vul ik het in. Dus daar ga ik ook het nodige in veranderen. Maar het idee van een memories pagina vind ik onmisbaar. Zo zie je in een overzicht de hoogtepunten van de maand terug. Erg leuk dat hier ook voorbeelden voor zijn.

Schrijf erin over de films, muziek en series die jij hebt gezien of beluisterd. Desnoods de film top 5 dat die maand is uitgekomen of muziek dat in de top 4 staat. Geef er een draai aan. Zo leuk om jaren later op terug te kunnen kijken. Het weet je nog momentje.

Conclusie

Het boek kreeg ik opgestuurd door de uitgeverij van het boek. Ondanks dat zal het mijn mening niet beïnvloeden.

Het boek is prachtig vormgegeven. Met meer dan genoeg, zeer mooie foto’s.

Of je nu vaker trackers maakt of er niet zo mee bezig bent. Dit boek zal je zeker inspireren. De stap voor stap uitleg van de meeste trackers en overige pagina’s maken het voor iedereen na te maken.

Wat ik ook een meerwaarde vind is de uitleg van diverse andere pagina’s en hoe je ze kan maken en wat de pagina’s voor jou kunnen betekenen als je ze gaat gebruiken.

Overige informatie:

  • Mijn bullet journal. Maak je eigen trackers (Te koop bij onder anderen bij bol.com
  • Uitgeverij: BBNC
  • Auteur: Michelle Tiemann
  • EAN: 9789045324296
  • blz:112
  • prijs: €12,99
Bullet journal tracker ideeen
Shares

Ik de blog kan maak ik soms gebruik van een Affiliate link. met deze link verwijs ik je naar een website waar je het desbetreffend product kan kopen. Hiervoor krijg ik een kleine vergoeding. Het heeft verder geen invloed op jouw aankoopbedrag.

Nieuw

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This